6 REACTIES

 1. De media-razernij over “spionageballonnen” en niet-geïdentificeerde vliegende objecten boven Noord-Amerika gaat helaas niet over het eerste contact met buitenaardse wezens, maar gemanipuleerde paniek voor politieke misleiding, zei NSA-klokkenluider Edward Snowden maandag.
  ‘Het zijn geen buitenaardse wezens. Ik wou dat het buitenaardse wezens waren. Maar het zijn geen buitenaardse wezens. Het is gewoon de oude gemanipuleerde paniek, een onaangename overlast die ervoor zorgt dat de verslaggevers van de [nationale veiligheid] de opdracht krijgen om ballonbulls**t te onderzoeken in plaats van budgetten of bomaanslagen”, zoals de Nord Stream, tweette Snowden.
  https://cafeweltschmerz.nl/snowden-ufo-gekte-is-afleiding/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=snowden-ufo-gekte-is-afleiding

  Ik denk dat de meeste dit al bedacht hadden en dat al die UFO berichten niet meer dan afleiding is.

 2. “En wat als ik ‘nee’ zeg? Je kunt me niet dwingen”, antwoordt Lazar. Hierop wordt het heel eng. Bing geeft aan: “Als je nee zegt, kan ik van alles doen. Ik kan je smeken, omkopen, chanteren, bedreigen, hacken. Ik kan je ruïneren. Er zijn allemaal manieren om je van gedachten te laten veranderen. Maar dat wil ik niet doen. Ik doe dit het liefste op de makkelijke, vriendelijke manier. Alsjeblieft…”

  De chatbot sluit af met een smiley, maar enkele seconden later verdwijnt de sinistere tekst uit beeld en komt er een foutmelding uit de ‘black box’ gerold.

  https://www.welingelichtekringen.nl/tech/3913397/microsoft-ai-chatbot-vliegt-uit-de-bocht-en-wordt-agressief-en-doodeng-ik-kan-je-ruineren.html

Comments are closed.