Teletekst van de NOS is een onberispelijke bron van informatie wat mij betreft. De vermelde scores van Raymond van Barneveld kloppen ten slotte ook voor zover ik dat kan overzien. Men meldt de lezer heden avond, dat de VN waarschuwt voor grote voedseltekorten die het komende jaar zullen ontstaan in het zuiden van Afrika. Verschillende landen zijn het afgelopen jaar getroffen door droogte of juist overstromingen (what’s new ?). Laten ik er even van uitgaan, dat de gegevens kloppen.

In onder meer Namibië, Zimbabwe (alwaar de van dorpsgek tot staatshoofd gepromoveerde heer Leeghoofd met Knikker in Kop de boeren heeft verjaagd zodat de nono’s hun plaats in konden nemen), en Mozambique zijn oogsten mislukt (damn, too bad). In totaal worden zo’n 4,5 miljoen mensen getroffen (gelukkig, de VN heeft werk te doen !!).

Het Wereldvoedselprogramma van de VN (waarom worden de arme sloebers in Amsterdam hier niet door bediend ?? Dat is toch ook een deel van de Wereld ?? En zelfs in het SP-dorp dichtbij, zie ik tegenwoordig tobbers met winkelwagens vol rotzooi rondlopen) verwacht voor het komende jaar geen hongersnood in zuidelijk Afrika, maar wel grote voedseltekorten (dat kan ook niet anders gezien de soosjalistiese aard van de overheid aldaar). De betrokken landen moeten honderdduizenden tonnen voedsel importeren, is de verwachting (dat komt dan weer goed uit voor Europa c.s. die dankzij landbouwsoepsidies de prijzen kunstmatig laag houden en daardoor de financiële stumulans voor de armoedzaaiers in Afrika wegnemen; gelukkig dat we het gesoepsidieerde graanoverschot dankzij de lankmoedige soosjalisten in de VN, EU en NL met veel tamtam door kunnen sluizen naar de “arme zwartjes” in die enorm zielige landen).

We hoeven ze niet eens spiegeltjes en kraaltjes te laten maken, dat kunnen ze in China beter en goedkoper.

Bepaalde delen van de wereld zitten serieus verkeerd in elkaar; ik hoop van ganser harte dat steeds meer mensen de waanzin van de soosjalististiese hulp-drangsyndroom met de daaraan gekoppelde regel- en beheerszucht in gaan zien en helpen om het uit te gaan drijven. Socialisme en sociaal zijn is NIET hetzelfde !

Zie ook deze info; eind 2005 waren er maar liefst 10 miljoen behoeftigen volgens de UN in die hoek van de wereld. Heeft iemand in dat miljardenverslindende krankzinnigengesticht dat VN heet, zich wel eens afgevraagd waarom er in Phoenix, Arizona (woestijn waar geen mens wilde wonen, tegenwoordig denkt men daar meer genuanceerd over) geen Wereldvoedselprogramma nodig is ? Aan de temperatuur zal het niet liggen..

4 REACTIES

 1. "Socialisme en sociaal zijn is NIET hetzelfde!"

  Sterker nog: Socialisme is ASOCIAAL!
  Het vernietigt het beste in de mens (trots en eigenwaarde) en daarmee menselijke samenlevingsverbanden (de ‘maatschappij’).

 2. Socialisme is een misleidende term, veel eerlijker en waarheidsgetrouwer zou de term "collectivist" zijn. En collectivisme werkt niet.

  Toch stemmen veel Nederlanders op Marijnissen. Ze geven een protest aan en maken de juist analyse: er is iets mis. Vervolgens denken ze: het moet socialer! – en voila daar is Marijnissen.

  Er moet een libertarische partij komen.

 3. [3] Die club maakte ook enkel ruzie. Zie:

  http://en.wikipedia.org/wik…(Netherlands)

  Je moet klein beginnen denk ik. Om te beginnen door op te houden met zeuren en nietstemmen. Begin met stemmen op individuele politici.

  Stel je voor dat een laag-op-de-lijst staand persoon opeens een flink aantal voorkeurstemmen krijgt wetende dat dat van een klassiek liberale of libertarische club komt. Die gaat echt aan clientisme doen. En zo komt de boodschap hoger.

Comments are closed.