Politici (maar ook anderen) herhalen maar al te graag, dat Nederland een (sociaal)democratische rechtsstaat is.
Nu weten wij, dat wanneer politici iets zeggen er ALTIJD iets achter zit. Wat beogen politici met dit gezegde ? Wel, zij willen hun gehoor doen geloven, dat de (sociaal)democratische rechtsstaat een goed idee is en dus niet vatbaar voor kritiek.

Goed idee ?
Als (sociaal)democratie werkelijk zo’n goed idee was, waarom voeren Westerse democratieen dan in de laatste eeuw steeds vaker oorlog ? We hoeven maar te denken aan: de beide wereldoorlogen, de Koreaanse en de Vietnamoorlog, de Golfoorlog, de oorlog tegen Servie, de oorlogen tegen Irak en Afghanistan en de zogenaamde “War on Terror.”

Augustinus schreef in De civitate Dei (A.D. 413-426): “De staten van deze wereld zijn grote roversbenden, van wie de wandaden zo groot zijn dat niemand ze kan bestraffen.”

Friedrich von Hayek definieert de staat: “as the last instance of power against which there is no appeal to another instance; in short, the state is a territorial monopolist of violence.” “Hayek and the state”, 2000 G. Radnitzky *)

www.cis.org.au/POLICY/autum…

Je zou dus waarschijnlijk mogen concluderen, dat in 1600 jaar het karakter van de staat niet of nauwelijk is veranderd.

Rechtvaardige oorlog of “De Rechtvaardige Oorlog” ?
Een halve eeuw geleden leerden kinderen op school wat het criterium van een “rechtvaardige oorlog” was: het was de oorlog tegen de onderdrukking, voor de vrijheid. De Tweede Wereldoorlog had de zwakte van het koloniale bewind aangetoond, waardoor het Amerikaanse politiek werd alle koloniën “onafhankelijk” te maken. Ongeacht de consequenties, werd het Amerikaanse democratisch model, als vrijheidsideaal in de politieke strijd tegen het communisme geworpen.

Waar zijn de Nazi’s gebleven ?
Rond het eind van de WO-II vluchtten vele Nazi’s uit Europa. Zij werden niet alleen verwelkomd in Zuid-Amerika maar ook in een aantal Islamitische landen, waaronder Egypte en Syrie, twee leden van de Arabische Liga, opgericht door de Groot-Moefti van Jeruzalem, Amin Al-Husseini, die tijdens de oorlog met zijn Islamitische Hanzar-divisie 200.000 Serviers vermoord had.

Tientallen Nazi’s kwamen vervolgens op belangrijke ministeries terecht, waardoor zij in staat gesteld werden in die regio het anti-semitisme nieuw leven in te blazen. Sindsdien worden onder de Egyptische Islamitische Jihad de oorlogsvoorbereidingen tegen Europa getroffen. In 1973 vallen Egypte en Syrie tijdens Yom Kippoer onverhoeds Israel aan. Tegelijk zetten Arabische olielanden het oliewapen tegen Europa in en “dwingen” de Europese landen stelling te nemen tegen Israel.
www.tellthechildrenthetruth…

Geheim verdrag: massa-immigratie/volksverhuizing
Onder druk van de oliecrisis wordt in 1974 tussen de Europese Economische Gemeenschap (destijds EEG, de huidige politieke Unie EU) en deze Arabische Liga een GEHEIM POLITIEK VERDRAG, de z.g. Europees-Arabische Dialoog (EAD) gesloten, waarbij de Europese (sociaal)democratieën beloven ongelimiteerde immigratie uit de Islamitische landen en de verspreiding van de Islamitische Cultuur binnen Europa te bevorderen.

De ontwikkeling van de vrijheid
De Europese landen hebben langzaam maar zeker hun z.g. liberale stelsels verlaten en zoeken vergeefs naar de “Derde Weg”, een onduidelijke soep van Liberalisme en Socialisme: een vorm van Corporatisme, ook wel Neo-corporatisme (of poldermodel) genoemd, wat een andere naam is voor Sociaaldemocratie.
www.groene.nl/1999/45/rz_de…
Van echt (Klassiek) Liberalisme**) is door allerlei sociaaldemocratische wet- en regelgeving al lang geen sprake meer en het begrip “vrijheid” ontaardt volledig tot (sociaal)democratische dictatuur .

Maar ondertussen gaat de oorlogspropaganda van de socialistische islamofascisten hand in hand met hun politieke programma. De antisemitische en anti-Westerse ophitsing gaat gepaard aan de islamisering van het Europese subcontinent vanuit de landen van de Arabische Liga.

Nieuwe Wereldorde
Anno 2006 MOETEN inmiddels alle landen ter wereld eraan geloven: De (sociaal)democratie (of wat er voor door moet gaan), als wondermiddel voor de sociale en internationale vrede aangeprezen, wordt erdoor gedrukt (Balkan, Irak, Afghanistan). Zodoende wordt dit gedrocht tegenwoordig aan alle tweede en derde wereld landen gewapenderhand opgedrongen. De Nieuwe Wereldorde wordt gestalte gegeven. De Nederlandse (sociaal)democratische rechtsstaat doet er onder het mom van “vredesoperaties” naar hartelust aan mee

Zo tolerant, moreel en betrouwbaar is de (sociaal)democratie, dat het al geacht wordt zelfs de integratie van grotendeels ongeletterde moslims in West-Europa te bevorderen, terwijl ghettovorming, armoede, misdaad en terreurdreiging de samenleving langzaam maar zeker ontwrichten.

© 2006 Copyright Harry Stulemeijer. Alle rechten voorbehouden.

*) Gerard Radnitzky is Professor Emeritus in Philosophy of Science at the University of Trier, Germany. He was a personal friend of Hayek.

**)Zie: de 4 artikelen over Klassiek Liberalisme van Albert Spits:
Gevaar: Corporatisme
Gevaar Islam
Status
Fundering

Verdere referenties:
dollarbill
“The Great Seal of the United States”

Nagekomen Teletekst bericht: “Diploma’s voor speciale inburgering
23-5-2006 Burgemeester Cohen heeft maandagavond in het Bellamy Buurtmuseum in Oud-West de diploma’s uitgereikt voor de cursus Inburgeren Andersom.
De deelnemers kregen de afgelopen weken een stoomcursus Marokkaanse en Turkse cultuur. Zo leerden ze hoe op de Turkse manier iemand bedanken en hoe vrouwen uit Marokko elkaar begroeten.
De cursus is onderdeel van een project om de kloof tussen buren van verschillende culturen in Oud-West kleiner te maken. Ook andere stadsdelen, zoals De Baarsjes, hebben interesse getoond voor de cursus.”

85 REACTIES

 1. Goed artikel, de geheime trilaterale commissie doet er mijnsinziens alles aan om een socialistische wereldorde te creeren.

  Kleine opmerking: Weleens van operation Paperclip gehoord?

  http://en.wikipedia.org/wik

  Een hoop Nazi wetenschappers zijn na de tweede wereldoorlog, door de VS opgenomen.

  Sorry, voor het mogelijke samenzweringsgehalte maar zo zie ik de (wereld)politiek nu eenmaal.

  Groet,

  Achilles

 2. [1] Achilles,
  De hele geschiedenis bestaat bijna uitsluitend uit samenzweringen.
  Wie roept "Ik geloof niet in samenzweringen" heeft er TOTAAL NIETS van begrepen. Die lieden zijn hun vrijheid niet waard en zijn als het op de verdediging van de vrijheid aankomt dan ook voor geen cent te vertrouwen. Integendeel.

  Ik zal mij dan ook nooit excuseren voor mijn onderzoek naar de bedreigingen van de vrijheid jegens die beterweters, die simpelweg te lui, te dom of te arrogant zijn om zelf onderzoek te doen of na te denken en die slechts parasiteren op de inspanningen van anderen.

  Iets anders is natuurlijk, of men aan zulk werk toekomt. In dat geval zou eerder een houding passen in de trant van: "Het zou kunnen, als ik tijd had, zou ik me erin verdiepen."
  Groet, Harry

 3. Harry, zeldzaam. Opgedrongen gedrocht, mooi verwoord. Alles is juist, alles is fout. Ik ben het helemaal met je eens.

  Bestuurders zijn samenzweerders. De macht zit in het geloof. Grote massa’s laten geloven in dat wat men horen wil zodat ze zich makkelijk laten sturen. De vrije wil opgeven en de verantwoordelijkheid bij het geloof leggen. Het Vaticaan en het Christendom voorop.

  Off topic, on reply Achilles: Kay Griggs verteld over Operation Paperclip. (video)
  http://www.youtube.com/watc

 4. [2] Bedankt Harry!

  [3] Bizar interview! Zou best kunnen. Pedo’s zijn vaak zeer intelligente mensen.

  We weten zo weinig af van de werkelijke geschiedenis, de gewone geschiedenisboeken kun je volgens mij beter weggooien.

  Ik las laatst een stuk over ene Albert Pike 33e graad Vrijmetselaar die in 1870 al 3 wereloorlogen gepland zou hebben om tot een wereldregering/dictatuur te kunnen komen.

  Kan onzin zijn natuurlijk maar ja toch het onderzoeken waard.

  Ook het feit dat het grootste land ter wereld (Rusland) met gigantische voorraden, dat juist daar het communisme ontstaat zodat de ‘staat’ alles collectiveert en controleert zodat er geen concurrentie kan ontstaan!
  Als je weet welk bedrijf de ‘staat’ financiert dan is het gewoon de concurrentie goedkoop en bloederig (Gulags) opkopen.

 5. [2]
  Je suggereert toch niet dat die lieden die het niet eens zijn met jouw 9/11-samenzweringsgeloof, lieden zijn die ‘niet geloven in samenzweringen’??
  Dat zou bijzonder vals zijn, en een misselijke truc om opponenten karikaturale opvattingen toe te schrijven.

 6. Als het om onwaarschijnlijke gebeurtenissen en dito officiele rapporten gaat, dient men sowieso skeptisch te blijven.

  Voor de rechtvaardiging van een oorlog moet namelijk altijd een casus belli voorhanden zijn.
  Die wordt bijna altijd georchestreerd:
  Zo waren bijvoorbeeld de Japanse plannen om Pearl Harbour te bombarderen, zoals later kon worden aangetoond, ruim tevoren bij de admiraliteit en de regering bekend. Desondanks werd de oorlogsvloot niet verplaatst. De Amerikaanse regering zocht namelijk een aanleiding om te intervenieren in WO-II.

  Andere voorbeelden:
  -Operatie Himmler op het radiostation van Gleiwitz luidde WO-II in.
  -Het Tonkin-incident (Vietnam-oorlog).
  -Operation Northwood: scenario ontworpen door de CIA voor een militaire aanval op Amerikaanse doelen, zogenaamd door het Cubaanse leger. Scenario verworpen door JFK.
  -Varkensbaai-incident (mislukt).
  -Moord op JFK (staatsgreep).

  Men moet wel erg goedgelovig en / of dom zijn om de officiele rapporten die vaak zelfs regelrecht in strijd zijn met het gezond verstand, kritiekloos over te nemen.

  Een ander voorbeeld, waarbij men slechts de logica behoeft te laten spreken:

  http://www.reopen911.org/#s

  En over de (voorspelbare) reactie van de PC-en, de "respectables":

  http://www.lewrockwell.com/

 7. [5] Samenzweringsgeloof?

  Beste Beek,
  Hoeveel gebouwen van het WTC zijn er ingestort op 11-09-2001?

  Ik word juist misselijk van die mensen die een gigantisch doorgestoken kaart als 9/11 toch blijven geloven en er dus een anti-samenzweringsgeloof op na houden.

  Overtuigende video:
  http://video.google.com/vid

 8. [5]
  Beek,

  Daarom begrijp ik ook niet dat Harry gebruik maakt van info c.q. links van iemand die niet gelooft in de "doorgestoken kaart" rond 9/11.

  Het gedram van ene Achilles, waar het ook over gaat, zowat altijd komt hij aan kakken met het geleuter van Alex Jones, dat doet mij pas zoeken om een teiltje (of twee!).

 9. [8] Beek en Jetze,

  In welke samenzweringen geloven jullie wel ?

  Groetz,

  Cincinnatus

 10. [9]
  Cincinnatus,

  De verijdelde moord op Ronald Reagan, of Paus Johannes Paules.

  Jetze.

 11. [9]
  Cincinnatus,

  Dit stuit mij tegen het borst:

  "Wie roept "Ik geloof niet in samenzweringen" heeft er TOTAAL NIETS van begrepen. Die lieden zijn hun vrijheid niet waard en zijn als het op de verdediging van de vrijheid aankomt dan ook voor geen cent te vertrouwen. Integendeel.

  "Ik zal mij dan ook nooit excuseren voor mijn onderzoek naar de bedreigingen van de vrijheid jegens die beterweters, die simpelweg te lui, te dom of te arrogant zijn om zelf onderzoek te doen of na te denken en die slechts parasiteren op de inspanningen van anderen."

  Hasta la vista.

 12. [7]
  Die video is zeer tendentieus.
  Allesbehalve overtuigend. Men knipt en plakt er dat het een lieve lust is.
  Maar ik ben moe van die zaak en heb geen zin meer er uitgebreid op in te gaan.
  Een voorbeeld herinner ik mij direct:
  Men zet drie getuigen achter elkaar die alle 3 iets anders gezien hadden. Vervolgens de zeer suggestieve vraagstelling ‘kan men getuigen vertrouwen?’.
  Terwijl er vele gedocumenteerde (naam en tijdstip!) getuigenissen bestaan van mensen die wel degelijk een vliegtuig zagen binnenvliegen in het Pentagon.

 13. [12]
  O ja, nog zo iets: men toont beelden van crash-tests van Boeing, suggerend dat er sprak was van remote-control bij de ramp.
  Crash-tests hoeven niets, maar dan ook helemaal niets, met 9/11 te maken te hebben. Staan er compleet los van, maar door ze vakkundig in te plakken, ontstaat een zeer tendentieuze berichtgeving.

 14. [16] Jetze,

  Er zit jou wat dwars.Kom, niet opkroppen : werp het gewoon in de groep.

  En verder is het inderdaad zo dat
  communisten hun opponenten stevast
  van fascisme, nazisme etc beschuldigen….meestal onterecht…zeker onterecht in het geval van de WACL waar bruinen,gelen,zwarten en witten broederlijk samenwerkten om de roden
  voetje te lichten.
  Groetz,

  Cincinnatus

 15. [9]
  Zie Jetze.
  Ook: De nazi-operatie op het radiostation in Polen.
  De Deense cartoonkwestie.
  Ook ben ik geneigd de dood van Diana te zien als een opgezet plan van de Britse regering.
  Operation Northwood, hoewel die m.i. altijd in het stadium van ‘brainstorming’ is blijven steken. Maar de 9/11-samenzweringsgelovige filmpjes zetten al die plannen graag op 1 rij, alsof die allemaal zouden worden uitgevoerd.

 16. [17]
  Cincinnatus,

  Zie o.a. de eerdere uitleg van Beek en mij.

  Verder lijkt er nergens onderscheid te worden gemaakt tussen complotten zoals de pogingen van de CIA om Fidel Castro te vermoorden, het incident in de Golf van Tonkin, de Iran contra affaire, Warergate etc. en complot theorieen, zoals het Joodse wereld complot.

  De meest genoemde samenzweerders uit de westerse geschiedenis waren duivelaanbidders, Joden, Jezuieten, vrijmetselaars en illuminaten.

  Wladi had al eerder geconstateerd dat bijv. Achilles langs het randje loopt, zijn constatering is m.i. dan ook juist.

  Ook dat zit mij niet lekker.

  Die link was flauw, maar je begrijpt wel wat ik bedoel.

  Groet, Jetze

 17. [21]
  jetze,
  Waarom kom je dáár nu mee ?
  (Toevallig of niet kwam ik vanavond o.a. op dezelfde sites als jij aangeeft. 8) )
  Ik zal ze eerst min of meer grondig doornemen voor ik reageer.
  Neem jij dan ook mijn linkjes ff min of meer grondig door ?

  Opmerking vooraf: De verschillende betrokken Amerikaanse regeringen staan -helaas- niet bekend om hun handige buitenlandse politiek… 🙁

  Groet, Harry

 18. Volgens mij kun je echt de geschiedenis van de afgelopen 200 jaar het beste beschrijven als een sprookje…Lang leve het internet, vooralsnog dit een vrij medium is!

  Volgens mij is JFK ook vermoord omdat hij de particuliere FED buitenspel zette door de staat weer US notes te laten drukken met de afbeelding van de eveneens in deze zelfde geldpersstrijd vermoordde Abraham Lincoln!

  http://www.bruisvat.nl/numm

 19. [21] jetze
  Nog meer stof ter overpeinzing, omdat het iets van een andere werkelijkheid laat zien:
  http://www.ihr.org/books/ka

  [23] Achilles,
  Citaat: "Volgens mij kun je echt de geschiedenis van de afgelopen 200 jaar het beste beschrijven als een sprookje…Lang leve het internet, vooralsnog dit een vrij medium is!"
  Einde citaat.

  Mijn conclusie zou zijn, dat dank zij het internet blijkt, dat de officiele geschiedsschrijving met terugwerkende kracht bij het grofvuil gezet dient te worden.

  Zie ook de link in deze reactie.

  Of JFK alleen het in de circulatie brengen van US Notes / het omzeilen van de FED met de dood heeft moeten bekopen kan ik niet beoordelen. Wel een aardige link moet ik zeggen.
  Groet, Harry

 20. [24] Terugwerkende kracht bij het grofvuil..dat is een wat correctere conclusie inderdaad.

  Lekker boek! Maar op zich een logisch tegengevolg op Mein Kampf.

  Over de tweede wereldoorlog gesproken, raad ik je aan om eens op Anthony C Sutton te surfen, deze man (natuur/ scheikundige) heeft diepgand onderzoek gedaan naar de geldstromen van Roosevelt’s New Deal, Nationaal Socialistisch Duitsland en de Bolsjevitische revolutie.
  Conclusie: alle 3 de socialistische ideologieen zijn georchestreerd vanuit Wallstreet (Broadway 120)door elitaire grootindustrielen en bankiers

  Waar ik overigens ook bijna van overtuigt ben is de samenwerking tussen zionitische nationalisten (Israel) en de Nazi’s wat overigens op National Zionisme zou kunnen slaan, ipv Nationaal SoZIalisme wat niet logisch is het zou anders immers Naso’s moeten zijn.

  Er zijn verhalen bekend dat de joodse Zionisten zeer afkeurend waren tegen Duitse joden die gewoon in Duitsland wilden blijven, een aantal zionistische rabbi’s waren daarom zeer op de hand met de Nationaal socialisten.

  http://www.bruisvat.nl/numm
  http://www.israel-palestina

  Groet, Achilles

 21. [25]
  Achilles,
  Instructieve linkjes !
  Het valt me op, dat er in bruisvat expliciet gehint wordt op Zionistische terroristische acties die gepleegd zouden zijn om de stroom Joden naar Palestina op gang te krijgen.
  Dat wordt ook door Anti-Zionisten bevestigd:
  http://www.jewsagainstzioni

  In de andere link (site) kon ik daarover niets vinden.

  Een andere instructieve site vond ik ook:
  http://www.revisionists.com/

  Daar vind je o.a. ook de naam van de bekende historicus David Irving.

  Overigens krijg ik –althans voorlopig- de indruk, dat de Endlösung zelf eerder een bedenksel was van Heydrich en trawanten in de strijd om Lebensraum die zich keerde tegen de (armoede van) maatschappelijke randroeperingen (arme joden, zigeuners, homofielen) dan van Adolf, die het met Zionisten inderdaad op een accoordje lijkt te hebben gegooid.
  Dit scenario wordt waarschijnlijker als men de rol van de Groot-Mufti van Jeruzalem, Haj Amin Al-Husseini in aanmerking neemt, die geen Joodse Staat in Palestina wilde.
  Uiteindelijk zou er een halfslachtige “oplossing” uit de bus gekomen zijn, waarbij de Joden die dat wensten en het zich konden veroorloven, naar Palestina migreerden en de rest zou worden geliquideerd.

  Maar of Hitler de daadwerkelijke opdrachtgever van de vernietiging was -en niet Heydrich-, valt althans niet uit het Wannsee-protocol op te maken. Het “Heil Hitler” staat ook nergens.

  Of zou die order inderdaad alleen mondeling van de Führer afkomstig zijn ?

  http://www.ghwk.de/deut/pro

  Het proces tegen David Irving inzake zijn positie t.a.v. de “holocaust” (bedoeld wordt “shoa” ) en de heftige reacties die e.e.a. in de Westerse wereld teweegbrachten, maakt verder onderzoek naar de historische feiten noodzakelijk, en al helemaal als men het streven naar vrede en verzoening recht wil doen.

  Maar het lijkt, gezien het voorhanden materiaal, waarschijnlijker, dat er door het PC establishment voor gekozen wordt de historische waarheid geweld aan te doen om tegelijkertijd zowel anti-islamitische, anti-semitische en anti-zionistische tendenzen te smoren en een politiek correcte expansionistische politiek mogelijk te maken.

  Groet, Harry

 22. [24]
  Harry,

  Ian Kershaw, Hermann Raussching, Henrik Eberle, Matthias Uhl, Helmut Walser Smith, Ad van Liempt, Guido Knopp, Peter Godman, Jonatan I. Israel, Richard Overy, Chris van der Heijden, Jean Medawar, David Pyke, Anthony Read, Hein A.M. Klemann, Nikolaus Wachsmann etc. etc. lullen allen uit hun nek.

  Comvers Infosys of Echelon, ooit van gehoord, Harry ?

  Groet, Jetze

 23. [24] Harry,

  De IHR is een zgn revisionistische organisatie oftewel holocaust-deniers.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 24. [28]
  Cincinnatus,

  Ernst Zundel is ook zo’n randdebiel, welke samen met Fred A. Leuchter trachte aan te tonen dat zyclon b alleen werd gebruikt waar het voor bedoeld was, LUIZEN BESTRIJDING.
  En hele volksstammen stonken daarin……

  Groet, Jetze

 25. Sorry Harry, maar je gaat in deze plat op je plaat.
  Jij toont namelijk aan dat wanneer de boer niet kan zwemmen, dat dat dan ligt aan het water, evenals dat jij een boer wel uit de stront denkt te kunnen trekken, maar de stront niet uit de boer……

Comments are closed.