Dat wij door volslagen idioten worden geregeerd blijkt uit de felicitaties die minister Donner vrijdag in ontvangst mocht nemen van zijn collega ministers & medeidioten omdat hij het TBS-debat in de kamer had overleefd.

Dat kan Appie Luchies niet bepaald zeggen, dat hij het overleefd heeft, maar Appie was slechts een vervelende sta-in-de-weg waarmee geen rekening gehouden was in de ambtelijke procedure en die zich heel storend heeft laten vermoorden.

Dat politici in een fantasiewereldje leven dat ze gezamenlijk in stand houden blijkt uit het feit dat Donner de Kamer er van heeft kunnen overtuigen dat het TBS-systeem heeft gewerkt.

En Appie dan ? Die hoort in de echte wereld thuis maar daar hebben politici geen boodschap aan.

4 REACTIES

 1. NJAAACH … als men DENKT dat wij hier door-het-volk-gekozen parlementaire vertegenwoordigers hebben (inplaats van een stel partij kadavers), zowel als door-de-kiezers-geformuleerde politieke partijen (in plaats van des konings Politieke Pachters) … of regering CONSIPRATIES die, op grond van dictaten genaamd regeeraccoorden telkens defacto juntas vormen … dan is men wel uitzonderlijk NAIVE en uiterst ONOZEL, zoniet ACHTERLIJK …

  HOEZOOO … een "parlementair debat" overleefd …? Want Nederlandse POLITICI en Partijen zijn … net als de voormalige NSB … totaal in de FOUT omdat zij een feodaal en achterhaald regiem … genaamd de MONARCHIE … mogelijk maakt .

  En voorlopig wenst de kwien haar nederige LAKEI … genaamd Donner te handhaven … of niet soms …? ( aangezien de Nederlandse "parlementaire democratie", zuiver een bedenksel is van Madison Avenue, die daarvoor sinds de einde va WO-II dik aan verdient hebben … omdat toen even de kans bestond dat Nederland een REPUBLIEK zou kunnen worden …. )

  HOEZOO droomwereld …? Terwijl het de VULGAIRE realiteit is … van majesteit en politieke pachters (MPP) die weten dat zij de absolute macht in handen hebben. (Waarover op http://www.dutchdesease.com openlijk over wordt gedicussieerd …)

 2. "Parlementaire" Domokrasjie … waar gelijke kadavers in de Regering, de Wetgevende- en Rechtelijke Macht onder één hoedje en voor dezelfde lintjes de Monarchie dienen …

 3. democratie is een manier om referemdums
  te houden
  en wanneer de uitslag tegenvalt
  dan doet men daar een andere verpakking
  omheen en verkoopt men het opnieuw
  alleen de prijs wordt duurder
  plato heeft zich al dikwijls omgedraaid
  in zijn graf
  diens brood men eet ,diens woord men spreekt,is het niet heren en dames
  politici of is het polutie

 4. Interessante theorie over MPP.
  Helaas mis ik nog wel enige theoretische onderbouwing. Willen we Lynx verslaan, dan zullen theorie en praktijk toch hand in hand moeten gaan.

  Groen van Prinsterer

Comments are closed.