De boeren zouden volgens de media aannemers en politici bedreigen. Dit nuanceren is not done. Er was al de ongepaste vraag over de bedreiging door een 70 jarig vrouwtje die voor de deur van een politicus stond:

Aannemers zouden massaal bedreigd worden. Nu blijkt dat tenminste 1 aannemer stopte met het opruimen van blokkades omdat hij juist de boeren steunde. Niet omdat hij bedreigd werd:

Natuurlijk zijn er bedreigingen, hele ernstige bedreigingen. Wilders weet daar alles van, maar er wordt geen vervolging opgestart of de dader wordt tot een celstraf van maar liefst drie dagen veroordeeld (en 14 dagen voorwaardelijk).

Het lijkt erop dat sommige bedreigingen politiek gewenst zijn en sommige politiek incorrect. Die laatste worden enorm opgeblazen, zoals dat 70 jarige vrouwtje en de aannemers. De eersten worden niet vervolgd.

13 REACTIES

 1. De video hierboven laat goed zien wat voor clown-parlement die tweede slaapkamer toch is. Met de kleuterjuf van D66 die meent te bepalen welke vragen mogen worden gesteld of niet.

  Ik geloof ook weinig tot niets van al die “bedreigingen door boeren”. Het barst van de liegende politieagenten, justitiemedewerkers en journalisten. Waarom zouden wij ze geloven als ze dit soort dingen beweren? Het gaat zoals vaker weer over “de beeldvorming”.

  • De politiek heeft het altijd over democratie als ze in werkelijkheid de dictatuur van de meerderheid bedoelt. Echt democratie houdt ook rekening met de minderheid en dat doet de coalitie niet. Die zegt: wij zijn de meerderheid dus iedereen doet wat wij willen. Dan krijg je dus verzet en als je dat negeert geweld.

  • We leven in een AnarchoTirannie. Alles US verboten, maar de wet wordt selectief toegepast

 2. Wat een fakezooi, komt er iemand met werkelijke feiten, wordt zomaar mond gesnoerd?

 3. Ik vraag me af of Wilders wel echt werd/wordt bedreigd. Met de kennis van nu zou ik eerder zeggen dat het hele dreig-circus rond Wilders nodig was om hem op de kaart te zetten. Nu Mark Rutte vluchtelingenopvang aan Nederlanders opdringt, zelfs Nederlanders uit hun huis wil zetten om vluchtelingen op te vangen, ook tegen Nederlandse boeren strijdt om ze te onteigenen en de corona-terreur met Mark Rutte aan de leiding, zie ik het zo gebeuren dat Wilders aan de macht komt. Een paar jaar geleden was dat nog ondenkbaar.

  • De PVV had allang in deze regering moeten zitten met een overwinning van 20 zetels als er echt sprake was van een democratie en eerlijke verkiezingen.
   Dus zolang ze er geen 76 halen zullen ze uitgesloten worden door de rest die dan altijd meer zetels bij elkaar weet te verzamelen met allerlei onderlinge afspraakjes.
   Waardoor het dus weinig meer uitmaakt waar je op stemt zolang ze besluiten wie er wel en niet mee doen op voorhand.
   De meest belangrijke reden voor mij om niet meer te gaan stemmen zolang de uitkomst er niet meer toe doen om een regering te vormen.
   Buiten dat ik nogal twijfel over de eerlijkheid waarmee alles gebeurt rond de verkiezingen.

  • Ik heb het niet over de verkiezingen show. Ik heb het over bewust omstandigheden creëren om iemand die ‘ze’ via ‘vrije verkiezingen’ op een bepaalde plek willen hebben, ook op die plek neer te zetten. Zo ging het ook met Hitler, met een hele lange aanloop en onvrede onder de bevolking. Weirdo Wilders zegt nu precies wat Nederlanders willen horen. Dat is niet voor niets. Dat zal in het script staan.

   In onderstaand aflevering zegt Wilders allemaal zinnige dingen. Dat is wat we willen horen. Wonder boven wonder wordt Wilders niet onderbroken door de voorzitter. De grootste verassing is misschien wel dat Mark Rutte serieus luistert naar Wilders en niet naar zijn telefoon zit te staren.
   https://www.youtube.com/watch?v=wSp2JjzyzXs

   Gideon van Meijeren vertelt in The Truman Show over de toneelstukjes die worden opgevoerd in de politiek.
   https://www.youtube.com/watch?v=EfyVAmfEiCo

   • Wilders zegt wel vaker zinnige dingen als je wilt luisteren.
    Maar ik denk niet dat dit er in zit als je al over een weirdo begint.
    Dat het niet in jouw straatje past is iets anders.
    Ik zelf ben het in grote lijnen wel met ‘m eens.
    Zeker wanneer het over de toekomst van Nederland gaat.

  • Men laat Gekke Geert zinnige dingen zeggen wanneer dat uitkomt. Het hele politieke schouwspel past niet in mijn straatje. Wat mij betreft gaan we verder zonder overheid.

 4. De komende winter, gaat bepalen of deze regering nog bodem heeft om verder te liegen, te bedriegen en om WEF plannen verder uit te rollen.
  En dat geldt voor het hele Westen ( VS, Canada, Europa en Australië)
  Dit Westen heeft gezien dat ze wegkwamen met:

  9/11
  Irak/Libie, etc
  False flag aanslagen in de VS en Europa
  Covid
  en dan nu gestapelde crises

  Is de mens zo murw en gestrest geraakt, dat je alles maar zullen accepteren?

  Dat zou dan voor het eerst in de geschiedenis zijn, want juist die geschiedenis leert ons, dat rijken omdonderen en revoluties gesticht worden.
  dat het nu lang duurt, is door de controle via media, internet en justitie.
  Een heel indrukwekkende batterij aan slagkracht.

  Maar ooit, verloor het superieure Romeinse rijk.

  so don’t worry, this will end!!

 5. We leven in een AnarchoTirannie. Alles is verboten, maar de wet wordt selectief toegepast

Comments are closed.