Het moet niet gekker worden: Een aantal gemeenten en bedrijven hebben er blijkbaar zoveel belang bij dat U de achterhaalde propagandafilm van politicus Al Gore gaat zien dat ze uw kaartje “sponsoren”. Van de bedrijven vind ik dat hooguit curieus, maar van gemeenten is het een grove schande. Hier wordt belastinggeld, dat ook van skeptici is afgepakt, aangewend om een eenzijdige ideologische boodschap bij de bevolking te verspreiden.

planetprosperity.org/gratis…

5 REACTIES

  1. CO2 gekte == geld.
    Ze zullen "The great global warming swindle" wel niet uit willen zenden…. de burgers mochten eens wakker geschud worden!

  2. @ Geert

    Op de Rotterdam Business School wordt de film gratis vertoont en er worden zelfs studiepunten !?!?! voor gegeven voor die studenten die helpen de boel op te zetten.

    Goebbels zou hier van geleerd kunnen hebben!

  3. Bij mij in de gemeente is dit gelukkig in de kiem gesmoord. Ook daar riepen VNG en deze club op om de DVD aan scholen gratis (dwz gemeenten zou betalen) aan te bieden.

  4. zou al gore niet een beetje gelijk hebben? WE hebben geen winter gehad, water pijl stijgt.. en er worden smogalarms afgegeven…

Comments are closed.