Het Europese Parlement heeft met grote meerderheid de EU-Grondwet goedgekeurd. Die uitkomst van de stemming door politici verbaast ons niets. Wat ons wel verbaast, en ook weer een beetje meer bedroefd maakt, is dat er in dat parlement 74 % voor stemt en maar 20 % volop tegen. (6 % onthoudingen die geen kleur durfden bekennen)

Deze hele stemming heeft geen “macht” maar is natuurlijk wel van grote politieke invloed op de kudde die mag stemmen. (en er toch niets van begrijpt). Ze hebben de Grondwet niet gelezen, en als ze haar al zouden lezen, is de vraag wat ze van die politieke, juridische slimme taal begrijpt.

Vanuit de huidige situatie krijgt “het Europees Parlement” meer macht als de Grondwet wordt aangenomen. Hun toevallige meerderheid kan dan meer dingen doordrukken dan nu het geval is. Geen wonder dat ze nu overweldigend JA stemmen om meer macht te krijgen. De afzonderlijke Europese individuen laten heb daarbij ijskoud.

In de verslagen staat dat tegenstemmen kwamen van “Extreem Rechts” [zie je wel!], de “eurosceptische ID groep]” , de “UK-conservatives” en de “” Czech ODS party” Alles bij elkaar maar 20 %.

Vragen:

-Moeten wij de hoop opgeven? Of doorgaan met vechten voor een eerlijke vrije maatschappij?

-Wie wil/kan wat doen? Adviezen?

-Zouden libertariërs nu een weg moeten vinden om samen te werken met de socialisten? Hoe? Wie? Wat? Wanneer?

ZIE ook:”Samenwerking Libertariërs en Socialisten” op de Vrijspreker:

https://www.vrijspreker.nl/b…

In ieder geval Nederland uit die ritselarij:

dus bij referendum: “EU – Neen!”