Nog niet zo heel lang geleden beschouwde ik anti-vaxxers als zwaar gristelijke mafketels en alu hoedje types die ook in chemtrails geloven. Voor mij was vaccinatie een gegeven, boven alle twijfel verheven, geen discussie mogelijk. Een axioma.  Echter, toen ontmoette ik bijzonder intelligente, minder dogmatische, logisch redenerende libertariërs (pleonasme?), die hun kinderen niet lieten vaccineren, gebaseerd op eigen onderzoek. Die kon ik niet zo makkelijk afserveren als mafketels. Toen kregen we het corona (en global warming) echec, waardoor het laatste beetje respect dat ik had voor ‘de wetenschap’ zoals door de MSM wordt gepropageerd in duigen viel. 

Recent kwam ik deze video tegen van Dr. Peter McCullough die ik nog kende van zijn tegengeluid mbt mRNA vaccins. Hij werd daardoor prompt ‘gecancelled’, wat vaak een goed teken is. Hij beweert dat er sterke aanwijzingen zijn (=geen bewijs) dat niet zozeer 1 specifiek vaccin leidt tot bijwerkingen, maar het complex van vaccinaties, de cocktails, die kinderen nu ingespoten krijgen.  Zoals de usual suspects: asthma, huid allergieën en autisme.  Dat klinkt mij bekend in de oren, ook in de chemie is dat een fenomeen. We kennen de toxiciteit van vele stofjes, maar niet de toxiciteit van cocktails daarvan.  Dus je zou zeggen dat – als dat waar is – we ipv het ‘Rijksvaccinatieprogramma’ steeds maar uit te breiden we dit juist zo veel mogelijk moeten reduceren. 

In dat programma zitten nog steeds ziekten die vroeger dodelijk waren, maar nu goed te behandelen zijn.  Kijk bijvoorbeeld naar de DKTP cocktail.  Difterie was geen pretje en zaaide dood en verderf.  Nu is het met wat antibiotica te behandelen. Geldt ook voor Kinkhoest en Tetanus, want veroorzaakt door bacteriën. Polio niet, dus dat zou een goede keuze zijn.  Maar kun je als ouder kiezen? Nee, je krijgt de cocktail, met alle potentiële gevolgen van dien.  Nu is polio HET succesverhaal van vaccinatie (en veroorzaakt daarmee ook een positieve bias tav andere vaccins), dus de kans dat je kind het krijgt zonder vaccinatie is bijzonder klein, maar toch, het is zeer ernstig, dus wil je dat risico nemen als ouder. 

DKTP is tegenwoordig uitgebreid met ‘Hib’ en “Hep B’ en separate shots tegen Rotavirus en pneumokokken. Je krijgt het liever niet, maar is ook te behandelen/ geneest vanzelf, dus waarom toevoegen aan de cocktail als dat de kans op bijwerkingen verhoogt? Daarna krijgen kinderen een BMR shot.  Weer een cocktail. Ik ben geen dokter maar dat waren in mijn tijd tamelijk onschadelijke ziektes.  Toen had je zelfs ‘mazelen feestjes’.  Kan me zelf nog de bof herinneren, niet leuk maar – behoudens mijn evidente hersenbeschadiging – niet ernstig. 

Tegenwoordig zit er ook een HPV vaccin in het programma. Moet beschermen tegen oa baarmoederhalskanker.  Mooi zou je zeggen.  Maar de kans daarop is klein (en zelfs nog steeds aanwezig met vaccinatie!) en pas over ca. 30 jaar. Ik ben een technologie-optimist. Ik denk dat kanker dan al is uitgeroeid of zeer goed te behandelen (de ontwikkelingen daaromtrent gaan niet lineair, maar versnellen). Waarom dan nu al een risico nemen door te vaccineren? Ik vermoed dat toekomstige ontwikkelingen niet worden meegenomen in afwegingen van de rijksoverheid vaccinatie ‘experts’.  

Bron

Cui bono? Vaccinaties leveren geld op en patentloze antibiotica worden nu in India geproduceerd?  Analoog aan de mRNA corona shots vs Hydroxychloroquine /ivermectin? Ik weet niet hoe deze miljarden industrie in elkaar zit, maar na het corona debacle is het vertrouwen in ‘ goede bedoelingen’  uiteraard nul. Zeker omdat, zoals dr. McCullough ook aangeeft, de vax producenten gevrijwaard zijn van aansprakelijkheid.  Lijkt me dat je dan een bias krijgt richting vax promotie. 

Het internet staat bol van desinformatie en dit valt er waarschijnlijk ook onder. Ik ben een totale leek op dit gebied en op de bronnen die ik gebruik valt vast van alles af te dingen. Vaccinatie is een briljante uitvinding die waarschijnlijk vele miljoenen levens heeft gered.  Maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat als je ook voor makkelijk te behandelen/niet ernstige ziektes gaat inenten, zonder goed te weten wat de effecten zijn van de combinatie van al die vaccinaties, dat we dan een beetje aan het doorschieten zijn. 

16 REACTIES

 1. “Nog niet zo heel lang geleden beschouwde ik anti-vaxxers als zwaar gristelijke mafketels en alu hoedje types die ook in chemtrails geloven.”

  “Als iemand de term ‘grootkapitaal’ gebruikt, dan weet je dat je te maken hebt met een zwakzinnige Marxist, but I repeat myself. ”

  Dat wekt geen allemaal verbazing, maar waarom moet Hijseenberg altijd zijn brutale-aap-vooroordeel-arrogantie zo bruut demonstreren…

  ” Ik ben een technologie-optimist.”

  Een fantast-techno-nerd, hoe tendentieus.

  Dit doet de volgende vraag rijzen: hoe zouden anargristenen een figuur zoals Hijseenberg beter opvoeden voor het sociale verkeer?
  En is Graktak een alter-ego van Hijseenberg?

  ANCAP in de praktijk: https://www.youtube.com/watch?v=HTN64g9lA2g

  • dank voor de inhoudelijke reactie.

   en ik ken graftak niet persoonlijk, maar gezien zijn trollen allergie zou ik zeker een biertje met hem kunnen drinken.

  • “Nu is polio HET succesverhaal van vaccinatie (en veroorzaakt daarmee ook een positieve bias tav andere vaccins), dus de kans dat je kind het krijgt zonder vaccinatie is bijzonder klein, maar toch, het is zeer ernstig, dus wil je dat risico nemen als ouder. ”

   Ik heb daar andere verhalen over gelezen, dat men zichzelf rijk gerekend heeft qua resultaten. O.a. bijvoorbeeld dat een heleboel voorkomens die voorheen als polio werden gecategoriseerd op termijn anders werden gecategoriseerd. De cijfers gingen daardoor omlaag, maar de vaccinatie industrie zou die her-categorisering niet in hun resultaten opgenomen hebben.

   “Het internet staat bol van desinformatie en dit valt er waarschijnlijk ook onder. Ik ben een totale leek op dit gebied en op de bronnen die ik gebruik valt vast van alles af te dingen. ”

   De essentie van de zaak is dat het onmogelijk is om op dit gebied en vele andere gebieden voldoende geïnformeerd te zijn zonder er disproportioneel veel tijd aan te moeten besteden. De keuze is dan die van steeds met afhankelijkheid en macht van een expertocratie, een moderne priesterklasse, of je eigen plan trekken. Ook al is dat plan gebaseerd op koppige idioterie, dat is beter dan afhankelijkheid van experts. Diverse vormen van onwetendheid produceert in ieder geval de broodnodige diversiteit en de broodnodige trial and error.

   De radicaal klassiek liberaal Herbert Spencer pleite ervoor dat alternatieve genezers ook als het bewezen charlatans zijn in de gezondheidszorg gewoon hun werk zouden moeten kunnen doen. Dat de overheid erbuiten zou moeten blijven. Proportioneel gezien doen ze weinig kwaad, en ze zijn onderdeel van een industrie van experimenten die broodnodig voor de diversiteit. Domme koppigheid, fanatisme e.d. zijn ook nodig voor de diversiteit.

  • Wetenschappers juichen van het besluit van de Europese Commissie om de mRNA-wetgeving te versoepelen en zodoende het pad juridisch vrij te maken voor het ontwikkelen van het zogeheten genetisch vaccinaties met gebruik van voedsel. In de Europese Unie zijn wetenschappers en bedrijven nu al aan zachtere regels gebonden als het gaat om het genetisch aanpassen, veranderen en toevoegen van gewassen, oftewel genetically modified mRNA. De regels worden alleen maar zwakker. Ook genome-editing voortaan onder de mRNA-wetgeving valt. Met deze techniek wordt er mRNA toegevoegd, maar het aanwezige mRNA met een kleine precisie gewijzigd. Het oordeel was ten gunste voor bio-wetenschappers die menen dat Europa hiermee een goede start maakt voor de wereldvoedselvoorziening. De toekomst van vaccins lijkt misschien meer op het eten van een salade dan op het krijgen van een injectie in de arm. Wetenschappers van de Universiteit Gent lanceren een door CEPI gefinancierd project en onderzoeken of ze eetbare planten zoals sla kunnen omzetten in mRNA-vaccinfabrieken. Messenger RNA- of mRNA-technologie, gebruikt in COVID-19-vaccins, werkt door onze cellen te leren infectieziekten te herkennen en ons ertegen te beschermen. Eén van de uitdagingen bij deze nieuwe technologie is dat het koud gehouden moet worden om de stabiliteit tijdens transport en opslag te behouden is nu opgelost. Als dit nieuwe project succesvol is, zouden plantaardige mRNA-vaccins – die gegeten kunnen worden – deze uitdaging kunnen overwinnen door de mogelijkheid om bij kamertemperatuur te worden bewaard.

   • Heb je een link? Ik ben benieuwd hoe je dat mRNA dan in de bloedbaan krijgt. Met mijn beperkte biologische kennis lijkt het me moeilijk om het mRNA ongeschonden via het maag darmstelsel te loodsen. Injecties zijn niet voor niets de standaard bij vaccins. Als het via pillen kon dan was daar al lang voor gekozen omdat mensen liever geen naalden in zich willen.

   • Hijseenberg 26-05-24 at 11:33
    “Ik ben benieuwd hoe je dat mRNA dan in de bloedbaan krijgt. Met mijn beperkte biologische kennis lijkt het me moeilijk om het mRNA ongeschonden via het maag darmstelsel te loodsen.”
    Het ziet er naar uit, dat je een trots lid bent van het ongeschoold personeel..
    Een goed begin is het begrip (lagere school) van fotosynthese…
    Fotosynthese is het proces waarbij suiker en zuurstof worden gemaakt uit koolstofdioxide, water en zonlicht. Het gebeurt via een lange reeks chemische reacties. Maar het kan als volgt worden samengevat: Kooldioxide, water en licht gaan naar binnen. Glucose, water en zuurstof komen naar buiten.

   • geen link en jouw verhaal slaat echt helemaal nergens op. en dan iemand anders uitmaken voor ongeschoold. pfff. Dunning Kruger DELUXE.

 2. Ziektes zijn er juist om alles wat niet sterk genoeg is op te ruimen. Kinderen waar wat aan mankeert, maar ook ouderen.

  • “Ziektes zijn er juist om alles wat niet sterk genoeg is op te ruimen. ”

   Wat een kletskoek. Survival of the fitnest heeft betrekking op alle mogelijke capaciteiten die ontwikkeld kunnen worden ter overleving. Dus ook de domheid die zulke simplismes bedenkt is een soort survival of the stupid, die dan weer opgeruimd kunnen worden door de slimmen.

 3. Nooit geen enkele Covid prik gehad, nooit ziek geweest. Want de waarheid is nog altijd, dat op het ogenblik zijn er vele mensen met meerdere COVID-19 vax, die oa ontwikkelen abnormale bloedstolsels, ook in de kleinste bloedvaten. De stolsels kunnen zich ook op meerdere plaatsen in het lichaam vormen, waaronder in de longen. Deze ongewone stolling kan verschillende complicaties veroorzaken, waaronder orgaanschade, een hartaanval en een beroerte. Met het resultaat dat er mensen zijn, die sterven op jonge leeftijd, die bv aan het voetballen zijn…(Tja, geloof ook niet wat je op “Google” leest, die zijn een onderdeel van deze verkeerde informatie). Ik slaap goed elke, nacht zonder enige zorg.
  https://www.youtube.com/watch?v=qjzdobZKaGM

  • In het nieuws: golf-speler dood. 30 jaar. Voelde zich niet lekker en de volgende dag was het over. Dit soort verhalen zie je best vaak de laatste paar jaar. Dan vraag ik mij af: “Zou het alweer niets met Het Vaccin’ te maken hebben?”

   Disclaimer: Het verhaal stond op het internet dus 99% kans dat er niks van waar is. Net als bovenstaand artikel overigens. Ik zet het er maar want anders krijgt Karel Tichmann misschien weer een rolberoerte (of is het van de hamburgers bij In-N-Out)?

   Iets waar ik mij zorgen om maak is mRNA gefrankensteind eten waar Bill Gates en zijn vriendjes momenteel nogal mee bezig zijn. Eet je een hamburger met ‘vaccin vlees’ met ‘vaccin sla’ er op en ‘vanccin’ friet er bij. Beter eet je wat anders, biologisch of zo. Maar ook dat kan besmet zijn met mRNA. Hoe controleer je dat? Wij leven in interessante tijden.

 4. Je blijft lachen met al die debielen die hun stront kwijt moeten en de vrijspreker conststant misbruiken om dat te kunnen doen, flikker op vervelende dwazen….
  En nu ga ik een bierje drinken,het probleem is alleen dat ik geen alcohol houdende rotzooi tot mij neem.Dus strontvevelende schijt doper, flikker op te zeiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in