8 REACTIES

  • gelukkig hebben we de regels van slachthuis nederland aangescherpt, dus zo’n vaart zal het niet lopen

 1. Waar gaan de PvdD-stemmers naar toe als ze de eigen partij niet vertrouwen?
  Juist. Cui Bono.
  Timmermans zal en moet, blijkbaar.

  • Kennelijk. Al kunnen ze nog hun heil zoeken bij ijskonijn Marijnissen (is ook een soort dier). Maar wat heb je als linksmensch nog bij de SP te zoeken? Mijn SP stemmende vrienden zijn daarmee gestopt intussen omdat ze vinden dat het slappe hap is geworden. En holle bolle Frenske moeten ze nog minder.

   • Het vuur van het Maoïsme en de charme van de dictatuur van het proletariaat is eraf. In plaats dat het portret van het markante proletarische hoofd van de wat dictatoriale ex lasser Marijnissen overal in Nederland aan de muur hangt, is er nu de klimaatshow en haar clowns, met een flinke kapitalistische injectie. Van de arbeiders een luxe-proletariaat maken zit er verder niet meer in omdat iedereen moet minderen, behalve de allerrijksten. In plaats dat het hoofd van de Grote Leider van het proletariaat overal te zien is, ziet men straks overal de de wieken van windmolens.
    Daarbij is men ook nog de weg kwijt qua seksuele identiteit, en steunt men bizarre verkleedpartijen waar de kinderen de schrik mee wordt aangejaagd. De LGBTI clownshow verzekert niet bepaald een welige voortplanting van het arbeiders proletariaat.

    Ik kan het me wel voorstellen dat er afhakers zijn.

 2. Jongeren die zichzelf isoleren en verwaarlozen, vaak op hun eigen kamer: dit gedrag wordt in Japan hikikomori genoemd, maar ook in Nederland lijkt dit fenomeen steeds vaker op te duiken. Hoe groot is deze groep? En hoe haal je ze uit hun isolement? Jeugdpsychiater Marja van ’t Spijker werkt met jongeren in deze situatie en vertelt in Villa VdB meer over haar ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in