Volgens de Verenigde Naties is de Islam een ras en zijn Denen racisten.
Tot enkele uren geleden prijkte deze afbeelding op een webpagina van de Verenigde Naties ter gelegenheid van hun Internationale dag tegen racisme.

Op dit moment is de afbeelding verdwenen van hun website, maar Google’s cache houdt het spoor vers, evenals vele Bloggers, waaronder wij nu en Jonas Who?, die ook een tegenposter creëerde die man en paard bij de naam noemt in plaats van flauwe hints te geven:

<%image(20060321-poster-english-dk.jpg|200|133|dk)%>

Duidelijk is dat de Verenigde Naties de Islam blijkbaar als “ras” typeren of erkennen, en de onthutsende beschuldiging richten aan alle individuele Denen dat zij racisten zijn, of hoe moet het Legoblokje anders geïnterpreteerd worden?

Update 01:25u Ondertussen is ook Google’s cache leeggehaald, maar Yahoo’s cache heeft ‘m nog.

Ook hebben ze hun flyers in pdf-formaat nog netjes online staan:
http://www.ohchr.org/english/events/racism/sked.pdf
http://www.ohchr.org/english/events/racism/15march.pdf
http://www.ohchr.org/english/events/racism/16march.pdf
http://www.ohchr.org/english/events/racism/17march.pdf
http://www.ohchr.org/english/events/racism/20march.pdf

7 REACTIES

 1. Volgens een recente uitspraak van de Nederlandse rechter mag je een "woonwijk" benoemen als "debielenwijk", "schorumwijk", "drugswijk", "islaamwijk", "Naziwijk", or what ever. ZELFS indien je onwaarheden verteld! Als dat bij een woonwijk het geval is, gaat dat natuurlijk ook op voor een stad of land als Denemarken. Zolang je er maar geen individuele Deen uitpikt! De Nederlandse rechter bevestigd dus eigenlijk de afbeelding;

  http://www.vrijheidsstrijde

 2. Schokkend!!!!
  Ja, de Islam is machtig!
  Trouwens, ik heb aan veel dingen een hekel en daar hoort zo ie zo de Verenigde Naties bij.
  Die hadden ze nooit moeten oprichten.

 3. De juiste interpretatie van de poster is ongetwijfeld andersom. De zwarte legpuzzelstukjes (lees de Islamitische landen) vormen een machtsblok om het eenzame rode lego blokje (lees Denemarken) te bedreigen.

 4. Iemand die beweert dat hij belangeloos de waarheid dient en daarin gelooft wordt door de rest zal altijd de waarheid spreken. Tegen zo iemand kan je niet of nauwelijk ingaan zonder daarbij voor leugenaar te worden uitgemaakt.

  En dat is helaas de positie die de VN nu heeft.

  http://www.unisevil.com/tem

 5. Onvoorstelbaar!
  Je zal als bedrijf maar in business zijn om (enigszins achterhaald) kinderspeelgoed te maken en je proberen staande te houden tegen gameboys en wat dies meer zij en dan komt de VN je nog eens doodleuk van racisme beschuldigen omdat een journalist van je land een paar vrolijke tekeningetjes had gepubliceerd.
  Dus als 1 Deen iets fout doet(*), dan mag de VN een heel land een etiket opkleven? En dat is dan geen racisme zeker?
  Belachelijk en wansmakelijk!

  De VN lijkt nu wel de vleeswording van Jos Geysels, de eco-fascist die in Belgie het cordon sanitaire tegen het Vlaams Blok in het leven riep en daarmee zelf een kwart van het Vlaamse electoraat buitenspel zet omdat die partij mensen zou uitsluiten.

  Bwach, zum kotsen!

  Het moge duidelijk zijn dat de VN hiermee echt zijn allerlaatste stukje geloofwaardigheid bij mij verloren heeft (en het was al zo klein).

  Ik ga slapen maar ik moet nu eerst een flinke borrel nemen.

  M

  (*) voor de goede orde: ik vind dat er niets mis was met de prentjes, maar *stel*.

 6. De islam is geen ras, maar een totalitaire doctrine. Op dit moment telt de Organisatie van Islamitische Staten zo’n 56 landen en heeft uiteraard in de VN een machtsblok. Eigenlijk iets belachelijks, want wie heeft er nu gehoord van Org. van Christelijke Staten of Boedhistische Staten etc. Dus nog een reden temeer om de VN af te schaffen als een ultra-collectivistisch instituut.

 7. Het zijn de meest achterlijke lieden die de realiteit niet onder ogen weten te zien.

  Immers, sommige beesten zijn eenvoudig inferieur, sommige mensen ook … evenals sommige RASSEN. Er is niet voor niets een natuurlijke RANGORDE …

  Moet men de simpele waarheid ontkennen om niet als rascistisch te worden genoemd … Ik denk dat er veel serieuser midaden tegen de mensheid en de mens bestaat.

  Mij lijkt het dat poltici wel heel MINDERWAARDIGE mensen zijn … of discrimieer ik?

Comments are closed.