9 REACTIES

 1. Waarom? Als er inderdaad Westerse troepen naar Oekraïne zouden gaan is kans uiterst groot dat het plotseling heel snel nucleair uit de hand loopt. De voorstanders hoeven hun eigen kinderen dus niet te sturen. De kernraketten zullen hen ook hier vinden. Hun kinderen, hun geliefden, en hunzelf.

 2. Ja, ik zie dit wel zitten; met het eerstvolgende ‘steunpakket’ en/of lading wapens zeg maar 25% van de politici EN hun eigen vrouwen en kinderen mee naar Ukraine als ‘vrijwilligers’ voor een 6 maanden durende tour. Samen met 25% van de ambtenaren EN hun vrouwen en kinderen, zodat er op iedere afdeling 1 op de 4 ambtenaren plus gezin mee ‘mag’ naar Ukraine. Dan kunnen ze fijn in 3-4 weken een basiscursus volgen in Polen voordat ze kunnen laten zien hoezeer ze staan te trappelen om het gevecht met de ‘Ruski’s ‘ aan te gaan, net als de Ukrainers die van straat worden geplukt.

  Ik ben heel benieuwd hoe lang het dan zou duren voordat ze er geen zin meer in hebben. Maar als de rest nog steeds voorstemt dan kan er bij het volgende ‘steunpakket’ weer 25% van de overgebleven bewindslieden en ambtenaren mee.

  • Leuk idee. Het zou veel oorlogen schelen als politici hun eigen familie en vrienden naar het front moeten sturen. Dat doen ze zelfs niet in Rusland en Oekraine.
   De realiteit in Europa zal eerder zijn dat wanneer er een paar Russische soldaten de grens bij Polen oversteken, zitten de politici samen met hun kinderen, hun geliefden, enz., in het eerste het beste vliegtuig naar Amerika, Thailand of Australie (misschien blijft 2,5% nog hier).

 3. De weerstand tegen deze waanzin vanuit de bevolking is nogal matig en zijn er velen die vinden vechten tegen de ‘verschrikkelijke’ Russen, hun kinderen laten afslachten voor de Ukraïners en miljarden sturen naar Zwitserse bankrekeningen geen probleem, zijn zelfs groot voorstander daarvan.

  Meer dan half Nederland lijkt wel gek geworden, alsof ze spuitjes hebben gehad die de hersenen hebben aangetast. Bij wijze van spreken dan, want dergelijke spuiten bestaan niet en Nederlanders zouden deze ook nooit vrijwillig nemen.

  Nederlanders zijn van nature gwn. toffe lui, keihard voor zichzelf en goedmoedig, met de knuistjes in de lucht offeren ze hun kinderen en bezit op, en dan vooral kinderen en bezit van anderen.

  • ….”laten afslachten voor de Ukraïners”. Ukrainers of oorlogsindustrie.

   Deze oorlog kan een toneelopvoering zijn, waarbij de ‘vijanden’ achter de coulissen elkaars dikke maatjes zijn.

   De Nord stream 2 bijv. is opgeblazen, zeggen “ze”, hebben we persoonlijk kunnen zien dat deze explosie heeft plaatsgevonden en de pijleiding is verwoest? Alles kan geënsceneerd zijn, zelfs een oorlog.

   Een oorlog als deze heeft nl. veel potentieel en biedt verschillende mogelijkheden. Wat weet men uiteindelijk werkelijk?

   • Yip, Brandon Smith schrijft hier interessante analyses over op alt-market.us en zerohedge.com

  • “Nederlanders zijn van nature gwn. toffe lui, keihard voor zichzelf en goedmoedig”

   Totdat het volk de macht ruikt en kan grijpen in een democratie. Macht corrumpeert.

Comments are closed.