Een manco in vrijwel alle stemwijzers die we tot nu toe gezien hebben, is dat er altijd uitkomst voor een zekere partij uitkomt.Uiteraard heeft de Vrijspreker daar een antwoord op.

Wat hebben een Jan Peter Balkenende, die zo stoer na het EU-nee debacle geld “terug uit Brussel” ging halen hoewel we nog steeds de grootste nettobetaler zijn, of een Thom de Graaf, die zo stoer het kabinet liet vallen omdat het initiatief van de gekozen burgemeester, “kroonjuwelen” van D66, niet doorging, maar onlangs wel tot burgemeester van Nijmegen is benoemd, of een Paul Rosenmuller, die rijk was, gelijkheid propageerde maar nog steeds rijk is, of een Tara Sing Varma die inbeeldde dat ze ziek was, of een Wim Kok die altijd maar liep af te geven op het bedrijfsleven maar wel nu wel commissaris is bij Shell?

Juist ja, ze zijn allemaal zo onbetrouwbaar als wat.
Doe nu onze “Stem Wijzer”: Vragenlijst doorlopen, en u krijgt het enige echte goede advies!!!

http://www.stemwijzer.vrijspreker.nl

9 REACTIES

 1. Hoi,

  Merci, Nucleus doet altijd automatisch links aanpassen en helaas nooit goed; was ik even vergeten…

 2. Stemwijzers zijn NIETS ANDERS dan zuigdingen waarmee men het electoraat probeert te amuseren, daarom zegt men nooit … BLIJF maar lekker THUIS. Want niemand beantwoord aan je verwachtingen …

  Wat het rapalje betreft dat zich hier "politici" noemen … de eerste de beste Maffia-huurmoordenaar heeft nog meer eer, geweten en zelfrespect.

 3. [5] Het zijn allemaal wel lieve mensen denk ik maar ze snappen niet dat een centraal beleid met subsidies van nature corrumpeert. Zo’n systeem deugt gewoon niet en dient afgeschaft te worden.

  Zij proberen meer individuele gevalletjes te benoemen en misschien voorkomen. Verder is die lijst inderdaad ’n beetje zo-zo, 100% mee eens.

 4. [5] Als ik Pamela was wilde ik daar nog niet dood gezien worden. Zij maakt een vergissing om "silidaririteit aan hun te betogen. Klokkenluiders zijn per definitie … namelijk looosers.

  Pamela is beter ge-equipeerd om de oorzaak van alle klokkenluiderij te achterhalen. Om precies te zijn … antwoorden te achterhalen WAAROM in Nederland geen echte politieke oppsitie wordt getolereerd.

 5. ’t Zou wel lachen zijn als van die hele lijst alleen Hemelrijk in de kamer komt. Ik stem misschien op Pam.

 6. ALS, ALS je niet NIETSTEMT, en echt drang hebt om toch te stemmen, is de stem op Pamela het beste wat je kunt doen!!!

Comments are closed.