Omhooggevallen parkeerbonnen schrijver aka korpschef Bernhard Welten spreekt van een “schokkende ontwikkeling.”. Het aantal overvallen was met 33% gestegen naar 394. Effectief gezien wordt er dus iedere dag een winkel overvallen….

Het aantal overvallen op straat daalde overigens met zo’n 17% tot 2300. Er worden dus zo’n 7 mensen per dag overvallen gemiddeld. Het aantal bedreigingen steeg met 9%, het aantal mishandelingen met 15%. Ook worden daders steeds jonger.

Ook waren er 234 anti-homo incidenten.

We zeggen natuurlijk niets over de afkomst van deze criminelen maar wel zoekt de politie steeds meer contact met moskeeen, vooral in Amsterdam-West. Zij moeten helpen de overlast door jongeren terug te dringen.

Ook namens De Vrijspreker feliciteren we Job Cohen met zijn geweldige prestaties!

Ik had vroeger niet eens tijd om rotzooi te trappen, ik maakte netjes m’n huiswerk. Lullig eigenlijk dat ik nu 2 bijstandsgezinnetjes mag onderhouden met m’n inkomstenbelasting, en hiervoor niet eens een lintje krijg, toch?

Ook is het een slechte ontwikkeling dat de politie “vertrouwt” op moskeeen om de orde te bewaren. Hiermee krijgen diezelfde moskeeen een machtspositie die niet wenselijk is. Als je dit combineert met dit document:
Islamitischdemocratische partij, beginselprogramma, dan is de sharia ineens een heel stuk dichterbij.

De schrijver weet overigens niet of de vernielingen aan het politiebureau van zowel afgelopen oktober (dood Bilal B) en Oud- en NIeuw ook zijn opgenomen in de statistieken. WEL weet hij dat er in beide gevallen niemand is aangehouden.

13 REACTIES

 1. En dit is nog maar het topje van de ijsberg want de meeste slachtoffers nemen nog niet meer de moeite om het te laten registreren.
  Als je in het bedrijfsleven dit soort cijfers zou scoren sta je vandaag nog op straat.
  In Amsterdam niet daar mag die idioot Welten als een dhimmi naar de moskeeën kruipen om te smeken of ze a.u.b. niet boos willen worden om de komende film van Wilders.
  Welten en Cohen een tip; ga eens kijken in stadsstaat Singapore hoe men daar omgaat met een multiculturele samenleving.

  Maar ja waarom zouden jullie?? Al jullie subsidievriendjes en potentieele stemmers zijn dik tevreden hoor. Ze hebben en houden volop werk!!

 2. Die IDP wil niets anders dan een Pakistan aan de Noordzee, waar alle openbare diensten geheel ondergeschikt zijn aan de koran, dus ook de rechtspraak.
  Waar elke anti-islamitische uiting, in de media b.v., is verboden. Als anti-islamitisch geldt ook het niet-geloven of er een ander geloof op nahouden.
  Daar is uiteraard een godsdienstpolitie voor nodig.
  Een islamitische theocratie voor alle Nederlanders, dat willen zij.
  Wie had dat ooit kunnen denken.

 3. "Lullig eigenlijk dat ik nu 2 bijstandsgezinnetjes mag onderhouden met m’n inkomstenbelasting, en hiervoor niet eens een lintje krijg, toch?"

  Verschrijving zeker? Ik bedoel, je wilt toch niet echt een ‘blijk van waardering’ van onze nationale dictatroela (lees: lintje van Trix)?

  [2] "Wie had dat ooit kunnen denken"
  Iedereen die de afgelopen 10 jaar een beetje opgelet heeft…

 4. [2]

  Ik zal het je nog anders vertellen Beek; ik vind het prima!
  Zet al die baardjurken met hun volgelingen maar in groot Amsterdam mét hun eigen sharia én politie. Alle machthebbers en politici die zo hoog opgeven over hun tolerantie moeten ook gewoon in hun grachtenpand blijven zitten. Vervolgens een grote muur er omheen zoals vroeger in Berlijn en nu in Gaza. In die muur zet je natuurlijk geen doorgangen want je hoeft toch niet naar die verderfelijke andere kant. Toch? Amsterdamascus is namelijk de heilstaat!
  We moeten maar eens gaan inzetten op niet samen te leven maar gewoon langs elkaar leven.

 5. wanneer iemand in het bedrijfsleven met dit soort resultaten zoals in Amsterdam komt, dan kan hij onmiddellijk opstappen.
  In amsterdam zal er wel weer een nieuwe commissie benoemd worden.

 6. [4] PvdA zal dan niet willen blijven, uiteraard. Die zijn nu in één klap (vrijwel) hun hele achterban kwijt.

 7. In 1982 werkte ik een tijd bij de gemeente, afd. huursubsidie. In die periode kregen de medewerkers stencils onder de neus geschoven met daarin de ins and outs van de moslims. Toen reeds werd gevraagd of vriendelijk verzocht de moslim te zien als een groep waaraan men zich diende aan te passen. 25 jaar geleden was de overheid al bezig met het binnenhalen van een intolerante bevolkingsgroep, waaraan men zich onder verzoek van dezelfde toenmalige overheid diende aan te passen.[3]

 8. Lekker door laten exploderen. Goede reden om weer ’s een kopje thee te gaan drinken bij de goedwillende maar oh zo passieve Medelanders. Koekje d’r bij?
  Ik hoop alleen wel dat er genoeg tijd overblijft om de foutparkeerders en kapotte achterlichtjes te bekeuren. Anders word het zo onveilig in het verkeer…

 9. [7] Heeft vast met J. den Uyl’s Olie-voor-Islam programma uit de jaren 70 van de vorige eeuw te maken.

 10. Ik heb mij er toentertijd behoorlijk over verbaasd wat er allemaal in het stencil stond. Opmerkelijk vond ik dat er in stond dat moslims hun schaam- en okselhaar (korenaar) kort knippen of zoiets. Rechterhand is om te eten en linkerhand was om de poeperd af te vegen en allerlei andere reinheidrituelen. Maar vast en zeker ook de ondergeschikte rol van de vrouw de vrouw beschreven, maar zover ben ik niet meer gekomen en heb het stencil in de afvalbak gedonderd.
  Het was voor mij toen al wel duidelijk dat over de moslim niet het laatste woord gesproken was.

  Ik neem het niet op voor Joop, maar ten tijde van het stencil in 1982, trad het eerste kabinet-Rubbers aan met een coalitie van CDA-VVD. En die hebben de poorten van Oranje, die reeds ver daar voor waren opengezet door de rooien, nooit meer gesloten. Volgens mij zijn ze tot op heden vergeten het land op slot te draaien. Laten we eerst beginnen mensen te weren, zeker als het ook nog eens een intolerante bevolkingsgroep betreft of mensen met crimineel gedrag. Dat hoort volgens mij (nood)plan A te zijn. Als zoiets niet of nog niet is gebeurd, dan kun je wel nagaan hoe hopeloos ons land verloren is!

  Kwam hier een essay tegen van een moslima die tenminste duidelijk is.
  http://www.google.com/searc… [9]

 11. Naar mijn smaak dient geen enkele toleranie betracht te worden met dergelijke kleine en grote criminelen. Zij dienen per kerende post naar het land van herkomst te worden verwijderd. ( in zoverre dit nog kan op grond van het nog niet verkregen hebben van de Nederlandse nationaliteit)
  Maar met moslim zijn of geen moslim zijn heeft deze criminaliteit niets te maken. Ik herinner mij nog zittingen van de politierechter in Amsterdam in de zestiger en zeventiger jaren. Hij kreeg in grote aantallen personen uit de overzeese rijksdelen voorgevoerd. En dan sprak hij : " U bent rijksgenoot, dus helaas kan ik U niet het land uit laten zetten."
  Dit waren allemaal Christenen , maar niemand die toen zei, dat het aan de religie lag.

Comments are closed.