Zonder EU Grondwet, die het doordrukken van de mening van de meerderheid van EU bureaucraten veel gemakkelijker had gemaakt en het lastige Veto-recht van individuele landen had vervangen door EU-democratie, gebruiken EUrocraten het “intensieve samenwerkings” beginsel zoals dat werd vastgelegd in het Verdrag van Nice, om lastige landen te omzeilen. BIG Government and BIG Tax voor ALLE EU-landen is de natte droom die wordt nagestreefd.

Lees verder op FREE-EUROPE: www.free-europe.org/blog/en…

2 REACTIES

 1. Hier ziet iedereen hoe ontzettend gevaarlijk de Eurocratie eigenlijk is. Deze dictators in spé hebben niets goeds in de zin voor de Europeanen. Weg met de EU!

 2. de nederlanders hebben toch massaal
  tegen gestemd,
  de politiek heeft het signaal toch
  gehoord,
  of zijn het doofstomme analfabeten,
  of beroepsleugenaars?

Comments are closed.