Het onder-het-tapijt-vegen van de consequenties van het wereldwijde medische experiment is nog steeds in volle gang. Zo heeft het medische establishment in de VS nu het Cardiovascular Kidney Metabolic syndroom (CKM) uitgevonden waar ’90 % van de Amerikanen vatbaar voor kan zijn’. Binnenkort zal deze shitshow wel naar Europa / Nederland overwaaien zodat de wappies daarmee om de oren mee kan worden geslagen want ja, follow the science niet waar ?

In oktober 2023 kwam het American Heart Association met het volgende bericht:

Gezondheidsexperts herdefiniëren het risico, de preventie en het beheer van hart- en vaatziekten (HVZ), volgens een nieuw presidentieel advies van de American Heart Association dat gepubliceerd is in het tijdschrift Circulation van de vereniging.

Verschillende aspecten van hart- en vaatziekten die overlappen met nierziekten, diabetes type 2 en obesitas ondersteunen de nieuwe aanpak. Voor het eerst definieert de American Heart Association de overlap in deze aandoeningen als cardiovasculair-nier-metabolisch (CKM) syndroom. Mensen die hart- en vaatziekten hebben of risico lopen, kunnen het CKM-syndroom hebben.

Volgens de Statistical Update 2023 van de American Heart Association heeft 1 op de 3 Amerikaanse volwassenen drie of meer risicofactoren die bijdragen aan hart- en vaatziekten, stofwisselingsstoornissen en/of nierziekten. CKM beïnvloedt bijna elk belangrijk orgaan in het lichaam, inclusief het hart, de hersenen, de nieren en de lever. De grootste impact is echter op het cardiovasculaire systeem, wat invloed heeft op de bloedvaten en de hartspierfunctie, de snelheid van vetophoping in de slagaders, elektrische impulsen in het hart en meer.”

Volgens het Journal of the American Medical Association gaat het om 90 % van de bevolking – waarmee het gevaccineerde deel handig ruim is afgedekt:

“Uit een nieuwe studie is gebleken dat ongeveer 90% van de Amerikanen mogelijk het cardiovasculair-nier-metabolisch (CKM) syndroom heeft. De risico’s zijn het grootst onder oudere volwassenen, mannen en zwarte individuen, zo blijkt uit het rapport, dat onlangs in JAMA werd gepubliceerd.

De American Heart Association (AHA) introduceerde in 2023 een nieuw stadiëringssysteem – het CKM-syndroom genaamd – om cardiovasculaire, nier- en stofwisselingsziekten beter te behandelen en te beheersen, omdat ze nauw met elkaar verbonden zijn en vaak een multidisciplinaire aanpak vereisen. CKM-syndroom is een systemische aandoening die verband houdt tussen hartziekten, nierziekten, diabetes en obesitas.”

Via Journal of the American Medical Association:

“Bijna 90% van de Amerikaanse volwassenen voldeed aan de criteria voor het CKM-syndroom (stadium 1 of hoger) en 15% voldeed aan de criteria voor gevorderde stadia, die geen van beide verbeterden tussen 2011 en 2020. Het gebrek aan vooruitgang kan gedeeltelijk een weerspiegeling zijn van gelijktijdige verbetering en verslechtering van verschillende risicofactoren in de loop van de tijd. Er werden aanzienlijke verschillen tussen subgroepen in gevorderde stadia waargenomen, waarbij oudere leeftijd, mannen en zwarte volwassenen een verhoogd risico liepen.”

Je hoeft geen epidemioloog te zijn om het gevoel te krijgen dat wat bij 90% van de bevolking functionele meltdowns in meerdere organen tegelijk veroorzaakt, waarschijnlijk iets is dat afkomstig is van een bron die alomtegenwoordig is in de leefomgeving. Zoals de voedselvoorziening of het drinkwater of een injectiespuit gevuld met een bepaalde experimentele gentherapie.

Bron: Armageddon Prose

2 REACTIES

  1. Tel daar bij op de doden door “Het Klimaat.”
    Dat één op de vier Amerikanen waarschijnlijk aan vogelgriep gaat overlijden plus disease X . Dan ziet een opportunist een goede boterham in de begrafenis en crematie industrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in