In de Verenigde Staten is Joe Biden bezig om studieschulden kwijt te schelden. Ron Paul heeft hier een duidelijke mening over:

Hoeveel gaat het kwijtschelden van studieleningen door Joe Biden kosten? Men ging eerst uit van 300 miljard, en al snel werd het 500 miljard. De University of Pennsylvania’s Wharton School of Business heeft nu berekend dat dit 1000 miljard gaat kosten.

Wie gaat dit astronomische bedrag opbrengen? Gaan de opleidingsinstituten deze kosten dragen?Natuurlijk niet. De schuld wordt door jou, de belastingbetaler gedragen.Dit zijn degenen die hun studieleningen intussen hebben afgelost, of die nooit een lening zijn aangegaan, of nooit naar een hogeschool of universiteit zijn gegaan.Hieronder valt het horecapersoneel, de medewerkers van slachterijen, de fabrieksarbeiders… waarvan velen het al lastig genoeg hebben om de elektriciteitsrekeningen, de boodschappen en de benzine voor hun auto’s te betalen.Dit is hoe het Biden regime te werk gaat, beroof Henk om Ingrid te betalen.

Dit is uiterst immoreel en het is ook nog eens niet toegestaan.

Het dictatoriale decreet van Biden om de staatsschuld met 1000 miljard dollar zonder toestemming van het congres te verhogen is een gevaarlijke en ongrondwettelijke schending van ons systeem van de scheiding der machten.De voorzitter Nancy Pelosi heeft dit zelf het afgelopen jaar nog gezegd:

Men denkt dat de president van de Verenigde Staten de macht heeft om schulden kwijt te schelden. Dat heeft hij niet. Hij kan uitstel verlenen maar niet kwijtschelden. Dat laatste is aan het Congres

Nu is ze bijgedraaid. Ze stelt dat wat Biden niet mocht doen “iedere Amerikaan mogelijkheden geeft” wat het niet doet.
Pelosi en consorten stemmen in met de schuldoverdracht van 1000 miljard door Biden van hen die de haar zijn aangegaan naar hen die daar niet verantwoordelijk voor zijn.

En Biden deed dit met een presidentiële order omdat hij en zijn trawanten wisten dat ze deze deal niet door het congres konden loodsen.En dit is precies waarom een scheiding van de machten nodig is.

…….

Het congres moet actie ondernemen zodra de Biden regering begint met het uitvoeren van deze ongrondwettelijke maatregel

Uiteraard vragen de studieleningen om actie … de federale overheid had hier nooit bij betrokken moeten zijn. Hun ingrijpen zorgde voor deze ellende en zorgden voor hogere collegegelden omdat de scholen deze graag verhoogden toen duidelijk werd dat de Fed aan iedereen geld uitdeelde.

De acties van Biden zijn niet de oplossing en om onschuldige Amerikanen de prijs te laten betalen is GEEN oplossing.

De economie verkeert al in een recessie en een depressie zit eraan te komen. Om de zaken nog erger te maken, Biden heeft de inflatie wet getekend, welke de belastingen voor de grote meerderheid van de Amerikanen al verhoogt en een slechte situatie nog slechter maakt.En nu wil Biden dat de uitgeperste Amerikanen ook nog eens worden opgezadeld met de studieschulden van anderen.Biden wil dat je de studieleningen van dokters, adocaten en zelfs politici betaalt.

Joe Biden schept een gevaarlijk precedent als het budgetrecht aan hem toebehoort en niet aan het congres.

Als hij met deze schuldoverdracht van een 1000 miljard dollars weg kan komen, van mensen die de schuld willens en wetens zijn aangegaan naar hard werkende Amerikanen die deze schuld niet zijn aangegaan, waar eindigt dan zijn macht?Het congres kan dit gewoon niet tolereren.

8 REACTIES

 1. Afijn, ik ga hier maar eens een artikeltje over schrijven denk ik. Alhoewel er zoveel andere onderwerpen zijn. In 1984 verklaarde Joe Biden zich tegen grootschalige schulden aangaan, want jonge generatie. Is hij vergeten. In 1987 verklaarde hij zich incompetent voor het presidentschap. Is hij ook intussen vergeten. Zoals zoveel andere zaken. Dementie is erg triest.

 2. Alles wat gratis is voor de 1 wordt toch altijd betaald door degene die er waarschijnlijk niks mee te maken heeft.
  Daar is toch niks nieuws aan.
  Hoeveel betalen de belasting betalers wel niet voor b.v. kinderbijslag, opvang en van alles en nog wat wat gratis is voor kinderen.
  Hier kunnen kinderloze of onvruchtbare mensen tussen zitten die door deze bijdrage problemen hebben met hun betalingen maar nu mee betalen voor iemands anders z’n kinderen.
  Dit is maar 1 voorbeeld, maar ik kan er wel 10tallen bedenken.
  Kwijtschelding van schulden na 3 jaar schuld sanering.
  Dit kan betaald zijn door mensen die nog nooit schulden hebben gemaakt.

  Je kan het er wel of niet mee eens dat deze schuld wordt kwijt gescholden.
  Maar meer ook niet.
  Waar aan de ene kant mensen gematst worden, worden aan de andere kant mensen benadeeld.
  Of schrijf ik nu iets nieuws op?

  • De Nederlandse staat heeft een criminele organisatie aan het roer die zich bedient van maffiapraktijken.

 3. met welke klepel wordt er geluid; europese miljarden neem ik aan met

Comments are closed.