7 REACTIES

 1. Crisis is een modewoord om de neuzen dezelfde kant uit te krijgen. Het (wan)beleid is niet anders dan de uitrol van agenda 2030, sdg´s en andere centrale planning tools. Was aan het neuzelen met iemand uit Ierland; ze willen daar 10% van de boeren eruit, 20% minder auto´s en huizen zijn onbetaalbaar door red tape en open grenzen. Same shit, different smell.

 2. meer de uitkomst van de huidige babbelende en aan het raddraaiende meerderheid?

 3. Russische troepen in Oekraïne zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting. Dat kan hier natuurlijk ook. Mensen die hun hele leven inzetten voor anderen zouden vrijgesteld moeten zijn van belastingen. Helaas is de werkelijkheid anders. De mensen die het meest bijdragen aan de samenleving betalen ook de meeste belasting!

  Rijkste 30% betaalt 82% van inkomstenbelasting
  https://www.ewmagazine.nl/belasting/achtergrond/2018/01/rijkste-30-betaalt-82-van-inkomstenbelasting-575671/

 4. Frans Timmermans: “Er zit een veel groter plan achter de oorlog van Poetin”

  Grappig, dat deze twee WEF marionetten precies laten zien waar het WEF mee bezig is, maar niemand van het grote publiek het gelooft.

  Complotten zijn geheim, maar dit gebeurt in volle openheid. Dit kan je toch echt niet meer de gekookte kikker methode noemen!

  De konijntjes zitten verstijfd in het licht van de koplampen en worden straks wakker in een totale controle maatschappij naar Chinees model. En Kerst is al voorbij! 😁

 5. Wat is eigenlijk het tegenovergestelde van een crisis? Bestaat daar ook een lekker bekkend woord voor? “Opleving” zul je zeggen, maar dat vind ik wat mager klinken. Een crisis “bezweer” je, dat laten mensen meestal aan incompetente regeerders over, die maken er dan een potje van. Het tegenovergestelde, zou je dat als “laisser faire”, of, voor de patriarchale puristen met de imperatiefvorm “laissez-faire” kunnen benoemen?

Comments are closed.