4 REACTIES

   • Waarom zou men bezuinigen op de Nederlandse Propaganda Omroep?

    “De partijen willen dat de NPO zich meer richt op digitalisering en het aantrekken van een jonger publiek. In het akkoord staat dat de NPO hervormd moet worden om journalistieke kwaliteit en een veelzijdig aanbod te waarborgen. “Toekomstbestendigheid en transparantie van kosten staan daarbij voorop.”

    Het publiek van beeldbuis idioten is aan het verminderen en vergrijzen. Men moet de jeugd programmeren, want de jeugd heeft de toekomst. Anders dan gaat de jeugd ergens anders heen, en dan volgen zij hun eigen kanalen. Vandaar ’toekomstbestendigheid’ voor het propaganda apparaat.

 1. L. Kohr (1957) The Breakdown of Nations
  Posted on November 26, 2012 by Barney Gilmore
  ” One of the variables that often help to insure immunity from retaliation is anonymity. Mob violence is often ignited when sudden anonymity is achieved, as occurs after masking of one’s face and body. We see this with vigilante groups, and the Ku Klux Klan. But Kohr also points out that the sheer size of any large mob confers both a certain level of new power on its members and also a form of temporary anonymity.”

  Het was de referentie van de ” Ku Klux Klan” wat me opviel.. (in het kort)
  Rond de 1850 “the South” was één grote partij v.d Democrats, was pro-Engeland, wilde zich weer bij Engeland aansluiten en waren slaven eigenaars. En ze verkochten al voor jaren “Cotton” aan Engeland, met grote korting, wat was verboten bij de Federal Overheid. De KKK was de SS (Schutzstaffel) v/d Democrat partij in de “South” tijdens die tijd. Het waren de Democrats, die alles deden om slaven te behouden en de Klan was hun leger.

  President Lincoln kwam aan de macht, en de Civil War begon van 1861 and 1865 voor zelfstandigheid te vernietigen en de Staten opnieuw te verenigen. De Confederatie (South) omvatte de staten Texas, Arkansas, Louisiana, Tennessee, Mississippi, Alabama, Georgia, Florida, South Carolina, North Carolina en Virginia. Jefferson Davis was hun president. Maryland, Delaware, West Virginia, Kentucky en Missouri werden grensstaten genoemd.

  In 1865 Lincoln President (Republican) won deze oorlog, hij en zijn partij was anti-Slavery. En zo hebben alle slaven in de VS hun vrijheid gekregen, het was een bijproduct van de Civil War. Vele denken dat de Civil War
  was over slavernij, dit is onzin..

  KAN DECENTRALISATIE DE MENSHEID REDDEN ?
  Er zijn geen mensen die gered moeten worden. Elk mens kan zijn eigen leven best regelen, zonder de hulp van de (r)overheid. Het grote probleem is, er zijn nu al teveel ambtenaren die dit proberen. De overheid is niet je vriend of je beste maat , nooit geweest…

Comments are closed.