Edward Dowd – een voormalig equity portfolio manager voor o.a. Blackrock – schreef het boek Cause Unknown. Het boek is gebaseerd op harde statistische gegevens uit objectieve bronnen over de oversterfte in 2021 en 2022. ‘Dus in 2020 had Australie 2% oversterfte. In 2021 steeg het naar 4% en in 2022 vloog het naar 18%.’

In de VS was er in 2020 een kleine piek in sterfgevallen waarvan sommige konden worden toegeschreven aan COVID en aan initiële behandelstrategieën die niet effectief waren. Maar in 2021 ontspoorden de overlijdenscijfers. De CEO van verzekeringsmaatschappij OneAmerica maakte publiekelijk bekend dat in het derde en vierde kwartaal van 2021 het sterftecijfer van mensen in de werkende leeftijd (18-64 jaar) 40 procent hoger lag dan vóór de pandemie. Het is veelbetekenend dat de meerderheid van deze sterfgevallen niet aan COVID werd toegeschreven.

Een toename van 40 procent in sterfgevallen is letterlijk wereldschokkend. Zelfs een toename van 10 procent in het aantal sterfgevallen zou een gebeurtenis van 1 op de 200 jaar zijn geweest. Maar dit was 40 procent.

En daarin schuilt een verhaal – een verhaal dat begint met voor de hand liggende vragen:

Wat heeft deze historische piek in sterfgevallen onder jongeren veroorzaakt?
Wat heeft de verschuiving veroorzaakt van oude mensen, van wie wordt verwacht dat ze zullen sterven, naar jongere mensen, van wie wordt verwacht dat ze blijven leven? En waarom vindt er geen officieel onderzoek plaats ?

Het is geen COVID, want we weten dat COVID geen significante doodsoorzaak is bij jonge mensen. Verschillende belanghebbenden denken over wat deze epidemie van onverwachte plotselinge sterfgevallen zou kunnen veroorzaken, maar “OORZAAK ONBEKEND” meent of speculeert niet. Het benoemt de feiten en de harde cijfers.

Het boek begint met een nauwkeurige blik op de menselijke realiteit achter de statistieken. Als je de mensen ziet die vallen onder de droge term van oversterfte dan is het moeilijk om zoveel onverwachte plotselinge sterfgevallen te accepteren. Zoals jonge atleten, die bekend staan als de gezondste en fitste mensen onder ons. Evenzo, wanneer veel gezonde tieners en jongvolwassenen zonder duidelijke reden in hun slaap sterven, overlijden tijdens een familie-uitje of dood neervallen tijdens het sporten.

Vraag jezelf af of je je herinnert dat je dit soort dingen tijdens je eigen leven hebt ervaren in deze mate en frequentie ? Hoe vaak heb je in je leven gehoord van een artiest die midden in een optreden dood neervalt op het podium? Je eigen levenservaring en intuïtie zullen je vertellen dat wat je nu ziet en gaat zien niet normaal is.

Edward Dowd – Cause Unknown – the epidemic of sudden deaths in 2021 & 2022

18 REACTIES

 1. ik zag ook een grafiekje van de geboortecijfers in Australië voorbij komen. -80%

 2. Zijn allemaal overleden aan de ziekte van plots en ineens.
  Maar gelukkig hadden ze nog wel op tijd hun gif prik gehaald waardoor ze heerlijk op vakantie konden, hun biertje konden halen in de kroeg of een hapje eten in een restaurant met vrienden die het ook allemaal beter wisten dan die achterlijke wappies die ze naar het leven gestaan hebben.
  Je moet er nou eenmaal wat voor over hebben als je meer vrijheid wilt dan andere, die wel nagedacht hadden voordat ze er aan begonnen.
  Zonder die dappere bijdrage hadden ze die wappies nooit kunnen buiten sluiten, laat ze daar maar trots op zijn.
  Bezint eer ge begint is zo’n oude gezegde.
  Ik heb enkel medelijden met al die kinderen die mede door hun ouders vol gespoten werden met gif.

  • Nooit zal ik meer vergeten of vergeven hoe mensen van de ene op andere dag mijn grootste vijanden werden.
   En dat hebben ze 2 jaar dapper volgehouden.
   Dat heeft voor mij een blijvende indruk achtergelaten die nooit meer zal verwateren.

   • Al mijn oude kennissen, vrienden, en zelfs familie die geprikt zijn zijn wat mij betreft dood

 3. laten wij/Jullie blij zijn?
  anders?
  komen wij/jullie nooit van de overbevolking af?

  • Laten wij/ jullie het dan maar zien als een nuttige bijdrage tegen de overbevolking.
   Als laatste daad om rekening te houden met andere, iets wat ze zelf even vergeten waren tijdens hun leventje.

  • Er is geen “overbevolking”. Maar als u denkt van wel staat het u vrij om dit probleem op te lossen en het goede voorbeeld te geven

 4. Er was dacht ik ook een piek in dood geboren babies en miskramen. Waar ze ook geen verklaring voor hebben.

  En wat @Bert hierboven schrijft. Al de prik-fanaten, die de ongevaccineerden dood wensten, gun ik de bijwerkingen wel. Ze wisten het zo goed, dus veel plezier ermee…

  • Dat van die dood geboren baby’s en miskramen heeft natuurlijk te maken met al die zwangere die nog even snel hun gif prik hadden opgehaald.
   Of de nog niet zwangere die hun gif opgehaald hadden maar later besloten om zwanger te worden.
   Ze hebben die troep zelfs in moedermelk gevonden.
   De golf van mensen die hierdoor volledig onvruchtbaar zijn moeten we nog krijgen.
   Maar dat de hoeveel zaadjes sterk is afgenomen na dat gif is al bewezen.

Comments are closed.