14 REACTIES

 1. Ik begrijp er niks van: welke kopers, hoezo ‘straat’ en hoezo ‘begin’. Is het inleverpunt een straat? En waar komen de kopers dan vandaan? Weer op de taalluiheid van de Amerikanen geleund.

  • Daar heb je lulletje bert weer mijn zijn msm geleuter.Rot eens op domme dwaas.

   • Welke lafbek van deze site je ook bent, je motiveert mij hier enkel mee.
    Ga door, je kan het.

    Daar heb je lulletje takkie weer mijn zijn geleuter. Rot eens op domme dwaas.

 2. Berichten verschijnen niet zomaar in de media. Er geldt dit jaar geen vuurwerkverbod. Het gaat bij illegaal vuurwerk om professioneel vuurwerk dat verboden is voor consumenten. Je schijnt een opleiding nodig te hebben om professioneel vuurwerk te mogen afsteken. Omdat dit bericht in msm is verschenen, schat ik de kans dat er dit jaar iets misgaat met illegaal vuurwerk heel groot. Misschien komt er langs die weg alsnog een vuurwerkverbod. Ik hoop dat ik er (zoals altijd;) naast zit.

 3. Ik zie die waarschuwende berichten als het onderwijzersvingertje van de overheid. Msm = propaganda van regering, ambtenarij en politie. Nergens een kritische stem op alle nieuwe verbods”bepalingen”, slechts op Vrijspreker. Anyway, dat niemand er nog in gelooft spreekt ook wel. Steek lekker je vuurwerk af en richt het niet op je buren.

 4. In Haarlemmermeer bleek het niet te werken. Sowieso wordt bijvoorbeeld op het platteland weinig gecontroleerd. Ik zelf ben voorstander van afsteekzones waar je wel vuurwerk mag afsteken. Het is dan beter te controleren.

  Anders zal het illegale circuit blijven en zal niemand en meer overzicht overhouden. Het is ook meer de keuzes aan wijken wat wel en niet mag. Meer controles, ook in kleine plaatsen werken ook tijdens rondom oud en nieuw. Dan kan je veel overtredingen en schade voorkomen.

Comments are closed.