”Chains America”

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

6 REACTIES

 1. Wat is er opeens mis met Amerika, wat dacht je For the first time liberated! De zwarten in Amerika die als drek worden gezien, hebben eindelijk een zwarte president. Erg voor de rednecks? Laat ze de pleuris krijgen. Historisch gezien beleven ze iets wat nog niet eerder is voorgekomen.

  Ik heb een handelsvriend gehad die neger is, hij was een goedkope patser, egoïst en gevoelloze man. Mijn autistische pleegbroer is van Surinaamse afkomst, spierwit, maar met negroïde trekken….heeft ergens duidelijk eigenschappen die ik vaker bij donker volk aantref….het is een super aardige vent, maar bepaalde trekken verraden zijn Afrikaanse afstamming. Ooit zag ik feestende negers op straat toen NL aan het schooien was voor Arika (één voor Afrika), de feestende meute gaf geen ruk om hun lijdende soortgenoten…Ik ken de eigenschappen van dit volk, net zo als ik de eigenschappen ken van de witten met hun psychopathische trekken.

  De republikeinen hebben 8 jaar de dienst uitgemaakt en nu er voor het eerst een zwarte president gekozen is zou het allemaal fout gaan?? Wat heeft de ooit gekozen witte drol de afgelopen 8 jaar gepresteerd? En wat voor chains heeft zijn soort gebracht, genoeg dacht ik zo.

  Gun de Afro-Amerikanen hun zege en hun president…misschien is het maar een heel korte zege en ligt de kogel al klaar? carpe diem

  joeri reageerde op deze reactie.
  Henk reageerde op deze reactie.

 2. @joeri:

  Natuurlijk heeft het niets met kleur te maken, voor mij al helemaal niet en domweg discrimineren niet mijn ding. Maar als ik zeg dat negers beter presteren in sport en mooiere muziek maken en ritmisch meer kunnen dan witten, zou het dan kunnen dat ze ook beschikken over andere karaktereigenschappen? Ik bedoel het niet negatief, maar waarom zou dat niet kunnen? Serie moordenaars en verkrachters zijn altijd blank, hoe zou dat kunnen? Zo heeft ieder volk verschillende positieve en negatieve eigenschappen en ik ben van mening dat je dat gewoon mag onderkennen. Chains America heeft met Obama’s politieke ideeën te maken, maar was hij een witte Amerikaan geweest dan zouden een hoop mensen zijn politieke ideeën anders interpreteren. Ik hoop dat Obama een goede en oprechte president wordt, maar het zal mij niet verbazen als de goede man eerdaags tegen een kogel aanloopt….er zijn voldoende rassenhaters die hem die presidentiële carrière willen ontzeggen. Obama heeft mijn zegen, maar die mening delen niet alle mensen.

  Misschien is hij wel to good to be true?
  Kijk naar Fortuyn, wie had ooit gedacht dat hij zou worden vermoord.

  JL reageerde op deze reactie.

 3. @IIS: Goeie God het is al begonnen. Laat dit alsjeblieft een uitzondering wezen en niet de regel dat elke vorm van kritiek op Obama nu gepaard gaat gaan met het argument dat de aanvallende partij een bende rascisten zijn. Dat de man een kleurtje heeft verheft hem niet boven kritiek en al helemaal niet boven satire.

  Wat de kogel betreft, Obama als halve Keniaan zal dat ding er heus wel uit kunnen rennen.

  IIS reageerde op deze reactie.

 4. @JL:

  Maar een hoop gekken zijn hun geld en macht kwijt en die gekken zijn gevaarlijk en het gaat ze niet om de kleurtjes, maar om hun toekomst. Ik omschrijf hoe men tegen het karakter aankijkt van een Afro-Amerikaan of Afrikaan in het algemeen en hier op blijven hameren, men zal gaan zoeken naar middelen om de macht terug te krijgen…let maar op. Het zal een wonder zijn als Obama zijn werk of zijn eventuele ideaal kan volbrengen.

 5. @IIS: behoorlijk onzinnig die claim dat Obama een zwarte of African-American zou zijn. Volgens die theorie kun je net zo goed claimen dat Obama een Irish-American of een English- of native American is.

  Tevens maak je de fout te denken dat DE president alles voor ’t zeggen zou hebben. Hij kan bepaalde accenten verleggen maar verder krijgen we ongetwijfeld meer van hetzelfde.

  Politiek gezien verkondigde Obama tijdens zijn campagne bijna ouderwets Socialistische idealen, zijn ‘change’ boodschap had verrekt weinig inhoud.

Comments are closed.