Onteigening kan alleen geschieden in het algemeen belang en tegen vooraf verzekerde schadeloosstelling, een en ander naar bij of krachtens de wet te stellen voorschriften. [Nederlandse grondwet-Hst 1./Art 14-1.]

Als ik uw geld afpik is dat … diefstal.

Als u mijn geld steelt is dat … ook diefstal.

Als wij het er nu samen over eens zijn dat onze buurman erg rijk is, en wij samen vinden in meerderheid van twee tegen een, dat hij maar wat aan ons moet afstaan en we ontnemen hem een paar duizend euro (en z’n nieuwe breedbeeld tv, wat hij had er toch al een!) dan is dat …. ook diefstal.

Als wij nu met een heleboel mensen samen, er 150 uitkiezen en hun partijen stellen (samen met de koningin) een club van ongeveer 30 personen samen die we ‘de regering’ noemen; Als zij nu jouw geld, of mijn geld, of dat van de buurman afnemen, dan is dat natuurlijk ook … DIEFSTAL!! Ook als we dat belasting noemen!

Wanneer de belastingdienst iets van iemand afneemt/pikt/steelt/ont-eigent dan is dat diefstal, tenzij ze daarvoor natuurlijk een ‘vooraf verzekerde schadeloosstelling’ geven. Dus als ik via mijn T-biljet AL mijn belasting, accijns, BTW, leges etc. weer terug krijg, aangevuld met de nodige rente, dan is het al een stuk minder erg. Om de zaak te vereenvoudigen ligt het natuurlijk voor de hand, om mij mijn eigen eigendom gewoon te laten houden, en op te houden met het stelen!!

Als ik iets steel ben ik strafbaar; ik ben dan een misdadiger. Als wij samen iets stelen, vormen we een criminele bende en zijn strafbaar. Volgens het gelijkheidsbeginsel zouden belasting-ambtenaren opgepakt moeten worden, op beschuldiging van ‘lidmaatschap van een criminele organisatie’. De kopstukken van die organisatie zouden we niet als verdédigers van onze rechtsstaat moeten zien, maar juist als ondermijners van het eigendoms-recht.

“Belasting” is een wat letterlijke uitleg van het volgende:

Wat van MIJ en wat van JOU is, is natuurlijk van ONS ….

let wel: van ONS ALLEMAAL wel te verstaan!