Hoewel al eerder aanbevolen, een herinnering want u MOET deze film gezien hebben:

Om een idee te geven, een paar van de feiten en achtergronden in telegram stijl.

 • Vanwege uitbreidende steden aantoonbaar te hoge temperatuurmetingen
 • Satellietmetingen geven lagere temperatuur data, zo ook die van de zee ( tov stedelijke gebieden). Wat ook de temperatuur voorspellings modellen waardeloos maakt
 • Temperatuurstijging was vooral voor 1940. 1930 was warmer en met meer hurricanes dan nu
 • CO2 stijging leidt niet tot temperatuurstijging, het is juist andersom, dus temperatuurstijging leidt tot hogere CO2
 • Als je voor biodiversiteit bent, moet je hogere CO2 wensen (zie ook elders)
 • Dit alles wordt nota bene in de film bevestigd door de oprichter van Greenpeace. Naast verscheidene Nobelprijs winnaars
 • Wolken hebben veel meer invloed op temperatuur en wolken hangen af van kosmische straling die weer hoger of lager wordt vanwege zonne activiteit
 • Ook gaat de film in waarom er dan consensus zou zijn (alle tegengeluiden worden gecanceld)
 • En natuurlijk het trieste dat carrières bij feiten aantoonders, als klimaatontkenners gecanceld worden en de arme bevolking, ook in ontwikkelingslanden, welvaart onthouden wordt.
 • Het micromanagement mbt wat je mag eten, reizen, kopen etc, gaat in de richting van een sharia overheids dictatuur. Nog een reden om deze film herhaaldelijk aan te bevelen.
 • Klimaat activisme, is een bedreiging van onze vrijheid en die van onze kinderen!

Natuurlijk is het makkelijker om met de flow van klimaatactivisme mee te gaan. Je kunt in de gekte ook aan zonnepanelen of subsidies verdienen. Maar kijk toch deze film met feiten uit. Je kunt nog altijd met die milieu gekte meegaan, al zou ik liever mijn toekomst op feiten baseren.

En ondertussen, blijf alert op allerlei klimaat ge- en verboden, want als je nu weet wat de feiten zijn, weet je dat die overheidsmaatregelen weinig met het klimaat van doen hebben, maar om nog meer macht over u te krijgen.

6 REACTIES

 1. Klimaat en natuur(denk aan die waanzinnige natuurherstelligswet van Timmerfrans
  die nu in de ijskast is gezet…)trekken zich niks van de mens en zijn niet zelden stupide wetten aan.
  En als u buiten staat, staat u middenin het klimaat. En de natuur.
  Punt.

 2. Temperatuurstijging leidt dus tot hogere CO²,
  wat weer tot meer planten en bomengroei leidt,
  en dat zorgt weer voor lagere temperaturen.
  Goh, het lijkt wel of de natuur zichzelf reguleert.

 3. Idd een must see. Ik vond veel gelijkenissen in de aanpak van de Climate gate en de c-hoax. Bang maken, in alle gelederen van het bestuur en onderzoek die de klimaatangst bevestigen, het geld dat daarin kruipt, echte wetenschappers die het narratief in vraag stellen worden gecensureerd en worden persona non grata, niet gefinancierd worden in onderzoeken,….
  Ook al ben ik wakker, ik was me niet bewust van de werkelijke gang van zaken in de klimaat hoax. We zitten echt in de matrix met 2 werkelijkheden: 1 voor de slapers, één voor de wakkeren. Hoe zal dit verder evolueren? We weten nu dat we over zowat alles in de mainstream belogen zijn. In naam van onze ‘veiligheid’ wordt de democratie (wat?) afgebroken en zijn we stilletjes beland in een dictatuur (van de ene waarheid). Alles wat tegen het narratief gaat, leeft wel online maar komt niet terecht bij het grote publiek.

  Mocht er teveel naar buiten komen en de bevolking onrustig wordt, zullen ze wel weer iets plannen om de wereld op zijn kop te zetten: een nieuw gefabriceerd virus, een wereldoorlog, energietekorten, lam leggen van het internet…. Ze hebben een hele waaier aan hoaxen de satanisten.

 4. Het internet wordt lam gelegd als ze de stemmen voor Trump aan het tellen zijn.Er wordt een a twee keer per maand ons al verteld dat het internet geheel lam kan raken door toenemende zonnevlammen maw het gaat gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in