In bijbelse tijden werden mensen geofferd aan de Baal. We zien dit verschijnsel terugkeren in het Moslimterrorisme: religieus gemotiveerde moordenaars die zoveel mogelijk willekeurige doden willen offeren aan Allah en zichzelf er als uiterste offer bij doen

Frappant is dat het niet uitmaakt wie er geofferd wordt: Christenen, Joden en als die niet voorradig zijn blazen Soennieten met evenveel liefde collega Islamieten van de Shjitische afdeling op of moorden ze hele dorpen mede-Soennieten in Algerije uit. Allah is kennelijk niet zo kieskeurig.

Het begon allemaal halverwege de jaren 60 met het Palestijnse terrorisme tegen Israël. Bussen met schoolkinderen werden gekaapt en opgeblazen, bommen gingen (en gaan nog steeds) op markten en tussen winkelend publiek af en Israëlische atleten werden gegijzeld en vermoord bij de OS van 72.

Het Westen keek de andere op terwijl er zelfs heel veel sympathie was (en nog steeds is) voor de Palestijnse zaak. Men dacht er wel goedkoop vanaf te zullen komen want het gebeurde toch alleen daar en wij zouden wel met rust worden gelaten. Wij moesten vooral veel begrip tonen en geld sturen, dan zou het aan ons voorbij gaan.

Dat Palestijnse geweld is inmiddels uitgegroeid tot algemeen Moslimterrorisme tegen de hele wereld en gaat ons allemaal treffen terwijl het oorspronkelijke doel, Israel, intussen heeft geleerd hoe deze terreur aangepakt moet worden en de schade beperkt weet te houden.

27 REACTIES

 1. Zeer goed!
  Het leggen van de link tussen mensenoffers en terrorisme getuigt van doorzicht en inzicht in het fenomeen religie.

 2. Je komt dom uit de hoek. Israel is natuurlijk weer het slachtoffer. Wat een media manipulerend gelul hier zeg.

  Zullen we het nu eens over blanken hebben.

  Ruim 125 miljoen negerslaven uit Afrika werden gedood tijdens de negerslavernij door ‘blanke’ (christelijke) Europeanen.

  Ruim 60 miljoen Indianen (inheemsen, Maya, Inca, Azteken, e.a.) werden afgeslacht door ‘blanke’ (christelijke, heterosexuele mannen) Europeanen, nadat de grootste europese terrorist Christoffel Columbus in 1492 voet aan wal zette in de nieuwe wereld (alle Amerikaanse continenten)

 3. [3]
  "Wat een media manipulerend gelul hier zeg."
  Gesteld, dat wij hier de media zouden manipuleren (wat heet "manipuleren" ?) -quod non-, wil je daarrmee zeggen, dat wij ons maar door de media moeten laten manipuleren ?

 4. [3] ikke niet bergijpen, hebben ‘de blanken’ dat allemaal gedaan ? Ik ben weliswaar een blanke maar ikzelf heb nog nooit een negerslaaf gehad en heb ook geen enkele Maya vermoord (overigens waren de Mayas toen al enkele eeuwen verdwenen hoor) en ben ik verantwoordelijk voor wat Columbus heeft gedaan ?
  En hoe kun je weten dathet allemaal heterosexuelen waren, zou er tussen al die duizenden kolonialisten niet 1 nicht hebben gezeten ?

  Moeten wij ons hier dan maar laten opblazen vanwege een ver verleden waar niemand die nu leeft enige invloed op heeft gehad, is dat wat je wilt betogen ?

 5. [3]
  Anoniem,
  PS
  De schrijver heeft het over het *heden*,
  jij slechts over het *verleden*.
  Jouw gelul is in dit verband
  niet zo heel erg relevant.
  was je dat ff niet opgevallen
  Of wil je hier alleen wat raaskallen ?

 6. [6]

  het is geen kwestie van WILLEN raaskallen als dat alles is wat je kan.

 7. Ik hoor jullie dadelijk wel in dit forum als de bewijzen boven water zijn dat al die terroristische aanslagen door de overheid zelf zijn gepleegd. Het is één groot spel en jullie hebben het niet door hoe met jullie hersentjes gespeeld wordt.

 8. [8]

  -Het is één groot spel en jullie hebben het niet door hoe met jullie hersentjes gespeeld wordt.-

  Verklaar je nader, of blijf je liever raaskallen?

 9. [8]
  Dat is allemaal wéér heel iets anders. Kom nu eens to the point, vriend en blijf bij je onderwerp. Wat wil je nu eigenlijk precies zeggen ? Heb je überhaupt ooit afgevraagd waar deze site helemaal over gaat ?

 10. [7]
  Net als de meeste politici, die als voorgeprogrammeerde robots de samenleving dicteren.

 11. [3]
  Ik weet er nog een paar:
  Hoeveel negers door negers zijn afgemaakt, hoeveel blanken door blanken zijn afgemaakt, hoeveel indianen door indianen zijn afgemaakt, hoeveel arabieren door arabieren zijn afgemaakt, hoeveel moslims door moslims zijn afgemaakt, hoeveel aziaten door aziaten zijn afgemaakt, hoeveel negers door arabieren zijn afgemaakt b.v.

 12. Ik vind het een erg eenzijdig stukje. Het Palastijns-Isrealisch conflict is niet slechts een voorbeeld van moslim-terrorisme, maar is een kwestie met een lange geschiedenis waarbij het niet gemakkelijk is om een schuldige aan te wijzen. Het is waar dat Palastijnen verschrikkelijke dingen hebben gedaan, maar Israel is ook niet bepaald lief. De onschuldige Palastijnen (ze lopen niet allemaal met een lading tnt om hun middel) gaan gebukt onder nogal wat repressie.

  De auteur beweert ook dat het westen begripvol is naar de Palastijnen. Ik denk dat het eerder andersom is: Het westen, metname de VS, is nogal op de hand van de Joden. Trefwoorden: Tweede wereld oorlog, schuldgevoelens.

 13. [13] de auteur, ik dus, stel dat de beleidsmakers in het Westen in de jaren 60 toen de Palestijnse terreur begon niet alleen de andere kant op keken maar ook veel begrip toonden in de veronderstelling dat deze beker dan wel aan ons voorbij zou gaan. Dat was een aanmoediging voor anderen (Moslim- en linxtremisten) om ook die weg in te slaan zodat wij nu met de gebakken peren zitten.

  Ik zeg hier niets over het onderliggende conflict al sta ik in deze voor 100% achter Israel.

 14. [13]
  Een groot deel van de repressie waar svdmeer over praat komt van hun mede arabieren. Ooit wel eens bv. het palestijnse ghetto in Amman, Jordanie gezien? Dat is er niet voor niks, de jordaniers zijn de Palestijnen ook graag kwijt. En daar geven ze zelfs graag een stuk van hun eigen oorspronkelijke grondgebied (westelijke Jordaanover) voor op.

  Wat betreft het begrip, ja de VS is inderdaad begripvoller voor Israel dan voor de Palestijnen. Als enige. In Europa liep men erg graag achter de gewezen terrorist Arafat aan die de Europese subsidie’s met grote dank op zijn Zwitserse bankrekening plaatste. Had een van zijn familieleden niet een rits McDonald’s in het gehate VS daarvan gekocht?

 15. [15] en de Egyptenaren wilden voor geen goud Gaza (dat ze in 1967 verloren)terug toen het ze door Isarel werd aangeboden bij de teruggave van de Sinai, ze waren er mooi vanaf en wilden dat zo houden.

 16. [13]
  Gelukkig voor Israel dat er in het westen nog steun voor ze is! Twweduizend jaar hebben de nakomelingen van Abraham, Isaak en Jacob vernedering, isolatie, verachting en moord moeten verduren. Gun hen dan eindelijk dit kleine stuk land! Voor de Palestijnen is er meer dan voldoende land beschikbaar, Jordanie b.v. De Palestijnen bederven het echter zelf, keer op keer, om vervolgens Israel de schuld te kunnen geven.
  Stel uzelf een eenvoudige vraag: Wie moet stoppen met geweld om de vrede te brengen?
  Als Israel stopt, gaan de Arabieren gewoon door.
  Als de Arabieren zouden stoppen, stopt Israel ook.
  Het gaat bij de steun om Israel niet om trefwoorden, maar om een feitelijke geschiedenis als die van WO2 b.v. Eindelijk in vrijheid mogen wonen rond Jeruzalem zou hun van harte gegund moeten zijn.
  Ik vraag me wel eens af hoe Noord- en Zuid-Holland zouden reageren als de rest van Europa zo’n geweldige haat en moordzucht zou tonen t.a.v. dit smalle strookje land aan de zee.

 17. [17] heeft ook met geloof te maken: de Islam tolereert niets anders in de buurt, zie de Kopten in Egypte die ieder moment gelazer kunnen verwachen, de Christelijke Palestijnen die met bosjes naar Amerika emigreren vanwege de agressie van hun Islamtische buren, zie Soedan etc. terwjl de meeste Isalmietische landen voor bijna 100% zijn gezuiverd van andersgelovigen.
  Dat zie je ook met de buitenlanders hier, die zijn direct begonnen om aan hun eigen zuil te bouwen hier om uiteindelijk hun geloof de boel te laten overnemen. Ze wonen in de regel geheel geisoleerd rond de moskee en doen alles binnen de eigen kring waar ze hardnekkig aan hun vreemde cultuur blijven hangen.

 18. [18]
  precies,
  en wie krijgen weer de schuld van hun achterstand en armoede in de nederlandse samenleving?

  die rasistische nederlanders natuurlijk!

  het ligt wederom niet aan hen dat ze achterlijk geboren worden en dat ook blijven – ondanks een waar arsenaal aan al dan niet gesubsisieerd ‘zielige allochtonen’-scholingsaanbod waarin ze ook nog eens bevoordeeld worden om een diploma te halen – en dus niet meekunnen hier. of waar dan ook trouwens.

  (en dan te bedenken dat minstens 90% van hen ongevraagd is binnengekomen, en zelfs dat ook meestal nog op frauduleuze wijze. heb je het ooit zo zout gegeten?)

  ’t ligt gewoon altijd aan een ander bij die lui.

  het wordt gewoon hoog tijd dat ze erkennen dat zij de losers der mensheid zijn en dat geheel aan hun cultuur te danken hebben.

 19. [19] deze mensen spelen een geheel ander spel dan wij hier en daarom denk ik niet dat we op den duur uit puur lijfsbehoud er aan zullen ontkomen om de boel te gaan repatrieren. De beste manier lijkt mij om de uitkeringen te stoppen zodat eenieder die zich hier niet uit z’n eige kan handhaven naar elders vertrekt, in combinatie met de methode die in olierijke Arabische landen (Kuweit, Saoudi ed) wordt gehanteerd nl. dat een staatsburger alleen iemand kan zijn die Nederlandse/Europese voorouders kan aantonen die hier (incl. Antillen + Suriname uiteraard) voor 1926 hebben gewoond.
  Het klnkt hard, maar ik denk dat we daar maar een paar aanslagen van verwijderd zijn.

 20. [20]

  mee eens.

  en mochten er hier een of meerdere aanslagen gepland staan, dan hoop ik – tegen beter weten in natuurlijk – dat er minstens 1 in de tweede kamer plaatsvindt wanneer die vol zit en het kabinet ook aanwezig is. (en Geert Wilders een dag vrij heeft)

  ik zeg; "tegen beter weten in" omdat de terroristen wel zo slim zijn om hun beschermheren (= de nederlandse overheid) in Den Haag niet aan te vallen. stel je voor zeg, dat ze wakker worden daar. dat kunnen de terroristen niet gebruiken.

 21. [3]
  "Ruim 125 miljoen negerslaven uit Afrika werden gedood tijdens de negerslavernij door ‘blanke’ (christelijke) Europeanen"

  Waarom zou je slaven doden als je er geld voor betaald hebt? Ik denk dat je sprookjes leest anoniem. De meederderheid van de slaven zijn naar Brazilië gegaan en naar de Arabische landen. De slavenvangers waren negers uit Afrika en de verkopers waren Arabieren. Dus eventjes dempen met je blanke christelijke europeanen.

 22. zou ik als Christen geld kunnen krijgen van de Romeinen (bewoners van de stad Rome vanwege het leed dat zij aan de vroege Christenen hebben aangedaan ? En een standbeeld voor deze slachtoffers op het Sint Pieterplein ? Of als Heilooer van de Spanjaarden voor de rotzooi die zij in Heiloo hebben aangericht bij het beleg van Alkmaar in de 80-jarige oorlog ? Mag de factuur naar koning Juan Carlos ?

 23. Ik vind het maar toevallig dat er allerlei aanslagen worden gepleegd in landen die dringend zitten te springen om redenen om hun vrijheidsbeperkende nieuwe wetten door de bevolkings strot te rammen.

  De ‘europese geheime afdeling van al CIAeda’ bombardeert london om terugtrekking van britse troepen te eisen? Alleen deden zij dat nadat de britten al hadden aangekondigt haar troepen terug te trekken.

  Mensen, als die zogenaamde terroristen onze vrijheid zo haten dan doen onze respectievelijke regeringen precies wat zij willen; onze vrijheden beperken.

  Kijk nou weer eens naar het journaal van vandaag; nu schijnen er ineens weer 40.000 vrijwilligers te zijn om zich op te blazen uit …. [tromgeroffel] IRAN !

  Als dan straks de oorlog tegen iran is begonnen kunnen we weer zien hoe grappig Bush is als hij een diavertoning laat zien; http://lvo.info/videos/The_

 24. wie lacht het hardst de duivel laat mensen twijfelen mensen oorlog voeren en haat tegen elkaar dus vooral doorgaan en niet nadenken hoe ben ik hier teregt gekomen en als je dat weet dan weet je ook dat de islam de ware geloof is

 25. [14] is het niet zo dat Israel meende recht te hebben op land waar al langere tijd een complete bevolking huisde?
  En heeft israel rekening gehouden met het feit dat die mensen zich wel eens verbonden zouden kunnen voelen met de plek waar ze wonen/woonden? Niet bepaald, toch.
  Als ik de vergelijking doortrek naar mijzelf weet ik zeker dat ook ik agressief zal reageren als de "buurman" uit limburg meent recht te hebben op het stukje grond waar mijn huis op staat. Het is de manier waarop Israel te werk gaat wat men tot een reactie dwingt. Niet dat ik de methodes goedkeur maar dat eenzijdige gelul over slachtoffer Israel is achterhaald. Legitiem een stad met tanks met de grond gelijk maken, onschuldige burgers doden,, als represaille voor een afgevuurde raket… staat niet in verhouding.

Comments are closed.