Gewoon een berichtje uit TT: “Aanpak criminaliteit onmeetbaar”

De overheid heeft de afgelopen jaren 900 miljoen euro gestoken in projecten tegen ondermijnende criminaliteit, maar het resultaat is niet meetbaar. Dat is de conclusie van onderzoek door onder meer Follow the Money en Investico. Door geschuif met gelden en projecten die in elkaar overlopen is onduidelijk wat de projecten hebben opgeleverd. “Het geld is volledig verdampt”, zegt de Nederlandse Politiebond. Het Multidisciplinair Interventieteam, in 2019 opgericht na de moord op Derk Wiersum, kostte 160 miljoen en is nooit operationeel geworden. Dat zou onder meer komen door te veel bureaucratie. einde TT.

Prachtig toch: Er is een probleem, meestal door Bureaucratie, geef de overheid meer geld en we lossen het NIET op. Daarmee wordt het probleem groter en DUS, moet er nog meer geld bij.

Gelooft u nog steeds dat uw problemen door de overheid worden opgelost?

Stort dan wat geld, zeg € 190, op LIFHAS: Helpt dat? Nou bij LIFHAS wordt alles allicht beter besteed dan wat er met uw belastingcenten wordt gedaan.