Iedere eerste dinsdag van de maand om 20:00 organiseert de Libertarische Partij haar maandelijkse discussiebijeenkomst, die voor iedere geïnteresseerde toegankelijk is.

Nu dus op 4 mei om 20.00 uur in Den Haag.

De bijeenkomst zal worden gehouden op ons nieuwe adres:

Libertarische Partij

p/a Haags Juristen College

Landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77a BG

2594 BB ‘s-Gravenhage

Frank Karsten: Over vrije of beperkte immigratie

Er is de laatste jaren steeds meer te doen in de politiek over immigratie. Voor libertariers is het een controversieel onderwerp dat verhitte discussies oplevert. Alle libertariers erkennen het eigendomsrecht, maar wat zou de overheid moeten doen als die zich opstelt als eigenaar van Nederland? Anarcho-kapitalist Hans Hermann Hoppe is voorstander van beperkte immigratie terwijl zijn collega Walter Block van mening is dat de grenzen open moeten. Frank Karsten zal de diverse overwegingen en meningen bespreken.

Over de spreker

Frank Karsten is voorzitter van de stichting MeerVrijheid en in die hoedanigheid schreef hij tientallen artikelen. De stichting timmert hard aan de weg om het libertarische geluid te verspreiden in Nederland. Maandelijks vindt in Amsterdam het politiek café MeerVrijheid plaats waar interessante sprekers hun voordracht houden en prikkelende politieke thema’s worden besproken.

Eerstvolgende op donderdag 20 mei.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen op Tel: 070-4262600

Toine Manders, Voorzitter