Chaos bij de VVD. En dat terwijl onze Markie het nog wel zo goed had uitgedokterd: “Als ik nou Rita uit De Partij schop, dan krijg ik bij de volgende verkiezingen al haar voorkeursstemmen”. Helaas Markie, de mensen staan nou eenmaal jouw kop en de woorden die daar uit komen helemaal niet aan. De mensen vinden jou nu eenmaal een rare kerel waarvan moeders vroeger voor waarschuwde.

Een oud gezegde: “Een links progressieve dwangmatige idioot kan rare sprongen maken”. Een goed voorbeeld van dit gezegde uit de praktijk, kunnen we momenteel in het nieuws waarnemen:

Het zat met Markie een hele tijd niet mee. Was hij eerst met z’n mooie praatjes (ik zal de VVD de grootste partij van Nederland maken… ugh ugh) net door de leden benoemd tot voorzitter, gaan die stomme VVD-stemmers ouwehoeren dat ze liever Rita willen. De gouden regel van de democratie was toch dat democratie alleen uitgevoerd mag worden zolang de progressievelingen aka politiek-correcten er baat bij hebben? Kijk maar naar het referendum van de Europese Grondwet. Als deze werd aangenomen, zal er heus niet over een paar jaar weer een referendum werden gehouden. Immers, dat gebeurd alleen maar, zoals al vooraf werd afgesproken met de mede politiek-correcten onder ons, indien hij werd verworpen en de politiek-correcten er dus geen baat bij zouden hebben: “We moeten immers ons toekomstig baantje in Brussel veilig stellen!”

Markie zat dus volledig in de put: “Dan maar Rita er uit. Misschien zal het volk mij dan wel serieus nemen…..” Maar Ojee Markie, wat gebeurt er nu? Volgens de nieuwe peilingen gaan meer dan de helft van de VVD-stemmers wat anders stemmen. Misschien wel op die vervelende politiek-incorrecte gemenerik Geert Wilders! Gelukkig houdt moedige Markie houdt voet bij stuk: “Ik blijf voorzitter! Nu al die Rita aanhangers weg zijn, kan ik nu eindelijk van de VVD een sociale partij maken. Misschien ga ik nog wel ’s met Jan Marijnissen praten over een mogelijke actieve samenwerking! Beter een kleine sociale partij waar de ideeen van Karl Marx hoogtij vieren, dan een grote partij die alleen maar uit is om de sociaal zwakkeren in de samenleving aan te pakken! Dit soort mensen moet je namelijk met rust laten en een hoop geld geven. Immers, dat is waar het liberalisme (vrijheid) om draait. Haal het geld weg bij de ijverigen en verdeel het onder de mensen die niet willen werken. Op die manier wordt de politiek namelijk ook sinds jaar en dag gefinancierd.”

Ik, Francisco d’Anconia, wens Markie met z’n mooie varkens-oogjes nog veel succes met z’n nieuwe politiek correcte partij aka eenmansfractie.

2 REACTIES

  1. Met Verdonk ging het zo niet langer. Ze hield zich niet aan de collectief gemaakte afspraken. En een liberale partij kan natuurlijk alleen succes hebben indien WE COLLECTIEF MET ÉÉN MOND SPREKEN.

    Binnen de VVD kon het echt niet langer zo, die vervelende Verdonk, die gedroeg zich als een individu. Dat konden we niet langer hebben natuurlijk, voor individuele meningen is geen plaats. Het programa wat is opgesteld door het partijbureau moet immers eenduidig en collectief worden uitgedragen. Anders raakt dat domme volk in de war..

    Go Rutte Go en sluit je aan bij je socio vrienden van D66…!

  2. [1] > En een liberale partij

    Welke partij heb je nu over?

Comments are closed.