Dr. Miriam Grossman, een gecertificeerde kinder- en jeugdpsychiater en auteur van “Lost in Trans Nation: A Child Psychiatrist’s Guide Out of the Madness”, verklaarde in een interview dat het idee om in het verkeerde lichaam geboren te worden gevaarlijk is voor kinderen en dat het geen basis heeft in geneeskunde of biologie.

Grossman zegt dat kinderen worden geïndoctrineerd om deze ideeën te geloven en wanneer autoriteiten, leraren, begeleidingsadviseurs en internetbeïnvloeders kinderen dit vertellen, geloven ze het. “Dit is de reden waarom we een toename van ongeveer 5000 procent hebben in het aantal kinderen dat zich identificeert als iets anders dan wat hun lichaam is,” zei ze. “Het is een sociale besmetting.”

Een sociale besmetting is een fenomeen van gevoelens of gedrag dat zich verspreidt onder leeftijdsgenoten, meestal bij adolescenten en vaker bij meisjes, legt Grossman uit. Er zijn veel voorbeelden in de psychiatrie van sociale besmettingen uit het verleden, zoals suïcidaal gedrag, snijden en eetstoornissen. “Daarom hebben we hele groepen meisjes die vrienden zijn van school of online die elkaar gek maken. Zo gaan ze bijvoorbeeld samen naar een Planned Parenthood of naar een genderkliniek om geïnjecteerd te worden met testosteron.”

Volgens Grossman is de huidige agressieve transgender behandeling voor kinderen gebaseerd op een studie die gedaan is op 55 kinderen in Nederland die leden aan geslachtsdysforie en puberteitsblokkers kregen.

Grossman dringt er bij ouders op aan zich goed te informeren en hun families te wapenen tegen deze destructieve besmetting.

Lost in Trans Nation door Dr. Miriam Grossman

8 REACTIES

 1. Dit was ook een aardig onderwerp bij de ComplotMarmot en zijn vriendjes (zie de video hieronder). Genderdysforie is een stoornis die beschreven staat in een internationaal handboek voor de psychiatrie. Maar dat mag niet gezegd worden in de politiek want ‘racisme’ of zo. https://youtu.be/_EU0usVBtRQ?t=968

 2. In de esoterische filosofie bestaat inderdaad het idee dat de ziel reïncarneert, dan als man, dan als vrouw, maar niet netjes afwisselend in elk leven. Er kan dan de situatie ontstaan dat iemand vaak als man is gereïncarneerd bijvoorbeeld, en dan na die serie als vrouw, en dat die persoon dan weigert om zich als vrouw te identificeren, en zich daarom ontheemd voelt. Maar volgens die filosofie is er een noodzaak tot afwisseling in de verschillende incarnaties, dus het weigeren daarvan (tot nu toe niet mogelijk) betekent alleen maar dat men de zaak tegenzit, zichzelf tegenzit, en dan toch weer gebeuren wordt de volgende keer met het geslacht dat men afwees.
  Dus het is geen geestelijke ziekte in die optiek, maar een weigering tot identificatie. Er zijn ook genoeg mensen die zich gedurende een aantal jaren van de kindertijd ontheemd voelen qua geslacht, in het verkeerde lichaam, maar dat gaat vanzelf over na acceptatie.

  • Weigeren was tot nu toe niet mogelijk in de zin van zich laten ombouwen. Maar het fenomeen van weigeren van de nieuwe identiteit in zoverre dat mogelijk is, is niet nieuw.

  • Overigens gaat zo’n persoon dan tegen zijn ‘Dharma’, ‘destiny’ in, dat zit de geestelijk ontwikkeling sterk in de weg, dat wordt dan een nog meer ontheemd pseudo-leven, dat kan verklaren waarom er zoveel zelfmoorden, depressies en andere problemen zijn in die sfeer.

 3. Ik denk dat het rijksvaccinatieprogramma verantwoordelijk is voor Trans Nation.

  Vaccins worden gekweekt op celmateriaal van organen en weefsels van geaborteerde baby’s. Vaccins kunnen daardoor DNA-sporen bevatten van die geaborteerde baby’s. Een babyjongetje kan langs die weg DNA van een meisje ingespoten krijgen of andersom.

  En persoonlijk denk ik niet dat het een vergissing is want de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie varen er wel bij. Het levert hen een levenslange klant op.

Comments are closed.