Tsja, als loonslaaf bij de firma Vrijspreker.nl heb je gewoon RECHT of 23 vrije dagen per jaar. En niet te vergeten 12 ATV-dagen. Daar bovenop heb je als werknemer van Vrijspreker.nl natuurlijk de onvolprezen ‘levensloopregeling’, een gevarentoeslag (voor embedded reporting), ‘ouwe lullendagen’, extra zwangerschaps- én bevallingsverlof (ook voor mij, gewoon omdat er van de overheid niet gediscrimineerd mag worden op deze site), zelfstudiedagen, mantelzorg-verlof, calamiteitenverlof en buitengewoon verlof. Dus toen ik na drie jaar zwoegen voor de baas een stuwmeer aan vrije dagen had opgebouwd, heb ik Hub, zoals een ware werknemer betaamt, tussen neus en lippen door gemeld dat de Vrijspreker het een poosje zonder mij zou moeten doen en ben ik gaan genieten van mijn welverdiende rust.

Ik hoop dat u daar ook van genoten hebt, want vanaf vandaag is het gebeurd met die rust en moet ik weer aan de slag. U kunt er dus gif op innemen dat er met enige regelmaat iets van Hank uit de pen vloeit.

U bent gewaarschuwd.

3 REACTIES

  1. Nou dan ben je mooi lang op vakantie geweest…
    laatste artikel Hank: 9 Jan 07 – Hank 😛

  2. Welcome back Hank! Ik zie dat je een rokertje tussen de tanden klemt in het aanzicht van een grafsteen. Dit geeft mij dan weer een open kans de navolgende link http://www.vrijheidsstrijder.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=1156 op de Vrijspreker te plakken, met de vermelding dat onderhavig artikel fenomenale lezersaantallen trekt, voor onze begrippen. Voorlopig 2000 lezers in 2 dagen. Ik kan het daarom ook de lezers van de Vrijspreker niet onthouden, toch?!

  3. Ome Hub als werkgever van het jaar? Ik ken iemand die bij een vergelijkbare deal bij terugkomst van het verlof een ontslagbrief in zijn handen gestopt kreeg. Ik mis de rook-pauzes (2-3 uur per dag) in je lijstje. Welkom terug.

Comments are closed.