Interessant filmpje van blckbx tv

vanaf minuut 26, (de andere onderwerpen zijn ook best interessant).

dr Ferdinand Meeus, die gehakt maakt van de zogenaamd wetenschappelijke bewijzen hoe slecht het klimaat er voor staat.

over toename pool ijs op Noord- én Zuidpool

plus de verbetering en gezonde staat van het koraal in Australië

waar je geen pers over hoort.

Klimaatmodellen zijn kwakzalverij!

10 REACTIES

 1. Ja, de leugens over het klimaat. Dat weten we inmiddels wel. Net als de leugens over Covid19, de vaccins, immigratie, het geld, de banken en de economie, de oorlogen in de Oekraïne en het Midden Oosten. Inmiddels begint ook duidelijk te worden dat de bedoeling ervan is armoede, verdeeldheid en chaos scheppen, zodat de uiteindelijke technocratische agenda uitgerold kan worden waarna we een One-World-Government krijgen en in 15 minuten steden gaan leven, streng gecontroleerd middels digitale en biotechnologische gadgets. In het kort: populatie controle om te voorkomen dat schaarse grondstoffen al te lichtzinnig ge- en verbruikt kunnen worden door miljarden mensen die een WEF-technocraat als overbodig zou bestempelen.

  Waar gaan de WEF-technocraten zelf naar toe?

 2. klimaat is niet gedefinieerd zodat je het kan controleren, klimaat verandering is derhalve helemaal te vaag om iets aan te doen.
  Ze zeggen; gemiddeld weer in een gebied
  Welk weer? Welk gebied? Gemiddeld over welke periode?
  En wat hebben ijsberen daarmee te maken?
  En dan kan je het ook niet controleren, laat staan een signaal eruit trekken en dat dan verandering noemen. Het wordt al helemaal koffiedik kijken als je het gaat hebben over het menselijke signaal.
  Daarnaast zijn de CO2 modellen gebaseerd op een platte aarde en gratis energie machines, totaal niet serieus te nemen.

 3. Het is een typisch waanidee van linkse idioten dat de aarde opgebruikt kan worden (Grenzen aan de Groei, Club van Rome 1972). In werkelijkheid blijft al het materiaal in een of andere vorm hier beschikbaar om opnieuw te gebruiken, zolang we geen grote hoeveelheden de ruimte in schieten. Het is de economie die bepaalt of het zin heeft grondstoffen rechtstreeks uit de natuur te halen of dat het gunstiger is daarvoor afval te hergebruiken.

  Bij een vaste hoeveelheid grondstoffen, zal de prijs alsmaar stijgen als de vraag blijft toenemen. Op een gegeven moment worden alternatieven goedkoper. Daarom zal de aardolie ook nooit opraken. Het wordt eenvoudig te duur om ook in de moeilijkste bronnen de laatste restjes naar boven te halen.

  • De bevolkingsomvang en het daaraan gerelateerde grondstoffen en energiegebruik reguleert zich automatisch als de stijgende prijzen van woonruimte en de stijgende kosten van levensonderhoud grenzen stellen aan het aantal mensen, dat nog ergens kan wonen. Niet iedereen kan het zich immers veroorloven in Zürich, Monaco of Singapore te wonen.

  • Sterker nog, de olie zal nooit te duur worden, zoek maar eens op ‘abiotic oil’. “lege” bronnen geven na een aantal jaren vanzelf weer olie. Ook nu is de olie en benzine niet te duur, de prijs bestaat voor meer twee derde uit belastingen.

 4. Klimaatmodellen(zoals die van het KNMI) zijn mensenwerk.
  Het klimaat trekt zich van de mens niks aan, evenmin van zijn stupide
  conferenties die alleen maar over geld gaan.

 5. Volgens de wetenschap is waterdamp een broeikas gas.
  Uitbarsting Hunga Tonga-vulkaan 15 januari 2022 gaat weer flink beïnvloeden
  Uit metingen van de NASA-satelliet is gebleken dat er door de vulkaanuitbarsting op Tonga een hoeveelheid waterdamp in de stratosfeer is doorgedrongen die voldoende is om 58.000 olympische zwembaden met water te vullen. De extra waterdamp die zo in de stratosfeer terechtkwam, vertegenwoordigde 10 procent van het totaal aan water dat daar op dat moment aanwezig was.
  Stond hier iets van in het laatste IPCC rapport uit 20 maart 2023 nee.

 6. Gisteravond in dat eng-linkse journaal: PFAS in zeeschuim….
  In de vorige eeuw hoorde je daar niemand over…

Comments are closed.