In de nieuwste act van het grote “anthropogene global warming” slapstick annex heksenjacht, tracht een groep Canadezen de regering van de VS aansprakelijk te stellen voor de temperatuurverandering waarvan zij claimen dat die door de mens wordt veroorzaakt.

Omdat volgens deze groep de VS de grootste hoeveelheid olie gebruikt en de meeste CO2 uitstoot, moet dit land verantwoordelijk gesteld worden voor Inuit jagers die door het ijs zakken.

Hier is het desbetreffende AP bericht te lezen:

KLIK HIER
OF HIER
OF HIER

Het wordt tijd dat dit type grappenmakers die anderen aansprakelijk stellen voor dit soort flauwekul, zelf verantwoordelijk gesteld worden voor het verknoeien van tijd en kapitaal van anderen !

7 REACTIES

 1. Ow dit is eigenlijk wel een goede zaak! Bij een rechtbank wordt er namelijk geacht bewijs te leveren voor de beschuldigingen, en dat is natuurlijk compleet onmogelijk, dus misschien dat via een zaak als deze bij het publiek duidelijk zal worden dat er helemaal geen verband is tussen door mensen geproduceerde CO2 en opwarming van de aarde.
  Natuurlijk weet ik niet wat voor vage figuren binnen het rechtssysteem daar rondwandelen, maar toch….

 2. Maar volgens de linkse ethiek mogen indianen helemaal niet jagen, en al zeker niet op zeehondjes. Problem solved dus 🙂

 3. [2]Tuurlijk wel, ze zijn namelijk één met de natuur, en dan mag het wel.

  Overigens zijn Inuit (aka eskimo’s) geen Indianen.

 4. [3] Omdat pinquins geen lange veren hebben en dit slecht in de eskimotooi past?

 5. [1] Dit is een heksenjacht en tijdens de heksenjachtperiode in de 17de eeuw waren ook de rechters doordrongen van dit volksgeloof en was verder wetenschappelijk bewijs overbodig wegens voldoende algemeen geweten.

 6. @6;

  Het gemiddeld gebruik van een chinees ligt een stuk lager dan dat van een Amerikaan. China is echter veel groter dan de VS en kent door ’n hogere populatie ’n hoger totaal.

  Boos worden hoeft dus niet op China, zeker als je weet dat ze 4x zoveel geld in ontwikkeling van schone energie stoppen dan de VS.

Comments are closed.