Op zaterdagavond 19.30 uur maakte RTL 4 in de nieuwsuitzending bekend dat de Commissie Veerman het advies had gekregen om de dreiging van de zeespiegelstijging flink aan te dikken, ten einde een maatschappelijke discussie over de aanvaarding van het plan de kop in te drukken.
 
Is dit nieuws? Voor klimaatsceptici in het geheel niet. Dit is al vele jaren (goed gedocumenteerde) standaardprocedure, zowel bij het IPCC als alle gelieerde organisaties.

Het feit dat een tv-programma hier voor de eerste keer prominent aandacht aan deze gebruikelijke manipulatie van informatie c.q. desinformatie schenkt, is natuurlijk wèl (groot) nieuws.
Dat had men al twintig jaar geleden moeten doen. 
Ondertussen zijn we honderden miljarden aan totaal verspilde uitgaven verder. 

Het tv-programma is hier te vinden. 
—–
Door Hans Labohm

6 REACTIES

 1. De ‘Rechtse Azijnbode’ doet er ook braaf aan mee, zoals bij dit artikel. Als of het voor het eerst stevig heeft geregend in oktober. http://www.telegraaf.nl/binnenland/2113412/__Extreem_veel_regen__.html?p=1,1

  Ik gok er op dat de bankencrisis ook door de ‘klimaatverandering’ komt, net als de gestegen prijzen in de horeca en de kat van tante Truus die opeens geen kaviaar meer lust.

  PS Wat mij opvalt dat er vaker niet meer direct verband wordt gelegd met ‘klimaat’ maar steeds vaker is het weer ‘extreem dit’ of ‘extreem dat’ en anders ‘nooit eerder…’

 2. Ik hoorde gisteren ook dat door de extra CO2 en meer gras groeide waardoor het beter ging met de reeen in ons land. 🙂

  (De nieuwslezer noemde gelukkig nog wat andere oorzaken op die mij meer logisch leken: meer land en veel minder jagen dan vroeger).

 3. @Frenkelfrank:
  ‘We’ moeten zuinig zijn op drinkwater.
  ‘We’, is wij allemaal, als aardbewoner.
  Dat er ergens een uithoek bestaat waar men bijkans verzuipt in het water, is van minder belang.
  Het belang van de gemiddelde aardklootbewoner, dat telt, immers, dat fantasme is de basis voor een wereldregering.
  Steeds worden immers gemiddelden gefabriceerd, die tot norm worden verheven.
  En dan zullen de uitersten die bijdroegen aan de gemiddelden net zolang worden gekneed tot zij ook aan dat gemiddelde voldoen, ondanks hun eerdere bijdragen aan dat normgemiddelde.
  Waarna een nieuw gemiddelde ontstaat als ‘ideaal’.

 4. Volgens Rothbard zal straks de hele economie imploderen, zijn we ook gelijk van de milieumafia af.

 5. De angstmachine loopt op volle toeren. Maar die angstmachine brengt mooie producten voort. Denk maar aan hybride auto’s en batterijen die je na gebruik in de struiken kwakt en er naderhand een boompje uitgroeit. Nooit meer gekrompen was door de lage wastemperaturen. Dus heeft de nep klimaat psychose ook z’n mooie kanten. Geen probleem mee, maar denk eraan dat het allemaal een storm in een glas water is.

Comments are closed.