Deze kop las ik tot mijn stomme verbazing op nu.nl. “Nederland biedt te veel ruimte aan kerken, religieuze scholen en organisaties om homoseksuelen en vrouwen te weren in bepaalde functies. Nederland voldoet daarmee niet aan de afgesproken Europese regels en is daarover op de vingers getikt door de Europese Commissie.” aldus het bericht op nu.nl

Het is juist fantastisch dat Nederland dat doet, alleen om de verkeerde redenen. Dat religieuze instellingen te idioot voor woorden zijn, blijkt wel uit hun opstelling jegens homo’s, en in sommige gevallen jegens vrouwen, maar ze zouden het volste recht moeten hebben homo’s, vrouwen of wie dan ook te weren. Niet dat ik hier een pleidooi wil houden voor de vrijheid van godsdienst. Integendeel dit is een (inmiddels) zwaar overbodig artikel. Vrijheid van godsdienst wordt prima afgedekt door vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vereniging en vergadering.

Veel belangrijker in deze is de vrijheid van eigendom. Iedere private onderneming of instelling moet zelf de keuze hebben met wie ze in zee gaan. Daar moet de nderlandse overheid zich niet mee bemoeien en daar moet de EU zich al helemaal niet mee bemoeien.

7 REACTIES

 1. Ik heb in mijn leven al met behoorlijk wat vrouwen het bed gedeeld, maar met nog geen enkele man. Dit is geen toeval, ik discrimineer mannen bewust bij het aangaan van seksuele relaties.

  Wanneer treedt Europa op tegen mijn schandalige discriminatie van mannen in het algemeen en homoseksuelen in het bijzonder?!

 2. [1] Zolang ze belasting kunnen heffen op je hoerenbezoek, zal je niet lastig gevallen worden.

 3. Welke hersenverweekte amoebe in de EC heeft dit nu weer uit zitten broeden? Ze worden daar ook steeds gekker. Over een jaar bepaalt de EU wie de baas van een kerk mag zijn. Sterker nog er zullen vast wel regels zijn die bepalen of en hoe je een onderneming mag opzetten. Of…. Zullen we gewoon uit de EU stappen?

 4. [2]
  Word ik hier nu ineens voor hoerenloper uitgemaakt? Waar heb ik die eer aan te danken?

 5. [2] Oei… Tijdje geleden dat je hebt geneukt?
  Of gewoon een klotebui?

  Is deze regel er om EU-moskeen vol te plempen met homo’s en vrouwen en ze bij de baardharen in de 21e eEUw te trekken?
  Handhaving kan immers selectief.

Comments are closed.