Dat wij door een patiëntenvereniging van psychopaten worden geregeerd blijkt weer eens uit de plannen van minister Plasterk om mannen voorgoed af te leren vrouwen als lustobjecten te zien.
Dit ongewenste gedrag zou maar leiden tot seksueel geweld tegen vrouwen vindt meneer Plasterk en hij wil daarom de positie van vrouwen bevorderen en dat niet alleen in Nederland maar meteen in de hele wereld.

Toe maar !

De grootheidswaanzin heeft wel heel erg snel en hard toegeslagen bij deze figuur Plasterk, hij zit er maar net als minister en meet zichzelf nu al een goddelijke status toe. Hij gelooft echt dat hij met behulp van wet- en regelgeving en een door hem te benoemen adviescommissie bemand met wat willekeurige partijlievelingen die toevallig net aan de beurt zijn om ¤400 per uur aan afgeperst belastinggeld binnen te harken, menselijk gedrag kan veranderen. En uiteraard ook met de gewoonlijke heffingen en boetes die tegenwoordig alle overheidsmaatregelen schijnen te moeten begeleiden.

Het gaat hier om natuurlijk gedrag dat zich gedurende vele miljoenen jaren heeft ontwikkeld tot een samenspel tussen mannen en vrouwen. Het is heel normaal en gezond dat als een man een lekker wijf ziet hij meteen gaat nadenken hoe hij de betreffende dame zo snel mogelijk op haar rug kan krijgen terwijl dames doorgaans bereid zullen zijn op hun rug te liggen voor een sappige kerel (daarom bestaat de mensheid namelijk nog) en dat gaat meneer Plastrek nu even veranderen omdat het niet past in zijn politiekcorrecte wereldbeeld. Vrouwen vinden het kennelijk vreselijk om sexueel begeerd te worden door mannen terwijl iedere man die een mooie vrouw als lekker ding waardeert meteen een verkrachter is, volgens meneer Plasterk dan. Maar ja, wat kun je verwachten van waanzinnigen die echt geloven dat hun macht en kennis zover reikt dat ze met behulp van het heffen van milieubelastingen in Nederland de temperatuur op aarde op een tiende graad nauwkeurig kunnen regelen

Het toont weer eens haarfijn aan dat links denken zwaar hersenletsel veroorzaakt, u bent gewaarschuwd.

29 REACTIES

 1. Misschien ben ik een beetje te voorbarig, maar heb je al niet een bepaalde vorm van hersenletsel als je links geneigd bent te gaan denken? Dat het daarna nog verergert ja dat is zo klaar als een klontje.

 2. Ik geloof niet dat Plasterk echt gelooft, dat hij iets kan veranderen.

  Ik geloof dat hij vooral de feministen naar de mond wil praten uit progressief borstgetrommel en electoraal gewin.

  Plasterk is een vooraanstaand wetenschapper. Zulke mensen zijn echt niet dom, zelfs niet als ze, zoals Wladimir stelt, links zijn.

 3. Iedere vrouw op nederlandsche bodem verplicht in rood wit blauwe Burka.

  Lang leve de gelijkheid vanuit PVDA perspectief.

 4. [2] Vooraanstaand wetenschappers kunnen juist, in vele andere velden behoorlijk achter lopen qua kennis, en zich voorbij lopen door aan te nemen dat hij de wijsheid in pacht had.

 5. http://nl.wikipedia.org/wik

  Ik zie het al aan de foto, het is een een F#@king collectivist…. vast en zeker PVDA’er… wat een walgelijke moraalridder. Ja hij heeft een mooi CV, maaruh ik denk niet dat ie dicht bij de werkelijkheid van alledag leeft!

  > ¤400 per uur aan afgeperst belastinggeld > binnen te harken.

  Dat is best veel, als ZZP’er probeer ik voor z’n 12.5 % van dat bedrag zoveel mogelijk Value for Money te geven.

  Laten we dat soort Clowns daar maar op beoordelen, Value for Money

  PS: Ik ben dit kabinet en al de rare voorstellen zo zat dat ik morgen maandag een staatsgreep ga plegen. 😉

 6. Een beetje vrouwelijke vrouw zou zich in gezelschap van zulke onappetijtelijke ijskonijnen, als daar bij de PvdA rondlopen, doodschamen.
  Sinds zijn aantreden als minister, is Plasterk de kluts kennelijk geheel kwijt. Zou hij jaloers zijn nu hij met die ouwe dozen van de PvdA zit opgescheept ?

 7. >maar heb je al niet een bepaalde vorm van hersenletsel als je links geneigd bent te gaan denken?

  Lijkt me geen letsel, het is meer is een defect wat het objectieve denkvermogen aantast. Het is een progressieve ziekte!

  PS:Ik hoop dat dit kabinet snel valt..hard valt!

 8. [1] Ja, natuurlijk, Silvia. Maar datzelfde geldt ook voor "rechts denken".
  Er is maar één manier van goed "denken" dat je nog het beste kunt aanduiden met het pleonasme "objectief denken".

 9. [6] "zat dat ik morgen maandag een staatsgreep ga plegen."

  Voorzichtig!!! Pas doen als je kans op succes erg groot is !!!!!

 10. [10] Een staatsgreep zou meer tegen Nederlanders zijn, mijn voorkeur zou uitgaan naar het persoonlijk aanpakken van de dictators.

  Dat is wat het namelijk zijn in Den Haag dictators, dictators en leugenaars die voor anderen zoveel mogelijk willen uitmaken. Behalve een zichzelf toegeëigend recht, is de rechtsbasis daarvoor totaal niet aanwezig.

  Helaas is de grote groep te laf om echt te protesteren. Als kan het ook z’n dat ze nog niet ontwaakt zijn uit de hypnose die (staats)onderwijs heet!

 11. [11]
  Wat Wl zegt is precies wat men noemt: het bos niet kunnen zien vanwege de bomen. Nederland zit helemaaal tjokvol met dictators, leugenaars, oplichters, charlatans en parasatieten (en dan vooral ook onder de BEVOLKING die het zowel mogelijk maken zowel als van profiteren). Zulks omdat Nederland een volledig achterhaalde en feodale STAATSVORM heeft en het land in feite prive familiebezit is (en die laten uiteraard niet zo maar staatsgrepen toe).

  Tot een staattsgreep zal het hier bovendien NOOIT komen … eenvoudig omdat inmiddels letterlijk ALLE belangengroepen volledig zijn VERSTRENGELD.

  En met Lafsheid heeft het dus geen eene ruk te maken … Mayaaaa … Wil is tuurlijk zelf ook maar een slachtoffer van het prachtige en onvolprezen staatsonderwijs en effectief gehersenspoel, anders was tie er zo’n beetje achter waar de schoen echt wringt.

 12. [9] Hierin moet ik je dus gelijk geven (doe ik niet snel hoor!)Objectief denken is het beste!
  Maar ik hoop dat je begreep wat ik bedoel met (s)links denken. Links staat bij mij, mét véél, héél veel ervaring in Oost-Europa met onvrijheid op bijna elk gebied. Alhoewel ik zeer wel ook de gevaren van extreem rechts zie.

 13. Ik word altijd lichtelijk onpasselijk van de mensen die zich schijnheilig "zorgen maken" dat vrouwen als "object" worden gezien, maar vervolgens vrolijk alle vrouwen en mannen willen herprogrammeren tot willoze, seksloze robots.

  Zijn ze nu werkelijk zo dom dat ze de contradictie niet zien in het zogenaamd vrouwen willen vormen tot een zelfstandig oordelend individu, door haar voor te schrijven hoe ze zichzelf mag zien en gezien worden? Of moeten we de conclusie trekken dat de meeste Plasterken best wel weten dat ze onwaarheden en sofistische manipulaties verkopen om hun eigen persoonlijke voorkeur bij alle mannen en vrouwen door de strot te duwen? Vele gelovigen en ideologen van deze wereld spreken als slangen met dubbele tong. Met de mond belijden ze één of ander mooi klinkend principe, of willen vermeende "slachtoffers" beschermen, maar in de praktijk willen ze slechts andere mensen voorschrijven wat te denken, voelen, zeggen of doen.

  Hartverwarmend dat soort "sympathie" voor de medemens…

 14. waarschijnlijk zijn bij de besnijdenis van Plasterk zijn testikels per ongeluk ook weggesneden.

 15. Geef mij dan maar de Christelijke Moraal:
  -niet onderzoeken naar wat ik gedaan heb
  {onderzoek Irak),
  -niet vragen wat ik ga doen (EU-enquete),
  -kop houden en vechten tegen de Islam
  (Afghanistan)

 16. mooi stuk, rare snuiter die Plasterk. Ik hoorde vroeger wel eens zijn colums bij buitenhof, maar dan praatte hij met dedain alsof hij de enige wetenschapper op aarde was tussen allemaal leken. Het leek mij toen of hij niet in een intellectueel millieu was opgegroeid (dan zou hij vaker op zijn plaats zijn gezet), maar continue complimentjes had gekregen over wat voor uitzonderlijk slimme jongen hij wel niet was.

 17. [2] Dat is een denkfout die ik vaak tegenkom. Vooraanstaand wetenschapper is een eufemisme voor reguliere wetenschapper, m.a.w. hij of zij verkondigt de staatsdoctrine m.b.t. de wetenschap. Dat wil niet zeggen dat hij of zij gelijk heeft, maar iedereen die macht en/of invloed heeft naar de mond praat om zodoende zijn of haar eigen (financiële) belangen veilig te stellen. In de volksmond wordt zo’n iemand opportunist genoemd en dat is de heer Plasterk ten voeten uit zoals het een echte PvdA’er betaamt, zie Bos en Tichelaar bijvoorbeeld met de referendumkoehandel.

 18. [16]
  Batsin,

  Je vergeet nog:

  -En vooral niet verbaasd of beledigd zijn als de overheid in het Afghanistan dat we proberen "vrij" te houden, gaat onderhandelen over (gedeeltelijke) overgave aan de Taliban die onze militairen overhoop knalt.

 19. De mannetjes hier poepen in hun broek van angst, als Nederland weer een beetje fatsoenlijk gaat worden.
  Laat jullie dochters en zusjes het maar lekker voor een Breezertje doen.

 20. [20]
  Roxy,

  Dit "mannetje" valt op andere mannetjes, dus wat die "dochters" doen (geldt die bezorgdheid van jou alleen voor het "zwakke geslacht"?) is mijn probleem niet. En jij bent niet degene die bepaalt wie er voor wat met een ander sex heeft. Haal je neus eens uit andermans genitaliën.

 21. [20]
  Roxy,

  Overigens is NIETS "onfatsoenlijker" dan je ongevraagd met andermans privézaken te bemoeien. En ik kan me niet voorstellen wat meer privé is dan iemands sexleven. Werd Nederland dus maar eens fatsoenlijk, want dan zouden puriteinen als jij eindelijk de aandacht krijgen die je verdient: geen enkele.

 22. je kunt natuurlijk wachten op een ‘schoonheidstax’.

  het is immers ‘oneerlijk’ dat sommige mensen mooier zijn dan anderen. dat moet ‘gecompenseerd’ worden door een boete naar de staatskas.

  later kan er dan ook een van staatwege verplichte chirurgische verminking plaatshebben op mooie mensen zodat we allemaal even lelijk zijn.

  trouwens, heb je ooit wel eens een lekker links wijf gezien? ik niet. en geloof het of niet, dat is één van de oorzaken van het afgunstdenken.
  fantasie?

  nog wel, maar veel dingen die 40 jaar geleden ondenkbaar waren zijn nu realiteit.

 23. ik heb vandaag ettelijke keren gezondigd tegen het plasterkisme: ik had zondige gedachten toen ik naar de uitbundige bovenbouw keek van een voorbijgaande dame. Vervolgens nog een keer toen ik de fraaie bilpartij van twee andere dames bestudeerde. Ik dacht "tering, wat een lekkere wijven" en dat mag nu niet meer van de regering, het is fout. Ik had moeten denken: "bij de kuise Balkende, wat een gelijkwaardige personen die mij lustgewijs niks doen". En toen ik de Livera winkel voorbij liep ging het weer fout, vanwege de posters van zeer fraaie dames in Livera ondergoed, een zeer politiek incorrect gedachtenstroom vrees ik. Uitraard moet dit onrecht bestraft worden met een geldstroom richting de staat, waar kan ik de boetes betalen ?

 24. Bijzonder fraaie reactie op Plasterk, Wladimir.
  Want, ga maar eens nadenken over de praktische gevolgen van zo’n fraai klinkende leus (sterk punt van links) .
  Meestal krankjorum.
  Bikini’s verbieden met behulp van boetes of heffingen?
  Bepaalde bewegingen van de heupen verbieden?
  Fraaie blote benen voortaan verboden?
  Zo doorgaand zal ook het tonen van een fraaie enkel, of het knipperen met zeer fraaie ogen, door mister Plasterk worden verboden, wegens het publiekelijk tentoonspreiden van seksualiserende tendensen m.b.t. de vrouw als lustobject, of iets dergelijks.
  De 19e-eeuws schilderkunst, die in de mythologie een legale aanleiding zag tot seksualiserende voorstellingen, wordt door deze moraal’ridder’ in naam van de socialistische mensch, (niet in naam van God), alsnog in de ban gedaan.
  Uiteindelijk zal de man die opgewonden raakt van een vrouwelijk gestileerde stoelpoot tot ‘gevaar’ voor de samenleving worden bestempeld.
  Iedereen in een Mao-pakje, zo lijkt zijn wens.
  Maar zelfs dat verdreef niet het seksualiseren.

 25. [25]
  Maar, wat mij nog het allermeeste stoort:
  Het waren de progressieven die alles deden om elke seksuele moraal in de ban te doen en te ondermijnen; thans zijn het diezelfde progressieven die zich opwerpen als de verdedigers van de seksuele moraal.
  DAT vind ik MEER DAN WALGELIJK.
  Eerst de railingen van het schip verwijderen, om vervolgens hard te gaan gaan roepen dat er railingen nodig zijn.
  Dat maakt dat ik kots op die beweging: wat een walgelijke club, die steeds weer kapot maakt om zich vervolgens als heelmeesters te presenteren.
  Kots, kots, kots.

 26. [26]
  Inderdaad. Frankfurter Schule in action.

  Overigens heb ik geen anderen nodig die mij ongevraagd en op mijn kosten relingen aanmeten, dan wel ongevraagd verwijderen, maar dat terzijde.

 27. beter zou zijn om de burka maar meteen te verplichten. is hun achterban ook weer tevereden.
  wetenschapper zei iemand?

  een gore achterlijke mongool, dat is het.

 28. In feite in links nu consequent anti evolutionair. Men is tegen mooie, slimme en getalenteerde mensen (die bewijs zijn van opwaartse evolutie en vrije natuurlijke selectie) en hangt nu een lelijkheidscultus aan die goed aansluit bij de domme en lijke lelijke mensen inteelt-familiehuwelijken van hun achterban.

Comments are closed.