Hora est. Het is zover. Tedros Adhanon heeft gesproken, we hebben weer een gezondheidscrisis. Wat gaat er nu op ons afkomen zo vraag ik me af….

De wetenschappers waren er niet uit, maar de noodsituatie is toch uitgeroepen. Hoe kan iets dat nauwelijks dodelijk is dit crisisniveau rechtvaardigen? Er zijn tot op heden 5 dodelijke slachtoffers, waarbij ik me wijs geworden door corona afvraag of deze mensen met of door de apenpokken zijn gestorven.

Hier de notulen van de voorbereidende vergadering binnen de WHO waaruit duidelijk blijkt dat de wetenschappers er nog niet uit zijn, ze konden niet tot een aanbeveling komen.

Committee Members expressed a range of views on the considerations before them. They were unable to reach consensus regarding advice to the WHO Director-General on whether the multi-country outbreak of monkeypox should or should not be determined to constitute a Public Health Emergency of International Concern (PHEIC).

De wetenschap is dus verdeeld, maar Tedros heeft besloten. De MSM gaan hier waarschijnlijk niet over berichten maar het staat er echt, dit was de conclusie van de vergadering gisteren. Ze wisten het niet.

Ik heb het gevoel dat we dit soort plaatjes vaker gaan zien:

De niet rode landen zijn landen waar de ziekte endemisch is, rood zijn de landen waar apenpokken is opgedoken. Grijs is virusvrij. Ik ben overigens benieuwd naar de reactie van China.

We leven in het nieuwe tijdperk. Het tijdperk van macht door crisis. Vind een crisis uit en onderwerp de wereld (WHO). Of doe het op nationaal niveau en zet heel Nederland schaakmat door een stikstofcrisis. Of op Europees niveau en schrijf gedwongen energierestricties voor. Zie hier het nieuwe machts- en onderwerpingsmodel, de permanente crisis. George Orwell is heruitgevonden middels permanente crisis situaties die de burgers steeds verder onderwerpen. De wereld bukt voor onheilsprofeten. Vrijheid verdwijnt en wordt vervangen door angst en onderdrukking.

24 REACTIES

 1. tsja dat krijg je nu;
  als je de pokken gestudeerd hebt , daarna jaren de pokken, c.q.het pokkenlazurus gewerkt te hebt

 2. Een angstige bevolking is ook veel makkelijker onder controle te houden dan een bevolking die niks te vrezen heeft van niks en niemand.
  Je kan ze met een aangejaagde angst dan verder alles wijs maken.

 3. Pas maar op hier: uitbraken van het gezond-verstand-virus (veel boeren zijn inmiddels al besmet) leiden binnenkort tot eenzelfde WHO noodsituatie.

 4. Voor WHO is dit denk ik een internationale comedy serie. De afkorting van Public Health Emergency of International Concern, PHEIC spreek je uit als FAKE.

  Nog een rare twist: weet je dat WHO alleen verantwoording moet afleggen bij het Internationaal Atoom Energie Agentschap (IAEA) en dat die laatste over de pcr-testkit gaat. Deze informatie werd gedeeld door ex-medewerkers van de WHO op de 2e grand jury zittingsdag georganiseerd door Reiner Fuellmich.

 5. Ik snap niet dat hier nog íemand intrapt, zeker gezien de corona-toestanden die 20 jaar geleden nog als een soort van zware griepvariant bestempelt zouden zijn geworden. Jammer voor hen dat niemand meer mazelen heeft, anders hadden ze dat ook als internationale ‘emergency’ kunnen inboeken. Wie hier vooral baat bij heeft is de hele pharma-sector die alwéér gigantische winsten gaan maken hiermee. Het is te hopen dat er deze winter inderdaad een gascrisis komt in Europa en dat mensen massaal de straat op gaan. In Duitsland gaf 44% van de ondervraagden aan de straat op te gaan hierbij, als ze dat ook écht doen dan zijn er ruim 40 miljoen demonstranten, dat loopt dan gegarandeert totaal uit de hand, maar het zal wel niet gebeuren denk ik.
  https://www.freiewelt.net/nachricht/44-der-buerger-wollen-bei-steigenden-preisen-gegen-die-energiepolitik-demonstrieren-10090046

  • Als chaos het doel is zijn demonstraties gewenst…… Het lijkt me beter om de overheid massaal te negeren, demonstreren is het erkennen van een autoriteit.

   • Een autoriteit erkennen is wanneer je pas gaat demonstreren nadat je eerst alle vergunningen hebt aangevraagd om te mogen demonstreren.

   • Ook waar. Verwacht overigens niet dat ze in Sria Lanka een vergunning hebben aangevraagd en als ik het goed heb begrepen komt er wederom een wef puppy aan het roer. Demonstraties, met of zonder vergunning,; het is niet (meer) de oplossing.

   • Of demonstreren nog enig effect valt inderdaad zeer te betwijfelen.
    Het is meer voor het saamhorigheid gevoel en het idee dat je iets gedaan hebt.
    Vergelijk het maar met een petitie. Hoeveel krabbeltjes je ook bij elkaar krijgt.
    Ook een soort van bezigheid therapie voor vele en het idee dat je goed bezig bent.
    Ik zelf geloof er niet meer in en zie beide verder als totaal nutteloos en zonde van je tijd.

 6. Dit is pas een kwalijke ontwikkeling in verband met dit bericht.
  Of dit er al helemaal door is en is goed gekeurd kan ik even niet ergens vinden.
  Vanaf dat moment zijn we echt aan de spreekwoordelijke heidenen overgeleverd.
  Zeker wanneer ze nou alweer de appenpokken als zeer gevaarlijk gaan kwalificeren.
  Denk dat het WHO nog wel wat verder gaat dan hier het RIVM al deed tijdens dat corona gezeik.

  Nederland staat op het punt akkoord te gaan met verre­gaande wijzigingen in de International Health Regulations (IHR), die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de macht geven zonder overleg het Nederlandse gezondheidsbeleid tot in detail te dicteren. Het kabinet heeft de Tweede Kamer hierover niet geïnformeerd en de meeste politieke partijen tonen geen interesse of zijn zich niet bewust van de ontwikkelingen. Twee klokkenluiders waarschuwen dat de WHO wordt gecontroleerd door private belangen en gezondheid uitsluitend benadert in termen van ‘nationale veiligheid’.
  https://www.deanderekrant.nl/nieuws/nederland-geeft-soevereiniteit-weg-aan-oppermachtig-who-2022-05-20

  • Het kaartje wat hier op de site er bij staat vermeld, zal wel over het klimaat gaan en bij het NOS vandaan komen of een dergelijke instantie.
   Daar worden landen tegenwoordig automatisch rood ingekleurd i.v.m. de verschrikkelijkste opwarming van de aarde.
   Nog zo’n crisis die we allemaal niet gaan overleven als we de onheilspellende berichten mogen geloven over het klimaat.
   Bent u al een beetje bang geworden?

 7. Heb een aantal zogenaamde gordelroospatiënten meer dan normaal gezien en net onder de gevvaccineerden?
  Denk dat ze hiermee meer dan 50j bezig zijn?

 8. Een gedachte die ik kreeg: Kunnen de apenpokken een bijwerking zijn van wat anders? Bijvoorbeeld een immuunsysteem dat verziekt is door corona-vaccuns? Een beetje zoals het met AIDS werkt.

 9. Straks nieuwe lockdowns en mag je alleen je huisuit voor inkopen in de supermarkt.
  Gelukkig neem mondkapjes deze keer maar wel verplicht condoom om en buttplug in.
  Hoe ze dat gaan controleren, daar is men nog niet helemaal uit 😉

  • alleen je huisuit voor inkopen in de supermarkt…

   Tegen die tijd inkopen bij de lege WEF supers?

   Denk dat 2022 een super jaar wordt wat de oogsten betreft, en dat is tegen het zere verkenkerde been van de staat die liever ziet dat de oogsten zwaar tegenvallen. Om tegenvallende oogsten mogelijk te maken zal de, tot op het bot rotte staat, veel oogsten doordraaien en liggen de miljarden daarvoor al klaar om kunstmatige tekorten/leegte in de supers mogelijk te maken?

   • “Tegen die tijd inkopen bij de lege WEF supers? ”

    Daarom juist.
    Of dacht je dat de roverheid het goed voorhad met de nukubu’s?

 10. Op youtube kwam ik een video tegen hoe anti virale middelen worden gemaakt. Als je dat gezien hebt, wil je geen vaccinnaties meer hebben.
  https://www.youtube.com/watch?v=gRTpThZrDAY&t=69s
  Het duurt iets meer dan 1,5 uur. Mocht je er geen tijd voor hebben, het komt op het volgende neer:
  Een antiviraal middel wordt gemaakt van de nieren van apen. De chimpansee staat genetisch het dichts bij de mens. De nieren van de chimpansee worden vermalen en in een kweek gezet. Daaruit worden de antivirale middelen uitgefilterd. Maar, dat filterproces is niet 100% zeker. Veel onderzoekers hebben het idee dat antivirale middelen besmet zijn met virussen die van de aap komen. Waarschijnlijk is door de poliovaccinatie, SV40 virus meegereisd met het antivirale middel. Zo is schijnbaar AIDS ontstaan. Het heeft niets te maken met het eten van apen, want dan had AIDS al veel langer moeten voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in