Dave Rubin heeft laatst een serie Interviews gedaan met Dr Robert Malone over de problemen als je met ‘warp speed’ een experimenteel vaccin ontwikkelt.  Ook de Neurenberg verklaring, kwam daar aan bod.  Artikel 1:

De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk. Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken.

Na de Mexicaanse griep hadden we beter moeten weten, dat het alleen maar een pandemie was omdat de definitie daarvan kort daarvoor was aangepast.  Een keiharde leugen door een simpele definitie te verkrachten. Maar we leren niets.  Volgende keer krijgen we weer leugens, door de media versterkt, nuttig voor Big Pharma, met rampzalige gevolgen. 

In de zeer hoog gewaardeerde (volgens IMDB) TV serie Chernobyl zegt Valery Legasov: 

Every lie we tell incurs a debt to the truth. Sooner or later this debt is paid.”

Wij zeggen: “al is de leugen nog zo snel”.  Zelfs al gaat hij met warp speed.  Leugens zijn de reden dat een nucleaire reactor uiteindelijk ontploft, volgens Legasov. Vermoedelijk zal het ook de reden zijn voor WW3.  Of onnodige oversterfte, armoede, inflatie, blackouts, trein rampen (Atlas Shrugged?), toeslagenaffaires en ga zo maar door. Wij in het Westen moesten soms lachen om de strapatsen van Gorbachev en zijn kameraden.  Maar er zijn niet zo heel veel verschillen meer tussen onze samenleving en de Soviet Staat. 

Onder de volgende link houdt een ouder lid van het lokale Soviet bestuur in Pripyat (stadje bij de reactor) een speech why you should Trust the State.  Leave matters of the State, to the State.  Als de overheid zegt dat er geen gevaar is, dan is er geen gevaar.  Want de overheid heeft het beste met de mensen voor.  Dat is zo, omdat ze dat zelf zegt.  Waterdichte logica, vraag maar aan die miljoenen die over de kling zijn gejaagd door de eigen overheid.  Burgers die vragen stellen zijn niet gewenst, die brengen zichzelf en anderen in gevaar.  Die moeten beperkt worden in hun communicatie, volgens de oude baas.  Goh, waar heb ik dat vaker gehoord, kan er even niet op komen. 

Saillant detail is dat die ouwe socialist later voor deportatie in een bus gepropt wordt door zijn geliefde staat.  Tijdelijk werd hem verteld.  Maar tijdelijk duurt al bijna 40 jaar.  Trust the State. 

Abortussen aangemoedigd door de Staat waren uiteindelijk de grootste killer als gevolg van Chernobyl. Op basis van een leugen, de babies die wel geboren werden, tegen de wens van de Staat, waren gezond.  Hadden hooguit in wat teveel stress hormonen gezwommen (en daardoor iets andere hersenen) doordat de moeders de stuipen op het lijf waren gejaagd door de experts van de Staat. Trust the science.

Een mijnwerker met gezond verstand heeft (in de TV Serie) meteen door dat de maskers die uitgedeeld worden niet werken.  Anders zou je ze zelf wel dragen. Waar doet me dat toch aan denken? Maar onze zogenaamd hoog opgeleide samenleving trapt er met religieuze overtuiging in.  

Orwell — ‘There are some ideas so absurd that only an intellectual could believe them.’

De opruimers rond Chernobyl gebruikten een lap lood om hun scrotum te beschermen, ze noemen het een ‘ egg basket’ . Had waarschijnlijk net zo veel nut als social distancing en het schoonspuiten van winkelkarretjes en wij maar lachen om die domme Soviets.  De Soviets hadden tenminste door dat ze continu voorgelogen werden, Nederlanders zijn compleet oblivious. Wie zijn er nu de ‘ basket cases’? 


In het begin, net na de explosie, werd straling gemeten met een Geigerteller die tot max 3.6 Rontgen ging, dus men ging er van uit dat de straling maar 3.6 Rontgen was. Terwijl het in realiteit iets van 15000 was.  Doet een beetje denken aan de PCR test die bijna altijd positief uitsloeg omdat er teveel cycles gedaan werden. 

In Chernobyl gebruikte men ‘Bio robots’ (mensen) om op te ruimen.  Thans gebruiken we bio robots om een experimenteel mRNA vaccin te testen.  Een ander soort opruiming volgens de ‘elite wil minder overbevolking‘ conspiracy theorists.  Een parallel tussen Chernobyl en de global warming hoax (die ook weer veel gemeen heeft met de corona hoax) is dat wetenschappers die aan het einde van hun carrière zijn, het durven op te nemen voor de waarheid en tegen de Staat. 

Volgens de TV serie werden in de USSR ook ‘Rogue scientists’ het zwijgen opgelegd. Thans gebeurt dat (op instructie van FBI en regering weten we door de Twitter Files) via social media (dr. Malone werd LinkedIN , Twitter etc afgeknikkerd), ontslag en het stoppen van grants. De KGB dreigde met vergetelheid en het ontnemen van beslissingsbevoegdheid.  De KGB had tenminste nog het fatsoen om je dat in persoon te vertellen en zich niet te verschuilen achter algoritmes of beroepen op vage  ‘community standards’ .  Volgens Lord Monckton heeft de KGB het reputatie besmeuren geleerd van Goebbels.  Mathias deSmet zijn boek wordt verboden. Ironisch genoeg een waarschuwing tegen totalitarisme.  Het moet niet gekker worden.  

De Chernobyl saga is een interessante les in Cui Bono/incentives.  Lintjes en promoties als de reactor test (zogenaamd)  wordt gedaan. Kiev belt op het moment suprême dat de test moet wachten omdat eind van de maand de Soviet productiecijfers nog gehaald moeten worden, iemand zijn positie hangt daarvan af.  Dreigen met ontslag als iemand weigert met de gevaarlijke test door te gaan. Take the vax or else!  Ons geduld raakt op. Goedkoop reactor design met warp speed neergezet om de USSR capabel te doen lijken, ten koste van de veiligheid voor de burgers.  Iets wat kapitalisme altijd verweten wordt.  En nee, de Staat die een bedrijf vrijwaart van aansprakelijkheid voor ondeugdelijke producten is geen kapitalisme. 

De minister van Energie in de Soviet Unie zei in de serie:

when they put me in charge of the cleanup, I believed them” 

Deed me denken aan Hugo de Clown, die geloofde ook alles van zijn ambtenaren want dan kon hij lekker het baasje spelen.  Die vond het schitterend om Nederlanders op te sluiten en vol te spuiten met experimentele vaccins. Had het voor geen goud willen missen.  Het grote verschil met het beschaafde Westen is dat hier iemand gewoon een andere plek krijgt als minister zodat hij door kan gaan met levens verzieken. In de USSR werden er drie leidinggevenden naar een strafkamp gestuurd voor het in gevaar brengen van de bevolking.  De barbaren. 

Deze kerncentrale die nu in gevaar is in het zuiden van de Oekraïne is overigens veel groter dan Chernobyl.  En we gaan met WAR (p) speed richting een catastrophe. Laten we hopen dat als het mis gaat de wind Noordelijk is zodat de Russen op de Krim vrijwillig dat gebied verlaten en dat Putin daarmee zijn gezicht kan redden en niet hoeft te escaleren met andere nukes.