zaterdag, 7 april 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Flibje

Heeft u ideeën voor Libje of Flibje? Zet die dan hieronder als commentaar.
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Libje en Flibje
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Geert schreef op : 1
  Geert

  Zeer zinvol artikel. ?

 2. Eric schreef op : 2

  Zo lang hij nog zat "easy money" aan de burgers kan onttrekken zal hij inderdaad nimmer klaar zijn gekomen ! Dát zijn immers zijn hoofdactiviteiten : de burgers zo veel mogelijk geld afpersen en dat vervolgens op "leuke" wijze uit gaan geven ! Zijn enige névenactiviteit bestaat uit nieuwe slinkse manieren vinden om burgers nóg meer geld af te troggelen waarvan zij zullen denken dat er goede dingen mee gedaan worden ! Dit hele proces is zo corrupt als het maar zijn kan !

 3. Anoniem schreef op : 3

  Waarom is deze ineens in een andere kleur?

 4. Civil Servant schreef op : 4

  “‘Een ambtenaar,
  komt nooit klaar.”

  Platvloers maar niet geheel onjuist. Want abtenaren nemen hun werk best wel eens mee naar huis. Onderwijs, zorg en rechtspraak verzorgen, dat zijn fundamentele dingen. Daar kan je ’s nachts best wel eens wakker van liggen. Waardoor je dan wat minder tijd met je partner door kan brengen. Zie ook de loodgieterstassen met stukken die politici mee naar huis nemen. Dat is nog eens iets anders dan de vraag of je vandaag 78 of 88 hamburgers hebt verkocht.

 5. Civil Servant schreef op : 5

  Niemand reageert. De werkelijkheid is voor libertaristen blijkbaar pijnlijk.