Op verscheidene plaatsen op het net spreken bloggers schande van het oppakken van Gregorius Nekschot. Maar het is natuurlijk niet meer dan terecht dat deze gevaarlijke terrorist van zijn bed is gelicht. Door zijn scherpe potlood zijn immers al vele doden en gewonden gevallen. Het werd dan ook hoog tijd voor een StaatsOffensief.

Neem nou het plaatje "Kip is Halal", gebruikt door HVV gelegenheidscollega Kishon. Hoeveel mensen hebben daardoor voor hun leven moeten rennen? Het is toch belachelijk dat iemand onze vrome en daadkrachtige minister president afschildert als een laffe dhimmy? Is het dan vreemd dat deze grefo half 020-Gaza inhuurt om de zedeloze Zandvoortse stranden schoon te vegen? De AFA inhuurt om Rita Verdonk een prachtig welkom te bereiden in Leeuwarden? Er kortom alles, maar dan ook alles aan doet om zijn criticasters de mond te snoeren? Alles uit de kast trekt om het zijn toekomstige onderdrukkers naar de zin te maken? Nee toch?

Hoe gevaarlijk Nekschot wel is mag blijken uit het feit dat de StaatsStormers maar liefst 10 man nodig hadden om hem te arresteren. Nog een wonder dat er niemand gewond is geraakt, fysiek dan. Onze heldhaftige SSers krijgen natuurlijk nog wel een aantal weken begeleiding om de mentale schade van de confrontatie met GN’s pen zonder verdere trauma’s te kunnen verwerken.

Ongetwijfeld zal Thom de Graaff niet te beroerd zijn het lijk van Anne Frank nog eens op te graven om het geweten van deze heren te sussen met referenties aan hun minstens zo heldhaftige collega’s van zo’n 65 jaar geleden, die toch ook zonder verdere psychische schade de verfoeide Joden zo mooi hadden helpen afvoeren. Dat lijk was tenslotte ook al effectief gebleken (op ca. 1/3 van het artikel) bij de inspanningen om die vervelende homo, die de macht van de gevestigde orde in gevaar bracht, op te ruimen.

Dat het offensief werkt is duidelijk: Nieuwe Revu journalist Stan de Jong is zo onder de indruk dat hij aangifte tegen zichzelf heeft gedaan, en meteen ook nog maar een andere cartoonist onder de aandacht brengt. Wie volgt? We moeten af van mensen die ongemakkelijke waarheden melden. De foto boven dit stukje is toch de liefdevolheid zelve?

Om een lang verhaal kort te maken: dubbelpet Paul Velleman heeft de vereiste lakmoesproef voor toetreding tot het gilde van Neo-NSBers glansrijk doorstaan en zich een waardig lid van de Balkenbende getoond. Hij mag nu officieel verder meewerken aan de opmars van de iNazi’s. Volgend jaar zal het Beatrix daarom ongetwijfeld behagen deze trouwe slaaf een lintje toe te kennen. Het is hem gegund. Ons kent ons, nietwaar?

5 REACTIES

 1. Alles goed en wel, zo lang dit soort acties maar niet ten koste gaat van het met 6 man arresteren van een twaalf jarig jongetje die het lef had zijn middelvinger op te steken tegen de politie, het geboeid afvoeren van een winkelier die een notoire winkeldief een klap had gegeven, invallen met 20 man op locaties waar "illegale" pokertoernooien plaats vinden (is immers een monopolie van de staat, dat hebben we met z’n allen zo afgesproken schijnt het) of de uiterst effectieve (voor de staatskas dan) controles langs de snelwegen met politie,douane,belastingdienst, economische controledienst, milieupolitie enz.enz.

  Gelukkig weet men blijkbaar prioriteiten te stellen; bel je de politie na een inbraak of bij een diefstal dan kun je het uitzoeken. Wordt er iemand duidelijk hoorbaar doodgemarteld dan vindt men het beter om de zaak even aan te kijken, tegen groepen voetbalsupporters en marokkanen stelt men zich "terughoudend" op om toch vooral maar niet te "provoceren" waardoor de boel misschien kan escaleren.

  Nee, ze zijn goed bezig ! Hulde !

 2. [2]Eric,
  Heel goed! De eerzame burger wordt tegenwoordig zo goed beveiligd, dat hij, voor-ie het weet, wordt gefouilleerd en meegenomen voor verhoor, omdat-ie per ongeluk zonder het te weten in een Amsterdams "veiligheidsrisicogebied" terechtkwam.
  Cohen, ga zo door jochie.

  http://www.amsterdam.pvda.n

 3. Misschien kan men hem de Roland Freisler medaille geven. Die heeft hij m.i. wel verdiend.

 4. De stap van Rode pedo’s inplaats van die der blauwe gevaarlijkste peodofiele criminele organisatie van Nederland komt steeds dichterbij.

  Lekker pistooltjes jatten van fietsdieven.
  Liefst zonder getuigen natuurlijk.

  Ik zal eens aanzetten tot LIEFDE hier!

  … Paul Venneman, Hirsch Balin en de Magistraten van Mark Dutroux…

  Ik handelde uit zelfverdediging, vuile inquisitie paap!

  De Hermandad Broederschap is ontstaan in Spanje, en is in Nederland geinstalleerd door Napoleon. Nu wordt de geschiedenis dan wel grotendeels geheim gehouden, maar dankzij de opkomst van internet, ontdekt men al gauw tot welke politieke partij Napoleon behoorde. Lodewijk Napoleon maakte van Nederland een Monarchie, niets veranderd dus.

  Arabische papen, omdat de papentempels leegliepen in de jaren ’60. Tegenwoordig ook Rooms Katholieke Polen, want de meeste moorden blijven geheim dankzij de Hospitaal Ridders van het ziekenhuis…

Comments are closed.