Hoewel gehuld in (media) nevelen was er een vierde tot een vijfde van de Amerikaanse volwassenen die ‘de spuit’ niet gingen halen. Dat aantal was genoeg om het uitrollen van de vaccinatiepaspoorten te stoppen. Dat is de kracht van het niet meedoen met een totalitair systeem die ‘veiligheidheid, gemak en zekerheid’ beloofd.

Deze strategie kan worden herhaald om andere vrijheidsberovende plannen te dwarsbomen. James Lindsay bespreekt de strategische waarde van niet meedoen in een nieuwe aflevering van New Discourses Bullets en de rol die het kan spelen in het stoppen van de waanzin:

3 REACTIES

 1. mijn tip is
  vanwege de microplastics in m’n bloedbaan en de verhoogde straling bij -phones
  kan ik helaas niet opnemen.

 2. UItstekend topic en goeie video. Moeten we meer doen.

  Om het met Libje te zeggen:

  “Je doet al veel als je er niet aan meedoet”

  Is Opting-Out geen speerpunt van de Libertaitre Partij?
  Ik ben echt benieuwd wanneer dat standpunt op de website verschijnt.

Comments are closed.