Het is triest gesteld met de wetenschap. De meeste wetenschappelijke artikelen zijn vermoedelijk onjuist.  Zelfs een voorheen gerespecteerd blad als Nature komt met een klunzig artikel waarin ze janken dat sceptici teveel aandacht krijgen. Right. Ik ben even de straat opgegaan voor een zeer wetenschappelijk onderzoek en de twee mensen die ik interviewde kenden wel Greta maar niet dr. William Happer.  Case closed. 

‘Trust the science’  is prima facie een absurd appèl.  Het is juist wetenschappelijk om altijd kritisch te blijven.  ‘The science is settled’ is zo mogelijk nog idioter.  Iemand met slechts een infinitesimale kennis van de geschiedenis van de wetenschap kan ampele voorbeelden opdissen van theorieën waarin de meerderheid van wetenschappers destijds rotsvast geloofde  (‘ consensus’ ) en die later toch volkomen onjuist waren. 

Ik heb al eens eerder gedebiteerd dat de overheid een ‘Sadim touch’ heeft.  Een omgekeerde koning Midas die alles wat hij aanraakt in stront verandert.  Zo ook de wetenschap.  Meest evident is gesubsidieerd onderzoek.  Hoeveel onafhankelijkheid denk je nog aan te treffen als de overheid de broodheer is en de wetenschappers moeten hun hypotheek kunnen blijven betalen.  Zoals die schetenwapper Schneider hieronder zegt.  Het zijn net mensen!  

Daarenboven zijn de meeste wetenschappers door de overheid opgeleid.  Hoogleraren/profs zijn doorgaans ambtenaren.  Niet alleen zijn het daarom bijna altijd Statisten (zo ook hun studenten die later ook gaan werken voor de dark side), maar ze zullen ook niet snel een onderzoek doen die tegen het overheidsbeleid ingaat.  Als ze daar al geld voor zouden krijgen. Quod non.  Je carrière is bij voorbaat in the toilet als je een onderzoek wilt gaan doen om de AGW theorie te weerleggen. Wil je geld voor je onderzoek dan schrijf je in je aanvraag dat je het door global warming veranderde paringsgedrag van wrattenzwijnen wilt onderzoeken en het geld stroomt binnen.   

Onze hoop in bange dagen, kabouter Timmerfrans riposteerde eens in een interview met Theo Richel dat hij gelijk had, omdat er meer onderzoeken waren die hem gelijk gaven.  Ja DUH!  Die onderzoeken worden allemaal betaald door heersers zoals hij met van ons afgeperst geld.  Dat is dan het niveau van de boven ons gestelden.  Zie hier het interview dat zeer aanbevelingswaardig is om te kijken.  Niet alleen zult u versteld staan van het schier onmetelijke onbenul van Timmerfrans waarmee hij nu de hele EU (goedbetaald) naar de afgrond helpt. Tevens zal het u opvallen de meeste kritische wetenschappers in die video met emeritaat zijn. QED. Daarentegen willen degenen die nog met hun snuit in de ruif wroeten Timmerfrans eren.  QED 2. 

Is de global warming hoax al doortrapt, in de Covid klucht ging de kongsi van wetenschap, overheid en MSM helemaal in Warp speed 9.  Een totalitair gebruik van angst om het gepeupel in het gareel te krijgen. Intimideren van artsen. Vergunningen intrekken.  De Staat heeft haar tentakels overal dus krijgt altijd haar zin.  De rechterlijke macht is zogenaamd onpartijdig, wie dat post covid nog gelooft gebruikt hele bijzondere drugs waar ik jaloers op ben.  Big tech en overheid bepaalden samen wat wel en niet waar was inzake covid.  Ga je zoeken naar artikelen over dit onderwerp dan zie je significante verschillen tussen Google en DuckDuckGo.  QED.

Libertariërs weten dat overheid niet te vertrouwen is en dat de MSM altijd liegt.  Combineer dat met de ‘wetenschap’  dat de wetenschap ook vaak de plank misslaat gedreven door verkeerde incentives en het moge u niet verbazen dat de covid prikdichtheid onder libertariërs  (althans die ik ken, geen statistisch significant onderzoek) laag is.  Dat wij minder kans lopen om plots het tijdelijke met het eeuwige te verwisselen door de ‘clot shot’ moge wellicht reden zijn tot vergenoegzaamheid. Geen Darwin awards voor ons. Echter, anti-overheid overtuigingen kunnen ook slecht zijn voor je gezondheid. Voor je het weet word je als anti democratisch, complot denker en/of extreem rechts neergezet.  Met soms fatale gevolgen, zoals bij dhr. Verdyck. 

2 REACTIES

  1. Volgens het immer betrouwbare Twitter is deze week een huisarts vrijgesproken die voor zo’n hobby-rechtbank moest verschijnen omdat hij “verboden” (door wonderdokter Hugo de Clown) middelen had voorgeschreven.

    Ik ga zelf het klimaat redden door extra biefstuk te eten. Volgens “wetenschapper” Nanojort is dat OK want als hij niet vliegt dan gaat het vliegtuig toch. Dus is het beter als hij instapt en klimaatbelasting betaalt. Helemaal logisch. Behalve dan dat ik dacht dat kabouters op de rug van een gans mogen meevliegen uit Scandinavië…

    Dus als Nanojort de planeet redt door te vliegen, doe ik dat door biefstukken te eten. Bijvoorbeeld lekkere Wagyu van koopeenkoe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in