Uitnodiging voor presentatie in Brussel op 24 januari

Op 6 januari kondigden we aan het verschijnen van de 2006 INDEX of Economic Freedom. Uit deze index blijkt overduidelijk dat hoe meer vrijheid, hoe meer welvaart.

Heel interessant is dat ook de hoogste ambtenaar van het Ministerie van Economische Zaken tot een dergelijke conclusie gekomen is.
De secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken, Jan Willem Oosterwijk, schrijft in zijn traditionele nieuwjaarsartikel, “Naar een open economie” voor het economentijdschrift ESB:
“Meer marktwerking levert meer welvaart en meer werkgelegenheid op.”De economie moet verder liberaliseren. Hoger onderwijs en de huizenmarkt moeten worden opengebroken. De arbeidsmarkt moet verder hervormd worden.

Misschien leest Jan Willem Oosterwijk de Vrijspreker, of heeft hij ook de INDEX bestudeerd. In ieder geval denkt hij de goede kant op. Hoe meer economen dit ook gaan doen, hoe eerder komen we tot de zo gewenste libertarische samenleving.

Voor een deskundige inleiding en verklaring van deze Index kunnen we u aanraden om de presentatie door Ana Isabel Eiras, bij te wonen.
U bent uitgenodigd:

The Centre for the New Europe is delighted to invite you to the launch of the Index of Economic Freedom.
Published by the Heritage Foundation in association with the CNE,
the Index will be presented by Heritage Foundation Index Expert
Ana Isabel Eiras,
On Tuesday, 24 January 2006
16h00-17h30: presentation and discussion
Followed by drinks
at CNE offices, rue du Luxembourg, 23, 1000 Brussels.
As places are limited please reply as soon as possible to
CNE’s Executive Director of Events
Cecile.Philippe@cne.org