zaterdag, 17 maart 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Gratis propaganda kijken!

Het moet niet gekker worden: Een aantal gemeenten en bedrijven hebben er blijkbaar zoveel belang bij dat U de achterhaalde propagandafilm van politicus Al Gore gaat zien dat ze uw kaartje “sponsoren”. Van de bedrijven vind ik dat hooguit curieus, maar van gemeenten is het een grove schande. Hier wordt belastinggeld, dat ook van skeptici is afgepakt, aangewend om een eenzijdige ideologische boodschap bij de bevolking te verspreiden.

planetprosperity.org

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Paul schreef op : 1

  CO2 gekte == geld.
  Ze zullen "The great global warming swindle" wel niet uit willen zenden…. de burgers mochten eens wakker geschud worden!

 2. Victor Hugo schreef op : 2

  @ Geert

  Op de Rotterdam Business School wordt de film gratis vertoont en er worden zelfs studiepunten !?!?! voor gegeven voor die studenten die helpen de boel op te zetten.

  Goebbels zou hier van geleerd kunnen hebben!

 3. CJN schreef op : 3

  Hier past slechts één woord: Schofterigheid.

 4. Armin schreef op : 4

  Bij mij in de gemeente is dit gelukkig in de kiem gesmoord. Ook daar riepen VNG en deze club op om de DVD aan scholen gratis (dwz gemeenten zou betalen) aan te bieden.

 5. P. R. schreef op : 5

  zou al gore niet een beetje gelijk hebben? WE hebben geen winter gehad, water pijl stijgt.. en er worden smogalarms afgegeven…