Netwerken is in! Er zijn al directe resultaten!

De mogelijkheden ervan te onderzoeken en die mogelijkheden beter toe passen was het doel van de afgelopen weekendconferentie in Gummersbach in Duitsland, met als moderator Hardy Bouillon, directeur van CNE.

Een 25 tal libertarische/liberale organisaties, vertegenwoordigd door 40 personen, hadden in een bijzonder prettige sfeer vruchtbare discussies en ervaringsuitwisselingen die in de nabije toekomst positieve resultaten voor het libertarisme zullen opleveren.

Eén van de belangrijke resultaten is het aanpakken van een project waaraan alle organisaties aan mee kunnen werken.

Door ervaringsuitwisseling en het gebruiken van elkaar’s mogelijkheden, kunnen de totaalresultaten zowel als de individuele resultaten een veelvoud worden van het los van elkaar werken.

En toch kan iedereen alles op zijn eigen manier en tempo doen.

Het project dat daarvoor gekozen werd, is het duidelijk(er) maken van de bezwaren die elke weldenkende vrijheidsminnende organisatie/persoon heeft tegen de in de maak zijnde nieuwe EU Grondwet.

Om te beginnen wordt er een voorzet gegeven doordat de deelnemers gaan bekijken of en hoe FREE EUROPE daarin een rol kan spelen. Alle deelnemers krijgen daarom op korte termijn een overzicht van de mogelijkheden van FREE EUROPE en zullen opgeven hoe zij kunnen/willen samenwerken.

Dit is op zichzelf al een groot succes voor FREE EUROPE en er kan nog veel meer uit komen.

Op de andere resultaten van deze conferentie zullen we ook nog terugkomen.

Als u daar ook reeds ideeën of adviezen voor hebt, stellen we die uiteraard op hoge prijs.

Bedenk ook eens of u niet een FE T-shirt wil kopen. Voor uzelf of als Sinterklaascadeau

Bezoek ondertussen: http://www.free-europe.org