De vrijspreker doet mee aan de Best Of The Blogs wedstrijd van
thebobs.com!

DAAROM ROEPEN WIJ AL ONZE LEZERS OP OM DE VRIJSPREKER IN TE SCHRIJVEN ALS HUN FAVORIETE BLOG!

Lees verder hoe ook U kan helpen ons hoog in de rating te brengen!

Blogs worden steeds belangrijker en populairder in ons medialandschap. Daarom is het ook logisch dat er Blog Awards ontstaan, en de Best Of The Blogs wedstrijd van thebobs.com mogen we beschouwen als één van de meest toonaangevende, omdat ze internationaal gaan én verschillende talencategorieën hebben.

Vanaf dit jaar dus ook in het Nederlands, en daarom roepen wij al onze lezers op om de vrijspreker in te schrijven als hun favoriete blog.

Op dit moment zijn er 188 Nederlandstalige Blogs aangemeld. In de rubriek Nieuws + Politiek vinden we enkele blogs als GeenStijl, GeenCommentaar, Hanneke Groenteman, Jan Marijnissen, Jos Jaspers, OnzeManInTeheran, en nog enkele anderen.
Wij maken ons sterk dat de Vrijspreker daartussen veruit de beste is!

Het is nu 25 September, en inschrijven kan tot en met 30 September, we hebben dus nog 5 dagen!

Je kan ons helpen op 3 manieren:

1.Je kan de Vrijspreker inschrijven als je favoriete blog: HIER vind je hoe dat kan. Hoewel je de Vrijspreker theoretisch op 2400 verschillende manieren kan inschrijven is het best je te beperken tot Categorie “Nederlandstalig” en Rubriek “Nieuws + Politiek”.

2.Je kan de Vrijspreker opzoeken op de Best Of The Blogs website door HIER te klikken (Kies Dutch als het in het Engels verschijnt) en een Persoonlijke Beoordeling toe te voegen, zoals Arjen en ik reeds gedaan hebben.

3. Helemaal onderaan diezelfde pagina kan je bij “Deze Blog voor The Bob’s 2006 voorstellen” het vakje “Beste Nederlandse Weblog” aanvinken en versturen. De teller “bezoeken” stijgt dan met ééntje en die telt mee in het ranken van de populairste weblog. Er wordt niet zo duidelijk vermeld in hoeverre dat meetelt voor de nominering, maar het lijkt me alvast een goed idee om met zijn allen te proberen dit tellertje flink omhoog te jagen.

Zo! Morgen weer een update en KLIKKEN MAAR!