Wouter Bos (PvdA) en Jan Peter Balkenende (CDA) en hun discipelen bedriegen de kiezer door een onjuiste voorstelling van zaken te geven.

Zij bedrijven geen eerlijke politiek, zegt minister Gerrit Zalm (VVD)

Gerrit constateert dat zij wel allerlei leuke dingen voor de mensen beloven, maar de manier om die te realiseren is onrealistisch.
Het CDA brengt een programma voor een rusthuis. Ga maar rustig slapen, wij zorgen wel dat alles goed komt. De PvdA met haar programma rekent zich rijk en straft mensen die succes hebben.

Als er iemand is die dit alles kan weten, dan is dat toch zeker Gerrit Zalm. Daarom moeten we wel geloven dat Wouter en Jan Peter liegen.

Gerrit heeft het niet genoemd, maar liegt Mark Rutte (VVD) ook niet? Die belooft immers dat je GRATIS kinderopvang krijgt? En iedereen die niet slaapt als hij zoiets hoort, weet toch zeker dat er niets gratis is? De opvangcenters, de oppassers en alles wat er bij hoort moeten toch betaald worden?
En wie zou dat dan moeten betalen? Misschien moeten de ouders van die kinderen daar wel belasting voor betalen? Als dat zo is, worden ze dus door Mark en zijn discipelen bedrogen.*)

Kortom, die politieke jongens zijn een onbetrouwbaar stelletje.
Zijn er nog mensen die gaan stemmen?

———————————
*) Zie ook: “Voor niets gaat de zon op”
http://213.132.171.27/~vrijspre/blog/index.php?itemid=3153&

10 REACTIES

 1. wel eens een politicus ontmoet die de volle waarheid sprak? Contradictio Intermini

 2. [1] Dat begrijp ik, die pedo’s zouden graag alle kinderen willen opvangen.

 3. wat dacht van van die gladde zalm
  heeft de heilige gerrit bij het
  omrekenen met euro beetje bewust
  ietsje anders geteld
  dit kwam jaren later aan licht

 4. Nee hoor, ik ga beslist niet stemmen. Mocht ik voor november van gedachten veranderen, dan stem ik alleen CU.
  Ik hoop echt dat er minder dan 50 procent gaan stemmen as november.
  Eeens kijken wat de heren dan gaan zeggen.

 5. [6] Dan zeggen ze: ‘Zo! Die volksopstand hebben we ook weer gehad!’ en pakken rustig een biertje, terwijl ze Nederland aan de EU verkopen voor het symbolische bedrag van 1 gulden florijn (100 euro).

 6. [7] Excuseert u mijn cynisme. Ik bedoel natuurlijk dat Jan-Peter met handen in het haar ieder zijn geld terug geeft, onder een luid ‘Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa’. ;-[ ;-[ ;-[

 7. Wouter Bos is een opportunistische leugenaar, hij verloochent omwille van zijn politieke carriere zijn geaardheid.
  Hij is uitsluitend met een vrouw getrouwd om de PvdA aan te kunnen aan voeren. Maar de media, welke volledig door links wordt geregeerd zal hier nooit ruchtbaarheid aan geven.
  Nu dan, bij dezen !!!!!!!!!!!

Comments are closed.