[Deze hartenkreet (verkort weergegeven) ontvingen we vanuit België.]

Vrijdag avond 19 december besloten de werknemers van het

glasbedrijf Laurijssens te Ekeren richting Antwerpen

te trekken om een kerstdrink te houden.


Na afloop blijven Robert en Glenn nog even hangen om wat na te praten, dan opeens is er ruzie, een bende allochtonen gewapend met messen beginnen er op los te steken waarop Robert een aantal messteken in buik en armen krijgt, Glenn krijgt ook een aantal messteken waaronder één recht in

z’n hart, de daders zijn gevlucht en spoorloos, de slachtoffers (die ik persoonlijk ken! ) zijn afgevoerd naar het hospitaal.

Glenn heeft het niet gehaald, hij is overleden.

Van de daders dus geen spoor, op het nieuws geen woord

hierover, niet op VRT, niet op VTM, niet op ATV!

Komt het omdat het weer allochtonen waren die het gedaan

hebben dat het niet vermeld wordt? was het omdat de politie na de zoveelste steekpartij te Antwerpen de daders niet heeft kunnen vatten?

Ik weet het niet maar dat politiek correct gekloot zou eens mogen aangepast worden!

Een Belg vermoordt een allochtoon en zijn naam, nationaliteit, tot zelfs foto’s worden gepubliceerd waarop de hele allochtone bevolking half Antwerpen vernielt!

Een Belg word door een allochtoon vermoord en dat wordt

Stilgezwegen! Zouden wij nu ook niet met een 500 Belgen op straat moeten komen om de getto wijken en de zaken en auto’s van allochtonen te vernielen ???

Ik ben in ieder geval razend kwaad dat dat allemaal

zomaar kan, Het is de laksheid van de kutpolitiekers die vinden dat de allochtonen meer moeten krijgen en minder gestraft moeten worden bij misdaden die ervoor zorgt dat er een grote rassenhaat ontstaat.

————-

COMMENTAAR:

Kennelijk verschillen de toestanden in België en Nederland niet veel van elkaar.

Inderdaad is de discriminatie door politici een reden van het ontstaan en ontwikkelen van de onderlinge wrijvingen tussen verschillende bevolkingsgroepen. Een overheid moet alle mensen gelijk behandelen, mannen/vrouwen. Allochtonen/autochtonen, jonge/oude mensen.

Minstens even belangrijk is dat misdadigers opgespoord worden en dat er dan “recht gedaan wordt”.

Zie daarover hieronder onze bijdrage hieronder op 31 december:

Er hoort “RECHT gedaan te worden”. Voor iedereen!

1 REACTIE

  1. Ik snap de klacht niet. Toch dat het incident niet in het nieuws werd vermeld? Wie is daar dan voor verantwoordelijk? Wie bepaalt wat er in het nieuws komt? De overheid? Toch niet?

    Dat de daders niet opgespoord zijn is inderdaad frustrerend, maar wat wil je dan? Zal de politie dan zomaar in het wildeweg mensen die er allochtoon uitzien arresteren, in de hoop dat de daders er toevallig blijken tussen te zitten?

    Welk verwijt wordt nu gemaakt aan de overheid? Wie zou zij hebben gediscrimineerd, en hoe?

    Niet dat ik zo’n liefhebber van de overheid ben dat ik haar goede naam wil beschermen, maar het kritiek dient wel reëel te zijn, en niet gebaseerd op emotionele voorkeuren. Bovendien lijkt het stuk hierboven de overheid op te roepen om maatregelen te nemen de aard waarvan verder in het midden wordt gelaten. Op deze manier vergoeilijk je dat de overheid steeds meer macht voor haarzelf grijpt.

    De overheid kan niet alle maatschappelijke problemen, inclusief spanningen tussen verschillende bevolkingsgroepen, oplossen. In deze zaak heeft zij zich naast het opsporen en straffen van de dader(s) geen enkele rol.

Comments are closed.