NL-regering (7 mei) Minister Ter Horst (BZK) wil stimuleren dat meer vrouwen en allochtonen op belangrijke posities bij de politie terechtkomen.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Geen discriminatie tegenover mannen of autochtonen. Voor elke functie gewoon de meest geschikte persoon aanstellen.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

2 REACTIES

  1. Even voor de goede orde: ieder mens beslist zelf met WIE hij/zij wenst om te gaan, dat kunnen overheid en suborganisaties niet beslissen. Als ik
    b.v. werkgever zou zijn en ik zou een zwaar gesluierde sollicitant voor m’n neus kijgen, zou die geen kans krijgen, omdat mijn bedrijf GEEN moskee is. Komt nog bij iedere vorm van religieus vertoon buiten de werkplek dient te blijven. Om een lang verhaal kort te maken verwijs ik naar:
    http://www.hetvrijevolk.com

  2. [1] Vanwege het vroege uur zie ik dat ik iets vergeten ben: natuurlijk mag de overheid niet discrimineren, maar ik weet zeker dat we infiltranten van het soort -zie vraag 2/Wilders in bijgaande link!!- zoals op dit moment bij de NTCb
    aan het "werk" is, kunnen missen als kiespijn.
    http://www.hetvrijevolk.com

Comments are closed.