Een plaatje zegt meer als 1000 woorden.

wouter_bos_medium

wouter_bos_medium1

(met dank aan Zapruder.nl)

14 REACTIES

 1. Inderdaad, er is niets aan de hand; U kunt gerust gaan slapen.

 2. ING gaat vallen. Te groot om te worden gered door de Nederlandse staat. Weer een schakel in de financiële ketting gebroken. Waak voor een mondiale economie zoals Trichet voorstelt. Dan lopen we nog vele jaren in de tredmolens van de multinationals en een door private bankiers gestuurd IMF, FED, Wereldbank en federale stelsels. Niets aan de hand, ga maar lekker slapen. Morgen mag je je eigen groente gaan verbouwen op je balkon.

 3. Is er iets op tegen als deze verziekte en door en door verkankerde wereld naar de kloten gaat?? Voor mij onbegrijpelijk waarom men de hele bende probeert te redden? Als ik zo om me heen kijk dan is er niet veel aan verloren als bijvoorbeeld een mooie, sappige nuke een einde maakt aan het lijden van de mens…..

 4. Willem Middelkoop was vandaag niet mals in zijn commentaar over Woutert en zijn laatste beetje geloofwaardigheid dat ie aan het verprutsen is.
  Die pica dekt de lading perfect!

  Ook wel leuk om te zien dat er vandaag bij het 18:00 uur journaal niks, nul, nakkes, nada over de zeer ernstige koersval van ING gemeld werd.
  Terwijl ik toch echt de indruk heb dat een val van deze megabank wel eens IJsland-achtige gevolgen voor ons land kan hebben. Breaking news zou ik haast roepen!

  Telefoontje van Woutert naar zijn slippendragers van het journaal om het gepeupel dom te houden????

 5. Naar welke bank moet ik gaan? Niet dat ik, als arme student, veel geld heb te verliezen bij ING, maar toch. Rabobank? Staatsbank ABN? Tell me.

 6. Je zal godverdomme maar zo’n sukkel zijn die een levenloop regeling heeft, en zijn geld wat tie nu nodig heeft in een achterlijk pensioenfonds heeft gestort!.

  115 Teletekst vr 20 feb
  ***************************************
  Fondsen voorzien lagere pensioenen

  ***************************************
  ` Pensioenfondsen zijn bang dat van
  veel Nederlanders volgend jaar het
  pensioen achteruit gaat.Pensioenfondsen
  in nood krijgen van minister Donner
  vijf jaar de tijd om hun financiën op
  orde brengen,in plaats van drie jaar.

  Zolang de fondsen hun financiën niet op
  peil hebben,mogen ze de pensioenen niet
  aanpassen aan de inflatie.Elk jaar
  controleert de Nederlandsche Bank of de
  pensioenfondsen zich genoeg herstellen.

  De bedrijfspensioenfondsen zijn bang
  dat veel fondsen niet aan de eisen
  kunnen voldoen en daardoor niet anders
  kunnen dan voor honderdduizenden mensen
  de pensioenen te verlagen.
  ***************************************

  Daaaag geld, daag pensioen!

  Wie zijn die prutsers die met zuur verdiende centjes zijn gaan speculeren? zonder dat we dat willen? wie zijn die klootzakken?

  Nu is er een tekort.. gelukkig heb ik er niet aan mee gedaan, wie dan leeft die dan zorgt.

  Hoe kan er nu een tekort zijn? na al die miljoenen jaarlijks ingelegd.. dit is incompentie, dit vraagt om straf.

  Als je dit als fonds beheerder (CEO en zo) niet zag aankomen ben je per definitie incompetent. Niet geschikt om je taak uit te voeren, slaan ze de werkende mens ook mee rond de oren, elke dag.

  Dus oprotten met die zooi, en verstandig beleggen, om een bescheiden winst te halen, niet meer winst omdat er klote aandeelhouders in het fonds er om roepen, noch om het pand te voorzien van marmer.

  Over de kling jagen het rapallje!

  Aaarg ik wind me te veel op!

  Niro [9] reageerde op deze reactie.

 7. @johan [8]: De winst is nooit uitgekeerd, lijkt me niet meer dan fair dat de gerechtigden ook niet het verlies delen. De regering verplicht je om mee te doen, de regering moet het dan ook voor de verandering waar maken. Zo niet dan is verplichten om mee te doen aan zo’n kansspel dubieus te noemen, op zijn minst.

 8. Geen enkele regering heeft ook maar één cent. Onze centen zal hier bedoeld worden! Iemand die graait kan misgraaien. Waarom moet een ander daarvoor boeten?

 9. Een beetje dankbaarheid in plaats van gezeur zou wel op zijn plaats zijn.

Comments are closed.