Lees de Staatscourant.**)

Daarin staat dat je dit langs democratische weg kunt doen.

Richt een partij op, zorg voor invloed en druk de wetten erdoor die je wilt hebben.In de Staatscourant van 4 januari wordt vermeld dat er de Islamitisch Democratische Partij (IDP) in oprichting is.
Die draaien er geen doekjes om en stellen dat het doel van de IDP is om te streven “langs politieke weg wetgeving aan te passen aan Islamitische normen en waarden”.
(serieus, geen grapje of overdrijving)

Een ander doel is om in de Tweede Kamer een weerwoord te geven aan de opmerkingen van Geert Wilders”. Er staat in de doelstelling: ‘een politiek weerwoord kunnen geven tegen de aanhoudende anti-islamitische geluiden, met name van de kant van PVV leider Geert Wilders’.
Sterk dat een politieke partij een forum wil maken voor een weerwoord tegen één Persoon: Geert.
Och, ik kan me daar wel wat bij voorstellen. Als libertariërs hebben we ook de ervaring dat de pers niets over libertarische ideeën publiceert als het niet via de politiek gaat.

Waarschijnlijk nemen de moslims het advies van Piet Hein serieus. Die heeft het vorig jaar, (met veel protest) immers geprobeerd duidelijk te maken dat als de meerderheid dat wil, dat dan in Nederland de Shariah wordt ingevoerd. Minister Vogelaar heeft het trouwens ook al voorspeld. Wel,
1) De moslims zouden dit nu kunnen gaan gebruiken,
2) Het geeft heel duidelijk aan hoe idioot een absolute democratie is.

De oplossing is om zo snel mogelijk over te gaan op een echte Rechtsstaat! Zie o.a.:

www.vrijspreker.nl/vs/item/…
www.vrijspreker.nl/vs/item/…

———————————–
*) Zie:
www.vrijspreker.nl/vs/item/…
www.vrijspreker.nl/vs/item/…
**) www.staatscourant.nl/staats…

23 REACTIES

 1. Het enige probleem is het omslagpunt.
  Als je allemaal varkens in een melkstal houdt, heb je weinig aan een koeienmelkmachine.

  Bekijk het van de positieve kant.
  In Arabische landen krijgen de mensen bij hun trouwen een huis of 250.000 dollar, geen kosten voor energie en telefoon, pensioen met je 53ste, nauwelijks (auto) belasting.

  En, je vrouw mag je niet tegenspreken en moet luisteren/werken… En de mannetjes kunnen in het koffiehuis Beppen (i.p.v. op websites!)
  Nou, daar kunnen al die mietjes in NL nog wat van leren…

  Het nadeel is dat je 3 keer per dag op je knieen moet en buigen.
  Maar dat zien ‘we’ dan maar als gymnastiek.

 2. Wat verschilt het van de relipolitiek van CDA, CU en SGP? Die laten we ons ook al jaren welgevallen, met als gevolg de meest bizare wetgeving.

 3. Prima idee een Islamitische partij oprichten. Groot voordeel is dat de PvdA zich wel kan opdoeken. Ook andere partijen hebben vanaf dan geen belang meer in het handje boven het hoofd houden va de moslims. Er is dan namelijk geen electorale winst meer te behalen.
  Je kan ze in de kamer ook nog aanspreken op hun verantwoordelijkheid en dat is iets waar ze zich nu aan kunnen onttrekken. Ik hoop eigenlijk dat er 5 moslimpartijen komen. Hoe meer versplintering hoe beter.
  Dat ze in Amsterdam een meerderheid krijgen vind ik niet erg. Het is toch maar een k*tstad.

 4. Het doel maakt hen dienaren van de "kerk" waardoor het twijfelachtig gaat worden betreffende haalbaarheid.

  Dat inwoners van Nederland tot het einde der tijd het zelfde geloof aanhouden is kortzichtig. Niemand heeft echt last van de kerk nu en niemand zal echt last van de Islam krijgen in de toekomst als we de huidige politiek moeten geloven 😉

  Beide spreken over normen en waarden om de eigen ego te voeden, het geheel bestaat voor hen voorlopig niet waardoor vrede nog steeds uit naam van is I.P.V. voor.

 5. [5]

  De moslimelite spelen het erg slim. Ze weten dat ze zich op dit moment nog beter kunnen verschuilen achter de PvdA en daardoor hun verantwoordelijkheid kunnen ontlopen.
  Laat deze usefull idiots de klappen voorlopig nog maar opvangen totdat die partij volledig heeft afgedaan en bij zelfs de domste NL-er het kwartje is gevallen.
  Dan is er nog altijd genoeg tijd over om je schaapskleren af te gooien en je ware gezicht te laten zien.
  De Islamisering van Europa is er een die een lange adem vereist maar ze hebben de tijd mee.

 6. Geloof en staat moeten gescheiden blijven, misschien een verbod ook op alle religieuze partijen, zoals CDA en ChristenUnie.

 7. Hier nog eens een artikel van een franse wetenschapper over hoe hij de naaste toekomst inschat;

  http://www.corstoker.nl/200

  Paniekzaaierij of een realistisch scenario?
  Ik denk het 2e. Hoe groot de pijn zal zijn ligt aan de manier waarop we NU handelen.
  Als we in een zware economische recessie vallen kan het scenario zich wel eens heel snel aandienen!

 8. [5]
  De tekst was erg herkenbaar Hollands-theologisch. En ik vermoedde dat zij protestantse programma’s hadden gebruikt, maar God door Allah hadden vervangen, omdat ik mij niet kan voorstellen dat moslims dergelijke teksten fabriceren.
  Maar ik geloofde wel in de echtheid van dit beginselprogramma, tot mijn zeer grote schrik.
  Gelukkig, een hoax.
  Toch houd ik dergelijke ontwikkelingen niet voor onmogelijk.

 9. Wanneer zal Europa het wederkerigheidsbeginsel eens gaan hanteren?

  Daarmee bedoel ik dat Islamiten hier geen privileges moeten kunnen krijgen die ’thuis’, lees: in Saudie Arabië, niet voor niet-moslims beschikbaar zijn. Daarnaast geen privileges voor moslims die ’thuis’ ook niet bestaan.

  Dan zal de hypocriesie van hun eisen snel voor iedereen duidelijk worden.

 10. [11] Zoals ik in de andere draad al opmerkte: dat dit er aan zat te komen moet duidelijk zijn voor eenieder die de afgelopen 10 jaar een beetje heeft opgelet. Nu nog een hoax, kennelijk, maar erg lang zal het niet meer duren voordat dit trieste werkelijkheid wordt.

  Op democratische wijze een dictatuur invoeren, geheel volgens recept-Donner.

 11. Volgens de officiële cijfers zijn er ong. 1 milj.moslims in ons land, dit cijfer betwijfel ik trouwens, ik denk dat het er al veel meer zijn. Maar als ik zie, lees en hoor hoeveel procent van de kolommen ze vullen in de kranten en de pagina’s (sites) vullen op internet en het nieuws beheersen via de media, en of dit nou over Afghanistan gaat of over een ‘prachtwijk’ van vrouwtje Vogelaar. Dan zie ik dat de moslims zó een buitenproportionele aandacht krijgen (eisen) dat je er ziek van wordt.De islam is m.i. een der ergste vormen van religie en staat haaks op de vrijheid die de mens eigen is en in principe heeft en mag opeisen. Het enige wat er tegen te doen is, is voorlichting, voorlichting en nog eens voorlichting. Bestrijden heeft weinig zin, leer de lessen der geschiedenis, alleen als ze een dermate grote ‘democratische’ meerderheid gaan vormen via de buiken van hun vrouwen dan zijn wij als vrije burgers m.i. gerechtigd om desnoods met geweld onze vrijheid te verdedigen. Hoezeer ik ook geweld probeer te mijden en me tevens realiserend hoevelen onschuldigen dit het leven zal kosten.
  Mede daarom is het zaak een eventuele nieuw op te richten islamitische partij
  consequent en continue, dag en nacht,te pas en te onpas, parlementair en buitenparlementair, te bestrijden door hun ware doelstellingen bloot te leggen en hen te ontmaskeren. En dus niet zoals ene Donner lakoniek opmerkte dat als zij de meerderheid krijgen dat we dan desnoods de sharia maar moeten accepteren. Dit is hoogverraad tegen de ultieme vrijheid van elk redelijk en beschaafd menselijk wezen in optima forma.

 12. [12] De Islam kent geen Centrale Autoriteit en implementering van de Islam in Saudi Arabia als voorbeeld te nemen, lijkt mij enigszins extreem.
  Momenteel bevind ik mij in Athene, waar een anti-Islamistische hetze nog geen wortel geschoten heeft, ondanks eeuwenlange ervaring met de Turkse bezetter. De Grieken weten dus blijkbaar iets dat wij in Nederland niet weten.

 13. [15]
  Bovenstaand commentaar getuigt van onvoldoende achtergrondkennis.
  De Grieken hebben in de twintiger jaren de aanwezige moslimminderheid uit het land verwijderd. Net zoals overigens de Turken hebben gedaan; het laatste veel bloediger, bijvoorbeeld in de slachting in Izmir zijn tienduizenden Grieken vermoord.
  Vanzelfsprekend is er in Griekenland met nauwelijks moslims een veel kleinere dreiging dan in landen als Nederland of Frankrijk.
  Wat betreft een ‘anti-islamitische hetze’: de berichtgeving over de islam in westerse media is veel minder negatief dan de berichtgeving over joden en de ‘kruisvaarders’ in islamitische media. Hugo wordt aangeraden een kijkje te nemen op http://www.memri.org/

 14. [14]

  Ik denk dat het juist een goede zaak is wanneer ‘ze’ een Democratisch Islamitische Partij (DIP) oprichten want dan neemt de tegenstander ‘vorm’ aan en kan efficienter bestreden worden.

  Dat ‘ze’ het niet doen getuigt m.i. weer van slim/sluwheid en daar is opzich ook niks mis mee.

  ALs u dus echt de Islam wil bestrijden moet u de DIP oprichten 😉

 15. [15]

  o nee? dan za’k daar ’s snel naar toe gaan om dat anti islamvuurtje ’s goed op te stoken.

 16. Excuseer mijn onkunde aangaande sommige afkortingen, maar waar staat DIP voor? Dan kan ik u inhoudelijk antwoord geven.
  M.v.g.
  Silvia Videler

 17. De islam erkent geen andere authoriteit dan die van de Profeet !
  Een gang naar de rechter of meedoen aan het parlement houdt erkenning van de staat in en of dat er een hogere macht is die boven de gelovigen staat.

  Dat is niet koosjer en dus verboden.

  Het zelfde geintje werd al eerder uitgehaald in de de vorm van de oprichting van het comité voor ex-moslims maar dan met de goedkeuring van de moskee.
  Het bleek een publiciteitsstunt, een grap. zoiets als een EO-grap, maar dan anders.

  En nu dit weer: IDP.
  Zo zullen er in de toekomst wel meer van dergelijke ‘Grapjes’ met een bedoeling gemaakt worden.
  Ooit wel eens een ‘geestelijke’ in een jurk in een serieus debat gezien ? Op TV, NOVA ?
  Tuurlijk niet, ze kunnen niet tegen kritiek, kennen geen kultuur van hoor en wederhoor, van these en anti-these, van mogelijke twijfel. discussie over de islam betekent twijfelen aan de boodschap van de Profeet en dus aan bestaansrecht of noodzakelijkheid van een allah.
  Al eeuwen luidt het:
  Allah heeft gelijk en daar mag niet aan getwijfeld worden.
  Net zoals toen bij ons….. in de Middeleeuwen.

  Nog steeds beseft de naïeve westerling niet wat er achter die donkere ogen schuilt.

 18. wel, eindelijk voorelkaar, een islamitische staat. Jammer boor hen die er zo voor gevochten hebben , maar die zitten toch in bejaarde huizen m zeker de demente bejaarden hebben er geen weet meer van.
  Zo, dat is dus geregeld, nu de uitvoering nog.
  Galgen op de Dam en stenigen kunnen we doen Hilversumse heide, we krijgen zeker toestemming van millieu activisten, want want het vervuild niet.
  jammer voor alle feministen, maar daar word wel een oplossing voor gevonden, je mag je vrouw nu immers slaan.
  Nou broeders en zusters we zien uit naar een liefdevolle menselijke islamitische samenleving.

 19. Ik ben bang dat we het niet meer kunnen stoppen. Ik zie elke dag hoe de islam verspreid wordt in Nederland. Er is oorlog in de moslim landen en veel extremisten gebruiken dit om hier te komen, want op die manier profiteren ze van de geweldige Nederlandse zorgstaat. Men krijgt geld, onderdak, medische zorg, juridische hulp bij het verkrijgen van een status, wat niet moeilijk is omdat ze uit een oorlog gebied komen…. Nadat men status heeft, krijgt men een uitkering en een huis. Ja, zelfs geld en hulp om het huis in te richten. Ze lachen zich slap om Nederland, omdat het zo makkelijk is. Ze mogen zelf aangeven waar ze willen wonen. Het zou me ook niks verbazen als er complete netwerken opgebouwd worden via de asielzoekers centra. Nederland, slaap lekker verder, Moh zal jullie niet wekken voordat het te laat is.

  Julia [23] reageerde op deze reactie.

 20. @Ninjarie [22]: Dag Ninjarie even ten aanzien van je gemaakte punten:

  Natuurlijk wordt de Islam verspreid over de wereld niet alleen in Nederland, maar dit is ook met de andere midden oosten tradities gebeurd. Neem het Christendom bijvoorbeeld, ga maar eens goed na wat de kruisvaarders hebben gedaan om dat te verspreiden. Moord stelen verkrachting alles, dat was ook niet zuiver.

  Ten aanzien van Asielzoekers:

  Als je in oorlog bent en je bent alles kwijt en je vraagt asiel aan moeten die mensen geld, een woning, en andere faciliteiten krijgen. Wat wil jij dan, :stel dat jij alles kwijt raakt en je vraagt ergens asiel aan dat je vanaf dag 1 keihard moet werken voor de kost na zulke enorme traumatische ervaringen mee te hebben gemaakt? Van mij mag je hoor. In Nederland moeten we niet vergeten dat het Jodendom, het Christendom, en de Islam: 1 uit dezelfde streek komen, 2 invloed hebben gehad op elkaar en het allemaal midden oosten tradities zijn en DUS geenzins Nederlands!! In De Islam zeggen ze: Esselamu Aleykum, in het Joden dom zeggen ze: Salaam Aleichum? Je ziet dat zelfs zulke dingen nagenoeg gelijk zijn. Als we van verspreiding van de Islam af willen, moet je ookk af willen van het Christendom en Jodendom, wat zich ook op sommige vlakken enorm snel verspreid. En alle 3 zijn ze een midden oosten traditie ontstaan in dezelfde streek via dezelfde bron.

  Asielzoekers lachen zich niet slap om Nederland ze zien dat sommige landen humaan met vluchtelingen om kunnen gaan en Nederland is daar top in. Er zijn verschillende geloven en dat hoord bij de mensen en allemaal zijn we op zoek naar hetzelfde, er zijn meerdere wegen naar Rome en niet 1

Comments are closed.