Waar de libertaire partij vooral zweeg tijdens de corona crisis gaat Wybren van Haga gewoon door. PRIMA! Maar ondanks alle respect voor Wybren. Zoals ik hem onlangs heb proberen te geven in dit artikel. Wybren zou Wybren niet zijn als hij soms een denkfoutje maakt. Hij houdt nu een pleidooi voor schadeloosstelling van de slachtoffers van covid vaccinatie. Het is in orde als dat door Pfizer cum suis wordt betaald. Maar het mag nooit door de overheid worden betaald. Want dan worden de niet gevaccineerden, degenen die belachelijk werden gemaakt, degenen die werden buitengesloten, verplicht mee te betalen. En dat is waarvoor Wybren staat. Een overheid die alle vaccinatieschade vergoedt. Ook op kosten van de niet gevaccineerden. De niet gevaccineerden worden dus dubbel genaaid. Eerst door de overheid die ze buitensloot. En als het aan Wybren ligt als ik deze video mag geloven ook nog eens een keer om de schapen schadeloos te stellen. Best wel ziek.

Stel dat de PVV aanstuurt op nieuwe verkiezingen omdat ze de VVD als onbetrouwbaar beschouwen, en je wenst strategisch te stemmen, dan is BVNL wellicht toch een goede optie. Ondanks deze misser. Ik ga niet overigens niet op ze stemmen, maar dat is mijn keuze dan wel gebrek. Ik heb zelden gestemd en zelfs nooit op de LP.

9 REACTIES

 1. De libertaire partij tijdens de corona crisis. Dat is wel een onderzoekje waard. Waarom waren ze zo stil? Hebben ze zich allemaal laten inspuiten met het wonderserum van dokter Hugo? Plus alle boosters? Zodat ze ook uit eten mochten gaan? Waar blijven de tribunalen?

  Een tijdje geleden ging een snuiter van de LP nogal tekeer tegen mij hier. Op een smalend toontje. Want meneer (m/v/x) ging er van uit dat ik X had gedaan en hij Y. Klopte niet. Mooie reclame voor de LP was dat. Voor zover ik al van plan was om te gaan stemmen, dan zeker niet de LP. En de komende 10 jaar ook niet.

  Van Haga moet nog het nodige leren. Zijn running mate van de ouderenpartij was ook zo’n misser. Maar zijn houding in het parlement tijdens corona was zeker niet verkeerd. Wel jammer dat zijn kiezers op Wilders zijn gaan stemmen. Nu zijn alleen de complotmarmotten het geluid tegen het coronabeleid want daar zijn we nog lang niet vanaf.

  • Libertariers zwegen vooral omdat ze bang waren voor wappie uitgemaakt te worden. Durfden geen kritiek te leveren op de grote leider die achter het blauwe scherm de zogenaamde noodtoestand uitroept, uit angst om complotdenker genoemd te worden.

   Zo zie je maar weer,: “The basic tool for the manipulation of reality is the manipulation of words. If you can control the meaning of words, you can control the people who must use them.”

   • De gewone mens interpreteert woorden op basis van gevoel, intellectueel begrip wordt gestript. De democratisch massa’s worden dus woorden gevoerd waar door de machthebbers een beperkte gevoelsmatige betekenis aan wordt gegeven.
    Een van de meest machtige woorden waar men een ideologisch gevoelsmatige betekenis aan gegeven heeft is het woord ‘discriminatie’. De minderheid met intellectueel begrip begrijpt de betekenis van dat woord als ‘onderscheid maken’, en dat onderscheid maken het fundament van cultuur is, en het fundament van intelligent denken.
    Door het woord ‘discriminatie’ te koppelen aan iets negatief, en zelfs iets wat verboden is, kan men fundamenteel de cultuur en intelligentie in de samenleving ondermijnen, alles egaliseren en naar de hand zetten. Het is dermate fundamenteel dat men de mens verbied om zijn eigen onderscheid te maken, waarna de machthebbers onderscheid gaan voorkauwen, daar waar het ze uitkomt, en verbieden daar waar het niet uitkomt.
    Maar manipulatie van woorden werkt alleen voor degenen die geen intellectueel begrip hebben, of een zwak intellect. Voor de massa’s hebben woorden altijd een magische lading, en dat kan ten goede of ten slechte gebruikt worden.

   • “Libertariers zwegen vooral omdat ze bang waren voor wappie uitgemaakt te worden.”

    Op deze site hangen (of hingen) ook figuren rond die al gauw agressief iemand voor links uitmaken, of bij kritiek op Zionisme als antisemiet.

   • “Libertariers zwegen vooral omdat ze bang waren voor…”

    Tja. Als de revolutionaire voorhoede bang is. Bang dat iemand “wappie” zegt. Of zo. Maar wel stoer doen op de libertaire bitterballenborrel.

    Dan ben ik blij dat ik niet op de LP gestemd heb. Haga en zijn zooitje ongeregeld hadden in elk geval veel meer lef. Wel jammer dat ze het niet gered hebben. Dan hoop ik dat Pepijn van FvD wat libertarische geluiden laat horen en geteisem als Hugo de Clown het leven een beetje zuur maakt.

  • Dit artikel gaat over vaccinatie schade en zoals altijd moet zeiksukkel bolus zijn drol weer even kwijt met off topic vervelend geouwehoer. Get a live domme dwaas.

 2. Goede conclusie van Ratio ! De kans dat Haga slaagt is verwaarloosbaar omdat het hele systeem in stelling is gebracht om het virus en vaccinverhaal te slijten. De meerderheid is dus schuldig en zal dit blijven ontkennen. De enige manier om hier verandering in te brengen is een soort spijt tribunaal als dat er in Zuid Afrika was na Apartheid. Waar mensen (huisartsen bijvoorbeeld) kunnen toegeven dat ze fout gehandeld hebben zonder dat ze de bak in draaien. Om dat op poten te zetten, is er wel een wisseling van de machtwacht of een buitenlandse interventie nodig…

 3. de kreet “dit nooit weer” herhaalt zich?
  binnen de zelfde generatie is te veel gevraagd?

Comments are closed.