Jan Peter Balkenende vertelt keihard dat de Hernoemde Grondwet iets heel anders is dan de EU-Grondwet die het volk heeft verworpen.

Hij kan dat niet aantonen maar hint in de richting van het er uit halen van het vlaggetje.

De onbenulligheid, en het bedrog van Balkenende, blijken nu o.a. weer doordat dit symbool op verzoek van die zelfde Balkenende wel in de NL-Vlaginstructie wordt opgenomen.

En Jan Peter zal die EU-vlag vol trots laten wapperen; om te beginnen op overheidsgebouwen. Zie hieronder RTL bericht (met nadruk van RED) *)

Op dergelijke manieren zal ook het EU-volkslied gepropageerd worden, en eventuele andere cosmetische wijzigingentjes verder worden ingevoerd.
Zo wordt het volk bedrogen. En het volk?
Dat staat er bij en het kijkt er naar!

——————————————-
*) RTL:
Europese vlag in vlaginstructie
De Nederlandse vlaginstructie wordt aangepast.
Balkenende:
Op de dag van Europa, op 9 mei, wappert op overheidsgebouwen de Europese vlag. Dat gebeurt op verzoek van premier Balkenende.
Niet in verdrag
De Europese vlag (blauw met een cirkel van twaalf gele sterren) mocht van Nederland niet in het nieuwe Europese verdrag staan. Toch wordt de vlag nu dus opgenomen in de officiële vlaginstructie

6 REACTIES

 1. Aha een ‘Europese’ vlag. Toch leuk dat ze Zwitserland, Ijsland en Noorwegen ook hebben meegekregen de ‘Europese’ vlag te laten wapperen op hun grondgebied. Toch?

  *cynical mode off*

 2. Misschien moeten we een sticker ontwerpen waarmee je het EU vlaggetje van het nummerbord af kunt plakken. Maar wel zo dat er nog wel NL staat.

 3. De Balkenbende weet donders goed dat uit de eigen bevolking geen bedreigingen of aanslagen te verwachten zijn. En van de ‘verrijkers’ heeft hij niks te vrezen want de kolonisatie verloopt volgens plan. Geweldloos kan de burger niets tegen deze verkrachting van de waarheid doen.

  Vanmorgen las ik ergens dat de ‘angst’ mischien maar weer eens ingevoerd moet worden bij de staat. Denk daarbij bv. aan het afschaffen van de onschendbaarheid van politici, zoals ik al eerder heb betoogd. Zodra men bang moet worden voor consequenties van hun handelen zal men veel minder lichtzinnig het eigenbelang voorrang geven boven het belang van de burger.

  Er is natuurlijk nog een klein kansje dat Balkenende echt zo dom is dat hij meent oprecht iets goeds te doen. Verstandelijk gehandicapt dus, zoiets als de overtuigingen van Lampje in die andere draad. Maar dan hoort-ie onder toezicht in een inrichting, niet vrij in de regering…

 4. [3] Ik dacht dat ambsmisbruik al een strafbaar feit is, alleen diegene die tot vervolging over zouden moeten gaan werken voor het min van Jus dus zijn niet echt onafhankelijk te noemen.
  Misschien dat ze door beledigingen/denigrerende opmerkingen geprikkelt kunnen worden om te laten zien dat het geen slappe hansworsten aan touwtjes zijn, maar ik heb mijn twijfels. Verschillende van deze poppetjes hebben zelf te veel te verliezen om onchanteerbaar te werken.

 5. @R. Hartman
  Wees daar maar niet zo zeker van dat er vanuit de eigen bevolking niets te vrezen valt. Ik vrees met grote vrezen dat er binnenkort (binnen 5 jaar) er een burgeroorlog in Europa uitbreekt.

  Het wordt dan "De Staat" tegen de europese bevolking.

  Het is dus beter om NU actie te ondernemen (ook als dit inhoud om politici om te brengen) zodat er later minder doden vallen. Vraag jezelf maar eens af, hoeveel doden had het niet gescheeld als er iemand A. Hitler, Mao, Stalin of Fidel af had gemaakt voordat zij aan de macht kwamen.

  Zoals Churcill al eens zei : "If you will not fight for your rights when you can easily win without bloodshed? if you will not fight when your victory will be sure and not too costly? then you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival.

  There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves."

  Winston Spencer Churchill, 1938".

  Deze kant gaan we nu op. Het is beter om nu te vechten met een kleine kans op de overwinning (voor individuele vrijheid), dan later te moeten vechten en te verliezen.

 6. @ Dhr.Hartman, globaal genomen bevallen mij uw commentaren wel, maar nu maakt u toch hopelijk een grapje nietwaar om zomaar te stellen dat Balkenende ( in mijn jargon ‘Bak Ellende’ zo naïef of oprecht is dat hij e.e.a. oprecht meent.Maar gelukkig constateerde u ook dat hij dan verstandelijk gehandicapt zou zijn. Ik vrees oprecht dat deze man en zijn medestanders verdomd goed weten waar ze mee bezig zijn maar daarnaast ook nog eens gehinderd worden door hun inzicht dat ze een min of meer theocratische heilstaat moeten stichten. En daarin gelooft híj, net zoals die mevr. Von Amsberg gelooft dat zij bij de gratie Gods koningin is, zo ben ik ervan overtuigd dat die Balkenende zelf gelooft dat hij een soort van Goddelijke taak heeft, net zoals zijn compaan Donner, ook zo’n exemplaar, die hun eigen ideeën ten koste van alles door willen zetten. Hun begrip van vrijheid en echte democratie is in ieder geval niet de mijne.
  Volkeren en staten met een soms totaal verschillende achtergrond kun je m.i. niet gedwongen samensmeden tot één land, wat de uiteindelijke doelstelling van de EU toch is.Alleen met dwang kun je op deze manier een soort van uiterlijke eenheid creëre. Maar de les van de geschiedenis is dit soort CDA-ers schijnbaar ontgaan.

Comments are closed.